[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Bogdan9529
Forum Index » Profile for Bogdan9529 » Messages posted by Bogdan9529
Spray bar ul este în cutiu?a aceea neagr? de deasupra unde este si acea pânz? alba
Este mai ok asa?
Nu l am umplut pân? sus deoarece am inteles de la dl de la animax ca este necesar s? curg? apa de acolo de la filtru de la în?l?ime sa se formeze bule de oxigen
A venit si poza
Animax
Substratul este din pietricele colorate de la animal care au fost sp?late înainte de vreo 4 ori
O sa fac si o poza cand ajung acasa ca sunt la serviciu acum. Ideea e ca apa este putin murdar? ceea ce este normal cred
https://animax.ro/acvariu-negru-sticla-hopar-38-5x24-5x39-cm.html?amp=1&gclid=Cj0KCQiA7briBRD7ARIsABhX8aAoiZZ93uLBp5VgSQQKZRcQjKw89Saa5r3DUbbwor_LeEZ9sUpwKWgaAlbsEALw_wcB

Acesta este acvariul care a venit cu tot cu filtru
Panzei. Scuze. Autocorectul
Salut de 9 zile de?in un acvariu de 50 de litri si problema sta in felul urmator. Acvariul este în stadiul de ciclarea îns? au ap?rut urm?toarele probleme:miros urat al apei si a pauzei de filtrare si spuma deasupra apei. Mentionez ca acvariul nu are pesti in el si merge non stop de cand l am luat. As avea nevoie de câteva p?reri. Este normala spuma deasupra apei si mirosul? Va multumesc.

Forum Index » Profile for Bogdan9529 » Messages posted by Bogdan9529
Go to: