| Message |
|
|
|
Chiar arata frumos pestiucul ... ce as mai vrea si eu un bazin mai mare ...
|
 |
|
|
Si eu asa zic ... o leaca mai mare ... asta o sa fie numa bun de autocompletare
|
 |
|
|
koala wrote:Foarte frumos domnule, jos palaria!
Multam fain!
Acu chiar ca ma roade sa-l vad si crescut bine, poate daca face anul 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Gabriel wrote:Glabrescens verde - foarte frumoasa
Bazinul incepe sa prinda contur [insa nu cred ca o sa-l vedem matur  nu?  ]
Gorgonia aia urc-o sus pe piatra sa nu mai ia contact tesutul direct cu substrat si pozitioneaz-o cumva sa nu primeasca curentul direct din pompa.
Ideal este sa stea sub pompa si apa aspirata de aceasta [pompa] sa treaca prin ea nu sa primeasca apa impinsa de pompa.
Eu sper sa-l vedem matur, daca este sa fac upgrade voi incepe de pe acum insa cu skimmer, pompe dojaz, pompe curenti ..etc
Parca inainte sa incep unul mai mare mi-ar fi drag sa-l vad pe asta cu corali crescuti bine
|
 |
|
|
O frumusete de Euphyllia glabrescens primita de la Cristi!
Multumesc mult!

|
 |
|
|
Fain, da clownii's chiar simpatici 
|
 |
|
|
No, fain.
Hai ca e momentul 
|
 |
|
|
CristiCP wrote:Sa nu-mi spui ca ce se vede deasupra zoasilor de jos este ciobul acela de euphyllia?
Goniopora aia o ia spre vesnicele plaiuri ale vanatorii?
Ba da! Este fix avortonul acela de Euphilie de care ziceam ca se incapataneaza sa fie un prunc de coral. S-a lipit de piatra si a crescut binisor, cica e independent sa nu zic ca e pe puta lui  )
Gorgonia aceea se duce, cred. Asa am primit-o si am vrut sa testam daca in alt mediu se va zbate ...
PS ... urmeaza o poza la Euphylia de la tine, tare faina este! O pozez azi, dupa ce se aprin lompasurile
|
 |
|
|
Update de vara:

|
 |
|
|
|
Deoarece doresc sa fac un upgrade in perioada ce urmeaza, ma intereseaza urmatoarele produse:
- Pompa dozare 3 cai
- Skimmer BM NAC/CONE 7
- Lampa ATI 6x39w dimmabila sau 6x24w dimmabila
Pot sa ofer la schimb sau la vanzare urmatoarele:
Lampa Aqua Zonic 4x24w - neagra - 2 cabluri pentru fiecare 2 neoane
Lampa Aqua Zonic 2x24w - argintie- 1 cablu si 2 itrerupatoare
Skimmer BM Cone 3.5
Puteti sa ma ofertati in privat sau aici. Multumesc
|
 |
|
|
Traim in Romania.
Am sunat la compania ce livreaza apa sa intreb presiunea pe acest segment, dupa adresa, imi spunea ca este 2.3.
Ok, i-am spus ca sunt foarte nemultumit si ca ma oftica foarte tare faptul ca presiunea este atat de mica
Ghiciti, dupa discutie, la 5-10 minute incepe sa sa auda in vasul de colectare: pip-pic-pic ...
Nu mai zic nimic .... dar de o pompa buster tot strang bani
Apropo, stiti pe undeva una ieftina?
Merci
|
 |
|
|
Sa va intreb:
Osmoza mea a scos 2l de apa in 10h de functionare pe timp de noapte, pe timp de zi aceeasi problema.
Vechimea ei este de aproximativ 6luni (maxim) cu o functionare de aproximativ 30-40l/saptamana
Presiunea de la retea imi pare relativ mica, sa va imaginati ca scoate la reject cam cum trebuie sa scoata pe teava cu apa osmozata
Sfaturi?
Multumesc
|
 |
|
|
Hai sa vedem si o poza cu industria extractiva in ansamblul ei 
|
 |
|
|
Foarte bine, inseamna ca-s fericiti
Poate ai noroc, incearca sa dai mancarica vie cat mai fina si poate reusesti
|
 |
|
|
|
Deoarece sunt lucruri pe care nu le mai folosesc, scot la vanzare urmatoarele:
Becuri HQI 70W:
Aquamedic Aqualine - 13000k, foarte putin folosit: 150 lei
70W de 10000k venit cu o lampa chinezeasca: 80 lei
Setul: 200lei transport inclus
Carcasa lampa suspendabila din INOX cu dimensiuni: 120x37x7 cm Lxlxh nefolosita, are inca folia protectoare.
Carcasa a fost proiectata sa gazduiasca 8 neoane cu reflector facut din acelas material si este demontabil.
Poze cu la cerere.
Pret: 250lei
Sunt dispus la schimburi cu echipamente pentru marin (reactor calciu, pompa de dozare, lampi de 6x39w)
|
 |
|
|
|
Foarte bine ca ai decis sa folosesti spatiul.
Ne faci si o schita a intregului sistem?
Multumim
|
 |
|
|
Si eu cred ca amenona va aprecia protectia ...asta daca nu-i mai rebela ... 
|
 |
|
|
|
Si ca o completare ...
De unde ai luat materialul pentru CO2 scrubber si cat a costat, parca as vrea sa dotez si eu Skimmerul cu unul?
|
 |
|
|
In urma cu doua luni imi propuneam sa salvez acest coral ... Viata lupta pana la ultima molecula, cred ca este cel mai puternic exemplu de ambitie:
23 mai:
21 iulie:

|
 |
|
|