| Message |
|
|
Vazusem undeva pe net un mecanism pus pe un timer care scutura fizic chestiile alea  poate faceti unul ...
|
 |
|
|
|
Cum stai cu PO4?
|
 |
|
|
|
Na, ca te-am vizitat. Tare fain bazin ai Cristi! De fiecare data ma surprinde!
|
 |
|
|
CristiC wrote:Amino mai aditionezi?
Desigur, cel de la Salifert.
Cica este aproape obligatoriu de administrat amino impreuna cu trace-urile sa se poata asimila.
|
 |
|
|
Seriatopora Hystrix dupa ce am inceput sa folosesc Fauna Marin Color Elements (3 dozari)

|
 |
|
|
|
Baga tot ce ai pompa de apa in display si lasa-l asa peste noapte.
Din cand in cand ridica depunerile cu una dintre ele
|
 |
|
|
|
La mine e putin ciudat:
''Cam 120 de l cred, am pus pana am ajuns la salinitate, nu stiu exact daca e 4.5 sau 5kg.. ''
tu ai ajuns la salinitate cu sare nedizolvata ???
Cand mai faci apa nu turna 4.5 kg intr-una.
pune cate 0.5-1kg, amesteca, si iar presara ... ca altfel ajungi sa precipiti sarea aceea
|
 |
|
|
|
Fain, fain, fain.
Chiar, unde-s pestii?
|
 |
|
|
 Am vazut ... si ma abtin  )
|
 |
|
|
Oare nu era mai potrivit sa intrebati asa la rubrica ''apa dulce''?
Putin probabil sa va ajute cineva de pe aceasta sectiune
PS eu as merge pe un led de 10w 6500k
|
 |
|
|
kirucd wrote:Dupa 4 zile de functionare pot afirma ca skimmerul face o treaba excelenta, a scos mai
multa mizerie decat ATB-ul in 4 zile. Diseara voi posta si niste poze.
O zi buna,
Dragos
Asta daca nu uiti laptop-ul la birou 
|
 |
|
|
reefer wrote:
In alta ordine de idei , pentru culori , ce aditii recomandati ? Am mers pana acum pe Red Sea color - ABCD , dar jur ...nicio "miscare"....
Iti recomand sa incerci Fauna Marin Color Element (sunt 3: red, blue si green)
|
 |
|
|
Foarte tare ... ma mananca rau de tot si pe bine un controller din asta 
|
 |
|
|
reefer wrote:Multam baietii de interventie .
S-a retinut !
Bafta , revin cu update-uri
...cred ca ai uitat 
|
 |
|
|
kirucd wrote:Sebi, vezi ca nu ai o idee prea "coerenta" de a aseza coralii duri, e o harababura
in bazinul tau
Da, Dragos. M-am inscris acum la un curs special  imi cer scuze ca va stresez privirea 
|
 |
|
|
koala wrote:
Sebastian Costin wrote:...Ma gandesc sa imi fac o lampa led cu (white, blue, royal blue, Violet (410-420 mn) si am sa fiu nevoit sa imi iau niste Meanwell-uri. Caut ENL 60-48P dimate PWM de un controller pe 4 canale.
Aveti idee unde sunt cele mai ieftine in .ro?
4 bucati MeanWell ENL 60-12D nu te-ar coafa? 12V si 5A, dimmabile.
As avea nevoie de drivere dimabile PWM sa le pun la un controller.
La ce pret le ai pe alea de mai sus?
|
 |
|
|
|
Eu de 2 saptamani folosesc Fauna Marin Color Elements ceea ce zici tu nu e special pentru culori (din cate stiu) ci, este un complex de trace-uri pentru prepararea substantelor de balling (sper sa nu ma insel)
|
 |
|
|
Mai pe larg:

|
 |
|
|
foka_bm wrote:Se pare ca postarea pe forum a avut succes  , a simtit anemona ca ii pregastesc ceva si am gasit-o lipita de o pompa. Dupa 3 luni si-a parasit locul  ) Am pus pestii si anemona intr-o strecuratorea si gata, s-au dat la ea  )
Ce culoare are spalatorul?  )))))))))))))))))))))
La mine, tot in spalator, alb ... i-am tinut 2 zile in care stateau in ea ... dupa ce au ajuns in bazin ... iar au uitat-o
|
 |
|
|
Hai, sa fie cu succes lansarea 
|
 |
|
|