Salutare,
O rugaminte, daca ma puteti ajuta si pe mine cu sugestii pentru un filtru extern.
se va monta într-un acvariu LUNG de 190cm si lat de 30, ma gândeam la un jbl e902 care are un volum de 7,6l cu un debit de 900l/h .
Daca are cineva o parere mai buna despre un filtru in aceste conditii rog sa nu ezite in a-si da cu parerea,
Multumesc
Ai inteles corect... sub acvariu am 2 foi de polistiren extrudat de 4mm in total 8mm)
Cel care a facut acvarium a spus ca nu este nevoie de vreo intaritura Ar trebui sa îmi fac griji?!
Salutare tuturor, sunt nou aici si sper ca scriu in sectiunea corect? (daca nu am facut-o va ro sa ma în?elege?i)
Am decis recent sa trec de la un mini acvariu la unul de 190L x30l x35h care este a?ezat pe un blat,un perete desp?r?itor(mai mult sau mai putin)
Ideea este ca la 2 zile dupa ce l-am amenajat am observat ca este un pic inclinat... cred ca este o diferenta de aproape 3mm, am atasat si o poza.
Astept pareri daca considerati ca este riscant având în vedere lungimea acestui acvariu de 190 si în?l?imea relativ mic? de 35 iar grosimea sticlei fiind de 10
Multumesc