David Andrei wrote:nu ai avea cum sa le mai ti in apa sau ceva ?
Nu, le-am lasat pe pervazul geamului, la soare. Ma gandeam sa le plantez langa muscate si gura leului.
Am vorbit cu asistenta, te duci luni sau marti dupa ora 15:00 si intrebi de doamna Ileana, o sa iti dea plantele si o sacosa. Incearca totusi luni..
Ia plantele si apoi discutam care cum se planteaza (de obicei cu varful in sus)
Copile, vezi ca maine cand ajung la cabinet iti las mesaj aici.
Cand vezi mesajul, iei un adult de mana si pas alergator, ca n-am mult timp la dispozitie.
Vezi cum ma faci sa vin degeaba cu pietrele in rucsac, ca si asa nu am voie sa car..
Glumeam, judecand dupa nickname presupun ca esti nascut in 67, la fel ca frati-miu.
Cand eram mic, am fost invatat ca trebuie sa-i spun nenea Gabi, nu Gabi, ca nu ne-am ciocnit valizele in gara
Si am o colega (e si vecina de bloc) foarte tinerica, e la primul ei serviciu. Ii povesteam ceva legat de conexiunea de internet sa o schimbe, si mi-a zis ca nu, ca taica-su e capos si nu vrea.
Ca "ce sa faci, asa e cu oamenii astia la varsta a treia". Si o intreb: dar cati ani are taica-tu?
50, raspunde.. Pai bravo ma maimuto, adica si eu sunt la varsta a treia?
Iubirea mea octogenara, eu habar nu am ce e aia cultura de rotiferi Eu ma pricep cum se folosesc chestiile hardware si faceam sugestii (de obicei din experienta).
Seamana cu pompele pe care le folosim la masinile profesionale de spalat vase.
Nu se programeaza, iei o priza electronica cu timer, pui un furtun (vad ca poti pune 3 odata, ceea ce e misto) apoi fa proba cati ml iti dozeaza intr-un minut.
Tataie, eu zic sa mai asteptam nitel si cand consideri ca acvariul si-a atins forma dorita, baga niste poze la unchiu Pave, ca vreau sa te propun spre cremuire.
Se poate cum zice nea Gelu, dar sa subliniem cuvintele cheie: "schimburi saptamanale"
Adica nu mai merge cu "da-l dracu ca n-am chef, il mai las o saptamana"
Imi place maxim pietrisul acela cu aspect atat de natural. Pe vremuri asa era, luai nisip de la rau, in spalai si cerneai prin doua site (una fina, sa scapi de nisip si una de 2-3 mm ca sa scapi de bucatile mari).
Acum e la moda negru si foarte alb. Natur e mult mai bine
In perioada asta ar trebui sa pui mai multe plante, plante usoare cu crestere rapida - ai sansa sa scapi de alge.