[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: andreigrum
Forum Index » Profile for andreigrum » Messages posted by andreigrum
Buna! Am gasit in jurul iazului o planta destul de interesanta pentru acvariu, dar nu stiu ce este si daca se poate pune in acvariu..

image
image
image

Multumesc!!
Salut!
Doresc sa adaug in acvariu un crab Red Devil, se poate dac? am pesti? Am vazut pe YouTube ca stau si cu pesti, dar au nevoie de o bucata de loc la suprafata apei.
Ce ma intereseaz? este dac? pot supravietui cu pestii( guppy, moly, neon si tetra). M ar interesa parerea de la cineva care a avut, va rog! Men?ionez ca o sa îl ?in intr un acvariu care are ?i substratul plantat cu planta tip gazon, pietre cu moss.
Cam asa arata in momentul de fata, as dori un substrat negru complet, cu muschi sau gazon si plantele in spate, vreau sa il fac mai "artistic"
image
Buna!
Ma numesc Andrei, am un acvariu cu pesti cam de 6 luni, doresc sa il reamenajez. Creand-ul mai interesant sa spun, as dori sa umplu o mare partea a fundului acvariului cu muschi sau gazon, cateva plante in spatele acvariului.
Ce vreau sa stiu este ca daca pun muschi sau gazon, cum mai aspir substratul acvariului?) Stiu ca suna cam ciudat. In momentul de fata aspir subtratul acvariului (cand aspir bag pompa printre pietre, dupa care le rearanjez), daca nu o voi mai face este ok?

Multumesc!
Buna!
Am un acvariu cam de 2 luni si ceva. De cateva zile un sanitar tot imi sta arcuit pe fundul acvariului si nu prea mai pare sa aiba vlaga in el, il pot atinge si cu mana.. se misca foarte greu. Este primul peste care are probleme din acvariu. Sa fie oare din cauza apei, a mancarei, sau pur si simplu i-a sosit vremea?. Doresc sa stiu, sa nu am probleme si cu alti pesti din acvariu.
https://imgur.com/ilPwVHp

P.s. Am 2 tipuri de plante in acvariu, o planta, tot imi este mancat de pesti, din 6 fire mi au ramas doar 2, cele mai mari, dar si acelea sunt ciugulite toate de pesti, doresc sa mai cumpar cateva plante dar nu stiu ce sa fac sa nu le manance (planta din mijloc este cea afectata ) https://imgur.com/vzCjBcY
Pai cum o oxigenez daca nu am filtru in maternitate? Sa schimb jumatate din apa zilnic? Din ce am citit isi mananca puii...
Buna ziua!
Sunt la primul peste guppy care naste. Am o maternitate care era in acvariu pusa cu femela dar pestii nascuti puteau trece prin fundul ei.. in acvariu... nu inteleg de ce.(in acvariu a facut 2 pui)
Am pus repede femela intr un bol separat, in exteriorul acvariului(cu apa din acvariu) unde mi a nascut pana acuma 7 pui, cu siguranta se vor inmulti)
Am o nelamurire, daca ii am in alt bol, pe cei mici, apa cum trebuie oxigenata sa nu moara? O schimb o data pe zi? La 2 zile?
Mul?umesc mult! Am priceput acum
Buna ziua! Am 20 de ani si sunt nou in aces domeniu
De curand vreau sa mi creez un acvariu, are 40 litri si sunt curios daca aceste plante pe care le am in iazul din jurul casei se pot pune in acvariu.
Daca se pot pune, va rog sa-mi spuneti cum pot proceda sa nu "deranjez" pestii.
Multumesc muult!

image
image

Forum Index » Profile for andreigrum » Messages posted by andreigrum
Go to: