Message |
|
Bine ai venit, Adrian!
|
 |
|
Bine ai venit!
|
 |
|
Salut Liviu!
Bine ai venit!
Omul invata din greseli, ideal ar fi sa fie greselile altora. Spor!
|
 |
|
Bine ai venit, Rukie!
Eu am un filtru extern Sun Sun HW-602B la 54 l. Dorm fara probleme cu el in camera si nu sunt "tare" de urechi.
Citeste, citeste si iar citeste materialele de pe forum.
Spor!
|
 |
|
Salut tuturor si scuze pentru intarziere, e o perioada mai aglomerata.
N-am dezlipit eticheta de pe sticla, am lasat-o acolo (nu m-am gandit la lipici!), doar am intors partea cu eticheta spre spatele acvariului.
Aveti dreptate, e nevoie de multa rabdare, am vazut ca asta e principala recomandare si am respectat-o.
Momentan am mai luat doar 9 creveti Red Cherry si ma opresc aici pentru ca voi pleca in concedii lunile urmatoare, abia prin noiembrie ma voi gandi ce pesti mai iau.
Sanatate si spor!
|
 |
|
Va multumesc!
Cateva date tehnice:
- acvariul (Diversa 60 - 60x30x30 cm) are 54 l brut, capacul are tubul fluorescent de 15 W original
- am inlocuit filtrul Claro 600 cu un filtru extern "de buget" Sun Sun HW-602B, in care am pus lava si i-am lasat doar primul burete, cel albastru
- incalzitorul Diversa de 50 w (cel din setul acvariului), l-am folosit in prima luna, acum l-am scos
- am un prefiltru intern home made, l-am facut dintr-o sticla de Aqua Carpatica (inspirat de videoclipurile de pe youtube ale Acvaristului lenes)
- am avut si plante de suprafata, dar n-au rezistat
- am plantat plante easy
- primii pesti au fost doi Coridoras aeneus, apoi am mai luat inca trei albino, deci acum sunt cinci
- am si nelipsitii melci comunitari: Planorbis si Physa
|
 |
|
Salut,
Ma numesc Adrian Padureanu, am 53 de ani, sunt din Bucuresti.
Sunt acvarist incepator, mi-am facut cadou un acvariu Diversa 60 cand am implinit 50 de ani, a stat pe sifonier pana anul acesta, cand i-am gasit loc si l-am dat jos.
Am citit despre ciclare and stuff, apoi la 1 mai 2019 am pus apa in el si am dat drumul la filtru.
Astazi, 9 august 2019, acvariul arata cam asa:
|
 |
|
|
|