| Message |
|
|
|
Ma apuc de treaba zilele astea . Am luat acetona pentru degresat. Il voi lipi cu fundul încastrat prin injectarea siliconului. Mai am nevoie de menghina pentru presat dupa ? Voi prinde sticla in 4 menghine de colt .Mai sunt acvaristi in romania sau au murit de covid?Nu vrea nimeni sa isi mai dea cu parerea?
|
 |
|
|
|
Acum se cheam? dowsil 881 au schimbat numele si se gaseste pe coral farm e valabil dec 2021 . Înc? nu stiu ce sa fac cu geamul daca il mai lipesc nu il mai lipesc... Ma gândeam sa merg la un geamgiu sa vad daca imi poate ?lefuit lateralele si fundul sa nu am probleme .mai astept sfaturi daca e cineva cu experienta . Nu tine lipitura?
|
 |
|
|
|
Am cumparat sticla nestiind am cerut sa fie cantuita toata...o voi degresa cu acetona .din cauza cantuiri a ajuns latura dreapta pe cant de 6mm sper sa tina voi baga silicon mai mult in colturi am spatule speciale de silicon.de la transport am si vreo doua ciobituri de 1 mm pe cant la o bucata mare dar este pe lipitura partea verticala nu cred ca e problema . Silicon am cumparat dow corning 881 doua buc .am menghine de colt 4 buc. Voi folosi metoda prin injectare apoi dupa finisare voi presa cu 2 prese .sper sa reusesc si sa nu fac poc nu de alta da am si copii
|
 |
|
|
|
Salutare . Am.nevoie de cateva sfaturi vreau sa fac un acvariu 130x45x55h cm sticla 10mm intaritoare si asa mai departe
Am atasat si o poza cu cotele daca ma poate sf?tui cineva cate tuburi de silicon am nevoie daca cotele sunt corecte ...fundul trebuie si el cantuit ?
Acum ceva ani am mai lipit vreo 2 3 acvarii mai.micute sper sa ma descurc si cu dansu
Multumesc
|
 |
|
|