[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Recreere acvariu  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
andreigrum
Junior member
[Avatar]

IP:

Buna!
Ma numesc Andrei, am un acvariu cu pesti cam de 6 luni, doresc sa il reamenajez. Creand-ul mai interesant sa spun, as dori sa umplu o mare partea a fundului acvariului cu muschi sau gazon, cateva plante in spatele acvariului.
Ce vreau sa stiu este ca daca pun muschi sau gazon, cum mai aspir substratul acvariului?) Stiu ca suna cam ciudat. In momentul de fata aspir subtratul acvariului (cand aspir bag pompa printre pietre, dupa care le rearanjez), daca nu o voi mai face este ok?

Multumesc!
ugarit5
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut,pune o poza cu acvariul in stadiul actual,sa ne dam si noi seama cum poti face.
[WWW]
andreigrum
Junior member
[Avatar]

IP:

Cam asa arata in momentul de fata, as dori un substrat negru complet, cu muschi sau gazon si plantele in spate, vreau sa il fac mai "artistic"
image
paradoxx
Aquamaster
[Avatar]

IP:

hahaha tare faza cu scheletul,e unul dintre putinele decoruri artificiale care imi plac pe langa ceea ce vrei sa faci deja,lipeste si ceva negru pe spatele acvariului,va contrasta mai bine cu pestii,in special daca vrei si substrat negru

Sunt Mandru ca sunt SUMA DEFECTELOR MELE 1488
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: