Message |
|
Multumesc pentru sfaturi
|
 |
|
Apa o tin 24 de ore la declorinat si am cumparat de la jbl "punktol plus 125 "... o sa pun si sare neiodata asa cum ai spus ,dar azi am observat ca am un pui in acvariu ,va trebui sa il pun intr.un acavariu spital pentru tratament .....daca il pun in acvariu spital mai trebuie sa ii pun si altceva inafara de pompa de aer si piatra ??
|
 |
|
Numi da nimeni si mie un raspuns ...ce ar putea avea pestele ??
|
 |
|
Sper sa se inteleaga
|
 |
|
Ii am de 30 de zile in acvariu ...
|
 |
|
Temperatura o am la 25° ,i.am cumparat de la animax dupa ce am lasat acvariu timp de 7 zile doar cu apa ,fara pesti ,ulterior dupa ce am citit aici trebuia sa las in jur de 3 saptamani nu doar 7 zile dar era prea tarziu pentru pesti....am cumparat mai multi pesti care au murit din lipsa de informare si am ramas doar cu cei 3 moly ,am facut teste de apa si sunt in parametri normali .
De mancat ..mananca bine ,le dau o data pe zi de mancare , o zi pe saptamana post .
Are in jur de o saptamana de cand se decoloreaza in intregime ....am vrut sa pun poze dar sunt mai mari decat 2048kb
|
 |
|
Schimbul de apa il fac 1 data pe saptamana 25% din vol. apei.
Ca sa fac si o descriere la ce am vazut pe el ,se decoloreaza inotatoarele ,pe spate si burta la fel
|
 |
|
Salutare ...am nevoie de ajutorul vostru ,am un acvariu de 54L brut ,50 L net ,filtru intern claro 600 ,lumina pe led de 8w ,pe care le am din dotarea acvarilui cumparat ,pompa de aer tetra 100 cu piatra si 2 plante artificiale pe langa toate acestea 3 pesti moly dintre care unul este bolnav ,m.am uitat pe site sa vad daca mai gasec pe cineva cu problema asta si nu am vazut ...o sa atasez o poza ca sa nu descriu gresit ce are
|
 |
|
Sunt Lauric Liviu din Brasov am extraordinara experienta in acvaristica de 1 luna timp in care am reusit sa fac o gramada de greseli fara sa ma documentez ,dar trecem peste asta.
imi pare bine sa va cunosc si sa fac parte din gasca vostra ,am gasit raspunsuri la multe greseli pe care le.am facut si inca mai caut sa ma documentez alaturi de voi.
multumesc
|
 |
|