| Message |
|
|
Moaaa cata tehnica acolo.
Mai ramane sa ai si o aplicatie cu care sa controlezi totul de pe telefon  si m-ai dat gata
|
 |
|
|
75 x 75cm suprafata de iluminat.
Dragos,
Fa-mi si mie te rog o lista de materiale si locul/locurile de unde le pot achizitiona
Vreau sa imit spectrul Radion Pro G3 adica
• Cool White: 8 Cree XP-G2 (40W)
• Deep Blue: 8 Osram Oslon Square (40W )
• Blue: 8 Cree XP-E (24W)
• Green: 4 Cree XP-E (14W)
• Hyper Red: 4 Osram Oslon SSL (12W)
• Yellow: 2 Osram Oslon SSL (6W)
• Indigo: 4 SemiLEDs (10W)
• UV: 4 SemiLEDs (10W)
Sau ... pe aproape
|
 |
|
|
Ghiciti cine i-a luat in primire pe doi dintre creveti.
Tomentosus-ul  cu cate o ciupitura ashea tovaraseasca
Dimineata la 7 i-am vazut pe toti cu ajutorul unei mici lanterne.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Of centrala ... se mai aude ceva cu skimmerele alea? Sau trebuie sa asteptam injectoarele  Nu mai am rabdare
Sau au fost lipite gresit dupa chestia de sambata seara - huh???
|
 |
|
|
Bag concurenta la treaba
Am comandat 5 [cinci] Lysmata Seticaudata [Wundermanni inmultiti in captivitate].
Sper sa ajunga diseara in regula.
Am in bazin un cleaner [Fire Shrimp - Lysmata Debelius]. Are cineva idee daca pot sa apara conflicte???
|
 |
|
|
koala wrote:- La mine au ajuns niste reactoare d-alea cu rose  ... din care "voi face parte" catre Dragos si Gabriel, ca prea au poftit la ele  ...
Promit sa-l pun in functiune imediat ce soseste si apoi sa "raportez" scaderea nitratilor [hic  sau a atentiei  si a exprimarii coerente  ]
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Cristi,
Nu stiam eu de ce se repede imediat Ricardo sa-ti aduca scrubber-ul ala de CO2
Dar lumineaza-ma te rog in privinta pestelui. E la Bucuresti sau in Constanta?
Pentru ca daca e la Bucuresti va trebui sa gasim o alta combinatie pentru dom' Seba.
|
 |
|
|
Cristi,
O sa trec sa iau pestele ca sa i-l expediez lui Seba iar cu ocazia asta am sa preiau si "reactoarele" iar apoi o sa-i "povestesc" lui Ricardo cat de eficiente sunt
|
 |
|
|
Pentru cei care se gandesc la un bazin nou si vor sa isi construiasca turul si returul din PVC-U
http://www.liquipipe.de
Expediaza in RO pentru 19.90 euro pana in 30 de kilograme.
Preturile sunt mai mici decat cele de pe site-urile de acvaristica.
|
 |
|
|
|
Ai ceva lumina acolo!
In dreapta acvariului ai sa mai pui cumva o pompa de curenti? Sa bata spre overflow?
|
 |
|
|
|
Dimensiunile nu sunt cele afisate pe site.
Cea de 6000 are 21 x 11 cm [21 cu tot cu gratarul de protectie, fara cred ca vreo 17]
|
 |
|
|
angelfishCe fel de pompe mon cher?As fi si eu interesat sa fac un backup la Eheim -ul meu batran.[/quote wrote:
Cristi,
E vorba despre aceste pompe.
Dragos m-a zgandarit cu ele si am gasit numai review-uri excelente asa ca mi-am comandat doua. E primul echipament chinezesc pe care-l detin dar
pot sa spun ca sunt incantat. Sper sa raman asa
|
 |
|
|
koala wrote:Bah, nu ziceai ca nu comanzi pana nu vorbim?... ca poate ma bag si eu, la comanda aia?
S-am pardon mon cher. Esti cuplat deja cu un alt coleg din Constanta care vrea si el una de 12000 l/h.
Am spus sa comandam cate doua - ashea ca sa nu bata la ochi
Cand te hotarasti doar imi dai un beep si eu stiu ce am de facut
|
 |
|
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaand bingoooooooooooooooooooooo.
http://www.hgt-technik.de/pvc-fittings-und-rohre/y-stueck/y-stueck-klebemuffe/
Maine dau comanda.
Din cate inteleg pana in 5kg transportul pana in RO 14.90 euro.
Sper sa fim [inca] EU-Länder
|
 |
|
|
|
Ti-am mutat topicul aici deoarece este vorba de un acvariu de apa dulce.
Ar fi bine sa treci inainte pe la rubrica Despre Noi unde sa iti faci o prezentare iar apoi sa dai ceva mai multe detalii despre intreg sistemul astfel incat
colegii cu acvarii de apa dulce sa te poata ajuta.
|
 |
|
|
Fain. Numai ca nu expediaza decat in DE si AT
|
 |
|
|
Astia trimit in RO http://www.vijvervriend.nl/Webwinkel-Product-5899426/Y-Stuk-D-50mm.html cu 26 euro expeditia.
Dar nu accepta plata prin PayPal.
|
 |
|
|