[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Sebastian Costin
Forum Index » Profile for Sebastian Costin » Messages posted by Sebastian Costin
Chiar arata frumos pestiucul ... ce as mai vrea si eu un bazin mai mare ...
Si eu asa zic ... o leaca mai mare ... asta o sa fie numa bun de autocompletare
koala wrote:Foarte frumos domnule, jos palaria!

Multam fain!

Acu chiar ca ma roade sa-l vad si crescut bine, poate daca face anul
Parca-parca este oarece crestere
E bine ca-si fac baza puternica:
image
image
image
Gabriel wrote:Glabrescens verde - foarte frumoasa

Bazinul incepe sa prinda contur [insa nu cred ca o sa-l vedem matur nu? ]

Gorgonia aia urc-o sus pe piatra sa nu mai ia contact tesutul direct cu substrat si pozitioneaz-o cumva sa nu primeasca curentul direct din pompa.
Ideal este sa stea sub pompa si apa aspirata de aceasta [pompa] sa treaca prin ea nu sa primeasca apa impinsa de pompa.

Eu sper sa-l vedem matur, daca este sa fac upgrade voi incepe de pe acum insa cu skimmer, pompe dojaz, pompe curenti ..etc
Parca inainte sa incep unul mai mare mi-ar fi drag sa-l vad pe asta cu corali crescuti bine
O frumusete de Euphyllia glabrescens primita de la Cristi!
Multumesc mult!
image
Fain, da clownii's chiar simpatici
No, fain.
Hai ca e momentul
CristiCP wrote:Sa nu-mi spui ca ce se vede deasupra zoasilor de jos este ciobul acela de euphyllia?
Goniopora aia o ia spre vesnicele plaiuri ale vanatorii?

Ba da! Este fix avortonul acela de Euphilie de care ziceam ca se incapataneaza sa fie un prunc de coral. S-a lipit de piatra si a crescut binisor, cica e independent sa nu zic ca e pe puta lui )

Gorgonia aceea se duce, cred. Asa am primit-o si am vrut sa testam daca in alt mediu se va zbate ...

PS ... urmeaza o poza la Euphylia de la tine, tare faina este! O pozez azi, dupa ce se aprin lompasurile
Update de vara:
image
Deoarece doresc sa fac un upgrade in perioada ce urmeaza, ma intereseaza urmatoarele produse:

- Pompa dozare 3 cai
- Skimmer BM NAC/CONE 7
- Lampa ATI 6x39w dimmabila sau 6x24w dimmabila

Pot sa ofer la schimb sau la vanzare urmatoarele:

Lampa Aqua Zonic 4x24w - neagra - 2 cabluri pentru fiecare 2 neoane
Lampa Aqua Zonic 2x24w - argintie- 1 cablu si 2 itrerupatoare
Skimmer BM Cone 3.5

Puteti sa ma ofertati in privat sau aici. Multumesc
Traim in Romania.
Am sunat la compania ce livreaza apa sa intreb presiunea pe acest segment, dupa adresa, imi spunea ca este 2.3.
Ok, i-am spus ca sunt foarte nemultumit si ca ma oftica foarte tare faptul ca presiunea este atat de mica
Ghiciti, dupa discutie, la 5-10 minute incepe sa sa auda in vasul de colectare: pip-pic-pic ...
Nu mai zic nimic .... dar de o pompa buster tot strang bani
Apropo, stiti pe undeva una ieftina?
Merci
Sa va intreb:
Osmoza mea a scos 2l de apa in 10h de functionare pe timp de noapte, pe timp de zi aceeasi problema.
Vechimea ei este de aproximativ 6luni (maxim) cu o functionare de aproximativ 30-40l/saptamana

Presiunea de la retea imi pare relativ mica, sa va imaginati ca scoate la reject cam cum trebuie sa scoata pe teava cu apa osmozata
Sfaturi?
Multumesc
Hai sa vedem si o poza cu industria extractiva in ansamblul ei
Foarte bine, inseamna ca-s fericiti
Poate ai noroc, incearca sa dai mancarica vie cat mai fina si poate reusesti
Deoarece sunt lucruri pe care nu le mai folosesc, scot la vanzare urmatoarele:

Becuri HQI 70W:

Aquamedic Aqualine - 13000k, foarte putin folosit: 150 lei
70W de 10000k venit cu o lampa chinezeasca: 80 lei

Setul: 200lei transport inclus

Carcasa lampa suspendabila din INOX cu dimensiuni: 120x37x7 cm Lxlxh nefolosita, are inca folia protectoare.
Carcasa a fost proiectata sa gazduiasca 8 neoane cu reflector facut din acelas material si este demontabil.
Poze cu la cerere.
Pret: 250lei

Sunt dispus la schimburi cu echipamente pentru marin (reactor calciu, pompa de dozare, lampi de 6x39w)
Foarte bine ca ai decis sa folosesti spatiul.
Ne faci si o schita a intregului sistem?
Multumim
Si eu cred ca amenona va aprecia protectia ...asta daca nu-i mai rebela ...
Si ca o completare ...
De unde ai luat materialul pentru CO2 scrubber si cat a costat, parca as vrea sa dotez si eu Skimmerul cu unul?
In urma cu doua luni imi propuneam sa salvez acest coral ... Viata lupta pana la ultima molecula, cred ca este cel mai puternic exemplu de ambitie:
23 mai:
image

21 iulie:
image

Forum Index » Profile for Sebastian Costin » Messages posted by Sebastian Costin
Go to: