[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Sebastian Costin
Forum Index » Profile for Sebastian Costin » Messages posted by Sebastian Costin
Cu ce suplimentezi consumurile de Ca, Mg, Kh?
inca o privire ... :
image
I-am facut o vizita .... am mers sanatos ...dar m-am intors putin ametit, de culori ....

image

image

image

Urmeaza si altele ...dupa ce-mi revin!
Te felicit Levi, ai un bazin foarte frumos! De fiecare data cand ajung pe la tine arata tot mai bine. Sincer!

Levi, iti amintesc sa cureti plexicul de la lampa. fac pariu ca iara ai uitat )))

p.s. ioi ca carcotas te-am primit
Hello Zsido!
Imi pare bine sa te cunosc!
Baznul tau este unul foarte frumos, elegant ceea ce da de inteles ca proprietarul este un nene bun la suflet, indemanatic si rabdator (te regasesti in descriere ??? ))) )
Subscriu baieti, Levi mi-a daruit primul coral si m-a ajutat la 2-a revenire la fel ca multi dintre voi!
ma bag si eu la ceilalti 10
Shubi wrote:Cred ca voi merge pe o varianta hibrid neon+led

Si inca un update
Am finalizat realizarea unui CNC ROUTER de precizie destul de mare (de ordinul sutimiilor de mm) avand cursele utile de 1000x620x120 mm. Urmeaza realizarea DIY a unor filtre mishto fara abtibilduri

Beeetoooon!
Costi, Costi ... cu starnesti tu poftele )
Foarte frumos ... mai ca-s da si eu o fuga pana acolo sa-l vad
Dom' koala, ala nu-i background, e versant in toata regula
A iesit fain si o sa arate pe masura dupa ce-l coralinizezi
Din punctul meu de vedere este foarte fluidizat iar intr-un timp foarte scurt iti va macina tot GFO-ul.
Incearca sa-l potolesti astfel incat materialul sa ramana nemiscat, doar sa ai circulatie prin el
Daca te gandesti la peste 150l de apa iti recomand Curve 5 fara indoiala.
De la chinez, cu expeditie standard vin prin posta romana, mai exista op varianta de expeditie printr-un serviciu, mai scump, ce vine mai repede (aici nu stiu ca nu am comandat)
Traiasca bare-bottom!
Carca si eu as fi ales altceva pentru rama, parca ceva aluminiu ar fi mers mai bine cu monitoarele biroului
Sau poate este ceva intermediar ?
Am sa incerc in acest sfarsit de saptamana un set de poze.
In ce privesc testele din ultima perioada:

Ca - 420 Salifert
Mg - 1350 in scadere de la 1450 !!! Salifert
Kh - 8.4 Salifert
NO3 - nedetectabil in test Sera ( ma indoiesc sa fie 0)
PO4 - nedetectabil in test JBL ( ma indoiesc sa fie 0)
SG - 1.025
Nu am posibilitatea sa masor PH
Multumesc baieti
Deci, am dreptul la un bazin mai mare?
Este adevarat ca e greu sa nimeresti un spectru favorabil din LED insa, in combinatie cu cel putin 4 tuburi, cred ca poate iesi o lampa buna, chiar foarte buna.
Eu vad suplimentarea neoanelor dupa schema asta:
Blue plus
Coral plus
LED: 10% Violet 410-420nm, 40% Royal Blue 445-455nm, 20% Blue 460-470nm, 30% Cool Light 8000-10000k
KZ Fiji Purple
Blue plus
Am impresia ca cea mai aleganta varianta pentru scruberul de CO2 ar fi AquaMedic carbolit reactor, ala cica se poate agata de perete lateral ... Hmm ... eu va dau idei ...asa din afara clubului
Vezi ca nu o sa se intample nimic cu sonda daca o scalzi in apa de osmoza. Este o solutie speciala pentru curatat sondele PH.
Costi, tu bagi CO2 in sistem prin reactor de calciu?
La ce skimmer am eu ... fac spume fara injector

Forum Index » Profile for Sebastian Costin » Messages posted by Sebastian Costin
Go to: