[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Sebastian Costin
Forum Index » Profile for Sebastian Costin » Messages posted by Sebastian Costin
Multumesc de sfaturi, un ierbivor este chiar o necesitate - doar stii asta insa acum nu am bani sa-l cumpar.
Cat despre magnet ... ai vazut ceva bun pe undeva?
Cu substratul e simplu, trec cu o tija de plastic cu el inainte de schimburile de apa si tot jegul se duce in sump apoi il aspir
Am facut un mic video, primul

Sunt dispus la schimb (bubble+euphyllia+kenya) cu Flavescens mediu - sa accepte hrana congelata
Toate produsele beneficiaza de transport prin curier inclus!
Deoarece nu prea mai am spatiu se scot la vanzare urmatoarele:

Euphyllia frogspawn - 3 capete- verde metalic
Bubble coral - albastrui
Kenia tree - verzui
Pusing xenia - mai multe bucati lipite de spartura de coral sau 3-4 tulpini lipite pe un plug de 4cm

Poze pot sa va trimit pe mail sau messenger
Let's talk about home:
image
Asa, o sa aveti skimmere de skimmere!
Probabil, solutia cea mai buna este sa il pui intr-un reactor fluidizat (ceva de genul reactoarelor de zeoliti sau in unul dedicat - gen nitrate reactor) varianta asta de canal nu merge
merci Cristi. Am uitat sa specific faptul ca am aprox. 2 litri de Denitrate intr-un mega Hang-on atarnat in spatele bazinului. Denitrate-ul este flidizat cu aprox 800l/h ...sper sa nu am probleme
Ce vesti bune!
Azi a fost ziua de teste iar dupa o saptamana in care lipseste reactorul de Matrix nitratii sunt cu 10ppm mai putin. Hufff, abia astept sa mai treaca o saptamana si sa testez ... Oare sa am si eu noroc?
Apropo:
image
Am decis sa astept inca 2-3 saptamani si abia sa iau o decizie. Este imposibil sa nu mearga doar la mine . Probabil si o skimmare mai puternica va avea un plus.
Deci, HELP!
Nu reusesc nici in ruptul capului sa scad NO3.
Din testele mele am o valoare de peste 15ppm la NO3 si valori nedetectabile la PO4.
Am scos toate reactoarele afara: matrix (super colmatat), GFO si carbune
Initial foloseam cantitatea minima de biopelete aferenta bazinului cu un debit destul de mic, acum, am suplimentat biopeletele si am dat vreo 600l/h in reactor astfel incat sa creasca fluidizarea. Voi ce credeti, care este motivul pentru care ramane no3 atat de mare?
In curand am sa schimb si skimmerul cu un deltec SC1455
P.S. Hranesc cu un cub congelate/zi si dau 4ml de vodka zilnic
Nu pot nici sa vreau. Am 60 si putin disponibil ca latime. Deci bazinul la care visez se pare ca va avea overflow intern .... pacat.
Ingenios! Are sa fie un bazin frumos - prevad asta.
Oare am sa va ajung din urma?
Rockscapeul este foarte reusit. Ai facut o treaba buna!
Apropo de biopelete, cate aveai puse de faceai explozie?
... eu am biopelete, adaug vodka si tot ma lupt cu no3 care nu se clinteste ..adevarul e ca nu am po4
Azi am facut o mica schimbare. Am vandut lampile vechi si am achizitionat o noua lampa. Este un aquazonic de 6x24w.
Ambele lampi Aquazonic au fost vandute.

Mai scot la vanzare urmatoarele:

Carcasa lampa suspendabila din INOX cu dimensiuni: 120x37x7 cm Lxlxh nefolosita, are inca folia protectoare.
Carcasa a fost proiectata sa gazduiasca 8 neoane cu reflector facut din acelas material si este demontabil.
Poze cu lampa la cerere.
Pret: 250lei

Skimmer Bubble Magus NAC 3.5 Cone - 300lei

Reactor Biopelete DIY fara pompa 75lei
Reactor GFO/carbune activ - 2 camere independente DIY fara pompa - 75 lei cu pompa Sunsun 600l/h = 100lei

Becuri HQI 70W:
Aquamedic Aqualine - 13000k, foarte putin folosit: 150 lei
70W de 10000k venit cu o lampa chinezeasca: 80 lei
Setul: 200lei transport inclus
Preturile de vanzare pentru lampile Aquazonic sunt:

Lampa Aqua Zonic 4x24w - neagra - 2 cabluri pentru fiecare 2 neoane = 300lei
Lampa Aqua Zonic 2x24w - argintie- 1 cablu si 2 intrerupatoare = 200lei

Bonusuri: Neoane: actinic, 10000k, 12000k si Giesemann Midday folosite
Sebastian Costin wrote:Deoarece doresc sa fac un upgrade in perioada ce urmeaza, ma intereseaza urmatoarele produse:

- Pompa dozare 3 cai
- Skimmer BM NAC/CONE 7
- Lampa ATI 6x39w dimmabila sau 6x24w dimmabila

Pot sa ofer la schimb sau la vanzare urmatoarele:

Lampa Aqua Zonic 4x24w - neagra - 2 cabluri pentru fiecare 2 neoane
Lampa Aqua Zonic 2x24w - argintie- 1 cablu si 2 itrerupatoare
Skimmer BM Cone 3.5

Puteti sa ma ofertati in privat sau aici. Multumesc

Preturile de vanzare pentru lampile Aquazonic sunt:

Lampa Aqua Zonic 4x24w - neagra - 2 cabluri pentru fiecare 2 neoane = 300lei
Lampa Aqua Zonic 2x24w - argintie- 1 cablu si 2 intrerupatoare = 200lei
Bonusuri: Neoane: actinic, 10000k, 12000k si Giesemann Midday folosite
Multumesc Gabriel.
Bazinul este stabil insa nu are tocmai parametrii pe care ii doresc, in special la NO3. Cred ca atuci cand am sa stabilzez nitratii inspre 5ppm or sa apa si culorile alea frumoase

Forum Index » Profile for Sebastian Costin » Messages posted by Sebastian Costin
Go to: