| Message |
|
|
Salut. Vita aia era mai bine daca puteai sa o decojesti inainte de a o baga in acvariu, eventual sa o si fierbi. Acvariul arata bine, mie personal imi place. Insa ti-ar mai trebui lumina, fa o poza la capac poate te sfatuim cumva, sau daca nu un electrician iti va face ceva cu siguranta. Cumperi 2 socluri pentru t8 cu protectie la apa, pui tubul si apoi il prinzi cu soricei  , asta ar fi o posibilitate.
|
 |
|
|
|
Salut, un bazin superb. Te-as ruga sa ne spui si ce tuburi folosesti, am vazut ca ai mai mult de 1w/litru. Ce program de iluminare au si daca folosesti toate neoanele odata.
|
 |
|
|
|
Plantele s-au vandut, multumesc pentru gazduire, se poate inchide
|
 |
|
|
|
Salut. Cum se prezinta pestii acum, ceva schimbari, a dat rezultate tratamentul sau l-ai schimbat?
|
 |
|
|
|
Ultima reducere la plante 30 lei,valabil in weekend.
|
 |
|
|
|
Faza cu mancatul algelor este frectie la piciorul de lemn. Daca ai mediu propice dezvoltarii lor, nu vei rezolva mai nimic cu pestii mancatori de alge. Cu sae tre sa ai grija, cand este mare se da la creveti, ottocinclus sunt pasnici, doar pasc si atat.
|
 |
|
|
|
Poti pune apa linistit, nu deciclezi nimic. Iar lemnul acela daca iti place asa de mult, du-l la cineva la curte si-l fierbi intr-un butoi mare de metal. Taninul nu se elimina peste noapte, depinde de esenta lemnului, poate dura si un an.
|
 |
|
|
|
Reducere valabila doar azi 31. 01. Pretul scade la 40 lei.
|
 |
|
|
|
Si eu folosesc de mai bine de 1 an si nu am avut aceasta problema. Eu fac aditie zilnica de fier de la easylife 2ml/aproximativ 6o-70 litrii de apa.
|
 |
|
|
|
Vand filtru intern eheim aquaball130, folosit aproximativ 2 saptamani,in perfecta stare de functionare, fara ambalajul original. Pret 100 lei. Mai multe detalii la nr 0729964418 sau pm. Pot pune si poze pentru doritori.
|
 |
|
|
|
Preturi pe plante:
- gazonul de echinodorus tenelus 20 lei;
-sagittaria subulata +valisneria 20 lei
-o tufa mare de criptocorine green +cativa pui(5,6)+restul ce se vede in poza 20 lei.
Daca se cumpara tot pachetul, pretul scade vertiginos spre 50 lei.
|
 |
|
|
Pai sa fiu eu primul. Pozele de calitate fac sa mi se para si acvariile mai frumoase, insa multe nu mi s-au parut de concurs. Cred ca avem acvarii pe forum care le bat pe astea de la distanta  .
|
 |
|
|
Vand plantele din imagini, de preferat toate odata pret 60ron. Plantele sunt scoase pe data de 28 ian, seara, momentan stau in 2 ligheane. Se pot face si pachete mai mici daca sunt cereri, contact la nr de tel 0729964418 sau pm.
Uploaded with ImageShack.us
|
 |
|
|
Cateva noutati ar fi vreo 20 creveti, 3otto si invazie de plante. Azi sau maine ma ocup de ele sa le tund si sa le mai raresc, in rest toate bune si frumoase.
Tartorele din bazin, pericol la mancare
|
 |
|
|
|
Dragos te-a sfatuit sa scoti nr1, care sunt inele ceramice pentru filtrarea mecanica, sa le inlocuiesti cu altceva pentru filtrarea biologica, gen siporax. matrix s.a.m.d.
|
 |
|
|
Salut. Intradevar ceva foarte frumos, un aranjament extraordinar pentru un plantat  , dar o sa-i vina vremea si lui  . Referitor la schimbul de ceramica, eu l-as face de acum, nu as atepta sa se termine ciclarea, vei avea un plus la filtarea biologia de la inceput.
|
 |
|
|
|
Salut si bine ai venit. Arata bine acvariul tau, dar ai grija cu crevetii, nu prea se potrivesc cu viviparii, s-ar putea sa nu-i mai vezi. Nu-mi dau seama daca ai ingropat anubiasul, aceasta planta trebuie sa aiba rizomul in apa, neingropat, altfel risti sa o pierzi
|
 |
|
|
|
Poti folosi si carbunele daca vrei sa scapi de tanini atunci cand te deranjeaza, il folosesti 24h si il scoti.
|
 |
|
|
|
Ultima varianta de ciclare propusa de colegul cosmin_ruz nu te sfatuiesc sa o aplici. Parerea mea este ca ar fi bine sa incerci o ciclare cu plante, cat mai multe, fara fertilizare macro, doar putin micro; poti adauga un melc, 2 pomacea sau cate putina mancare (amoniu); nu bagi pesti pana nu se inchaie ciclarea, nu trebuie sa schimbi apa, lumina merge normal cateva ore pe zi, 3,4 pentru inceput.Daca procedezi asa, dupa 3, 4 saptamani se incheie ciclarea, poate si mai repede, faci un schimb de apa pana la 80% si gata, poti baga pestii.
|
 |
|
|
 Si apa, apa, unde mai intra apa sau doar ii umezesti la saptamana  .
|
 |
|
|