[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Catalina05
Forum Index » Profile for Catalina05 » Messages posted by Catalina05
Am schimbat apa si am combinat cu cei doi conditioneri.Sper sa se rezolve problema si sa imi supravietuiasca pestisorii ramasi.
iti multumsc mult pentru toate sfaturile. O sa merg sa cumpar conditioner si sa schimb din apa, sper sa ii pot salva macar pe ceilalti ramasi.
Paradoxx nu e nimic de ras, eu am postat sa arat si sa intreb, nu ma pricep, sunt incepatoare.
daca as fi stiut nu mai eram aici sa deranjez lumea cu intrebarile.
Nu pare sa contina nimic. O sa merg mai tarziu sa cumpar conditioner si sa schimb din apa , poate se schimba vreo ceva. Doar ce am mai gasit un pestisor mort
Chiar daca folosesc acest filtru la schimbarea apei indicat ar fi si un conditioner ,nu ?
Raul eu folosesc asta la schimbul apei.
O sa intru sa citesc. Trebuie neaparat sa fac ceva, in continuare sunt apatici si nu prezinta nici un interes pentru hrana.
MULTUMESC
Ugarit5 asa o sa fac , o sa folosesc ceva la schimbarea apei si filtru cur??at doar in apa din acvariu . Ramane sa fac testele sa vedem ce rezultate sunt.
Paradoxx poti fi un pic mai explicit , ca nu am inteles Care e treaba cu ploaia , despre ce coleg vorbesti , este un alt topic unde ar trebui sa ma uit , ceva asemanator cu problema mea ?
Multumesc
Apa o pun direct de la robinet, nu am folosit niciodata nicio o solutie de pus in apa ori altceva.
De la filtru am mai clatit la ghiuveta cu apa , pentru ca mi se p?rea ca lasa multa mizerie in acvariu si tulbura apa.
Am uitat sa mentionez ca apa o schimb s?pt?mânal 30% din cantitate si nu am folosit niciodata niciun fel de produs pentru apa sau orice altceva.
Eu zic ca am material filtrant? biologic , pietricelele albe cred ca sunt siporax.
Acvariul nu a fost niciodata mutat de la ciclare.
In prezent pestisorii sunt apatici , refuza mâncarea , inainte nu ma puteam apropia de acvariul ca se adunau toti gramada cand ma vedeau sau doar daca deschideam dulapul de jos la auzul u?ii, acum ma ignora total.
Da, am observat ca cei trei mici au tendin?a de a merge la suprafa?a si de a respira repede , si nu stiu daca mi se pare dar posibil ca acolo pe unde isi fac nevoile (nu stiu cum altfel sa numesc) ar avea ceva ca un fulg alb , dar poate doar mi s-a p?rut.
Se pare ca ramane sa fac niste teste la apa sa vad daca e totul in regula.
Imi doresc din suflet sa gasesc cauza si ca ei sa isi revina ca imi este foarte mila de ei , par atat de nefericiti.
Va multumesc mult pentru sfaturile si timpul vostru .
mancarea de baza mai bine de o luna a fost Tetra Xl Flakes, apoi am combinat cu cea din mijloc.
in ultimele zile le-am dat hrana congelata.
tabletele de la Tetra le-am cumparat ieri dar nu le-am dat inca.
Oricum de cand nu mai sunt vioi nu prea mai mananca
acvariul in prezent
acv. inainte de al redecora ieri
produse filtru
filtru
Nu locuiesc in România, acvariul nu a fost mutat , a fost func?ionabil tot timpul doar ca e in grija mea de 2 luni.
Incerc sa pun poze dar nu mi le incarca site-ul , sunt prea mari .
Pana acum i-am hr?nit cu Tetra flakes, acum combin cu hrana congelat?.
Nu demult am schimbat bure?ii din filtru, posibil ca de atunci sa fi simtit o schimbare de comportament a pestilor.
O sa incerc sa vad daca rezolv cu pozele ca sa ave?i mai multe detalii.
Multumesc mult pentru timpul acordat
Eu personal il am de doua luni , dar acvariul este in func?iune de vreo 2-3 ani .
Ce ar trebui sa fac ?
Multumesc anticipat .
Juwel Rio 350 , acvariul cu filtrul. Si pentru filtrare deasemenea produse de la Juwel. Din pacate nu pot ata?a poze.
Capacitate de 350l 2 scalari mari si 3 mici plus 3 sanitari.
Capacitate 350l, filtru nu stiu sa iti spun.
Nu pot incarca poze sa iti arat .

Forum Index » Profile for Catalina05 » Messages posted by Catalina05
Go to: