[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Sebastian Costin
Forum Index » Profile for Sebastian Costin » Messages posted by Sebastian Costin
Felicitari!
Sa va vad eu pe aici ... ca tot ma amenintati
Sunt dispus sa-l impart cu voi ca stiu ca nu veniti cu mana goala
Da, e o acropora verde cu polipi mov
Multumesc, Gabi.
Esti bine venit sa-l vezi live
Ca Levi si Broxlin s-au tras pe fund ... nu-i uit
Ioi, Dragos! Ne pregatesti moral?
''No photo DIY'' )))))))))))))))
Cand mai vine Tiriac la vanat ii zic sa ma duca pana in capitala cu avionul sa-ti fac poze
Daci, a zis maine !!!! if not, ii punem avataru cu pricina
Pozele astea sunt primele facute de sus:

image

image

image

image
Shubi wrote:Poate se conecteaza spiritual cu ea, face yoga, psihoza, psihanaliza.......o fi vreo pitzipoanca vegetariana, o fi.....trist, spune-i si tu 2,3 bancuri pe zi, l-ai intrebat vreodata cand ai ajuns acasa cum i-a fost ziua ?
Comunica cu el si ai sa intelegi de ce face moaca aia nevastamea (psiholog fiind )

Vad ca-i cunosti bine puterile, Caline De aia esti tu asa bland acasa....
Dragos, daca nu pui poze te rog sa pui toti coralii la curier si sa mi-i trimiti la Oradea, ca-i pozez eu. Mama lor de corali
Motive
In sfarsit nevestele noastre or sa fie multumite si impacate cu acvaristica de recif, or sa puna la inalbit rufe cu costuri o. Ciudata abordare, am sa citesc si eu
Asta-i acvariu de jidan ungur cu super masina si tatuaj cat valoarea bazinului meu :
Sa traiasca la multi ani!
image

image

Fain este ... hop cu zeolitii
Perfect!
Beton!!!!
nu, 350D depasit
Bine zici ...

image
Cu placere Levi si alta data!
Si asta-i faina:
image

Levi m-a cadorisit cu un aranjament de piatra ... cica sa-mi misc fundul cu bazinul cel mai mare ... MUltumesc!
Eu cred ca un hibrid LED 3W in combinatie cu 4xT5 HO este lampa perfecta.

Forum Index » Profile for Sebastian Costin » Messages posted by Sebastian Costin
Go to: