Message |
|
Buna. Am facut baia cu sare amara dar niciun semn de reveneala, chiar nu stiu cum il pot ajuta. Este atat de slabit ca pur si simplu il ia apa... Poate totusi mai are cineva de spus ceva , cum îl pot ajuta pe mititel ????
|
 |
|
O singur? dat? pe zi sau cum il pot baga in apa cu sare?
|
 |
|
Sunt 2 carasei. I am cumparat cu 7 luni în urm?. Înainte de a le da maz?re , am f?cut o pauza de 2 zile cu hranirea, chestia este ca il tot urm?resc si nu l-am v?zut deloc sa excremeaza ca si celalalt... Si galma aceea este tot acolo, chiar nu stiu cum sa il ajut
|
 |
|
Buna ziua. Sarea amara este buna si pentru un caras constipat? Si daca da ,cum as putea sa o folosesc?
|
 |
|
Temperatura este mereu la 22 grade. Am v?zut pe forum ca se poate face masaj usor. Dar sincer? sa fiu imi este cam frica sa nu il r?nesc. Poate cineva ma ajuta cu problem? asta. Multumesc
|
 |
|
Buna. Acvariu are 80L, filtrul Interpret CF2, neon Tetra Al 6 W, apa o schimb s?pt?mânal cate 10%, ii hr?nesc cu fulgi înmuiati, bug bites înmuiati, mancare congelata. Le dau de 2 ori pe zi diferit... De cateva zile am inceput sa le dau maz?re fiarta
|
 |
|
Buna ziua.Am 2 carasei ,unul din ei de câteva zile i sa format în partea dreapt? pe burtica un fel de galma... l-am urm?rit sa vad daca excremeaza si nu, chiar deloc si are câteva ore pe zi in care sta intr-un colt pe pietri? si nu se misca... Aveti idee despre ce e vorba sau ce as putea face?
Ii pot face masaj pe burtica, dar nu stiu cum ...
Mul?umesc si scuze pt acest lung mesaj.
|
 |
|
Da ,caraseii au aproape 2 ani de când i-am primit cadou, pân? acum chiar nu am avut nici o problem? cu apa. Ideea este ca probabil nu ii hr?nesc suficient din cauza a ce am tot citit pe internet ca hrana în exces nu este buna si de aceea le dau mâncare doar o data pe zi. Poate niste sfaturi despre hrana mi-ar fi bune , cine ma poate ajuta si in privinta asta . Multumesc
|
 |
|
Buna seara ! Multumesc tuturor celor care mi au raspuns, pe?tii ii am de aproape 2 ani si pân? acum nu am avut astfel de probleme, pân? acum am f?cut schimbul de apa regulat cam 10L de apa la o saptamana jumate. Doar ca am vrut s? reamenajez putin acvariul cu pietris si plante noi..
Si m-am trezit cu aceast? problem?, pestisorii i-am mutat într-un bol mai mic pentru ca mia fost team? pentru ei, nu stiu daca am luat cea mai buna decizie.
|
 |
|
Buna ziua.
Am un acvariu de 56L cu 2 carasei, am reamenajat acvariu, un pietri? nou si cateva plante noi, am l?sat apa în acvariu cam 10 ore dupa care am b?gat pe?tii. A doua zi dimineata apa era foarte tulbure, m-am speriat si am scos pestii afar?, într-un bol mai mic... Cred ca i-am supus la ceva stres, dar chiar nu stiu ce as putea face ca apa sa-si revina cum fusese înainte de amenajare.
daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi, va multumesc.
|
 |
|
Buna seara. Am un acvariu de 60L cu 3 carasei, 2 sunt aurii foarte vioi si 1 negru telescop. Cu cel negru cred ca am ceva probleme acum 2 saptamani statea numai la suprafa apei cu burta in sus, am tratat cu mazare fiarta iar acum de ieri seara sta numai pe fundul apei , nu înoata deloc, ce poate fi? Daca ma puteti ajuta va rog frumos
|
 |
|
Buna seara. Am un acvariu de 60L cu 3 carasei, 2 sunt aurii foarte vioi si 1 negru telescop. Cu cel negru cred ca am ceva probleme acum 2 saptamani st?tea numai la suprafa?? apei cu burta in sus, am tratat cu maz?re fiart? iar acum de ieri seara sta numai pe fundul apei , nu înoat? deloc, ce poate fi? Daca ma puteti ajuta va rog frumos
|
 |
|
Buna ziua! Am schimbat apa la pesti iar dupa ce am pus capacul mam uitat la ei, am 3 carasei .
unul dintre ei era blocat dupa filtrul de apa iar cand lam scos de acolo am observat ca i sa rupt putin din aripioare stânga din spate.
Oare o sa-l afecteze cumva? Ce pot face?
Multumesc
|
 |
|
Buna ziua! Am schimbat apa la pesti iar dupa ce am pus capacul mam uitat la ei, am 3 carasei .
unul dintre ei era blocat dupa filtrul de apa iar cand lam scos de acolo am observat ca i sa rupt putin din aripioare stânga din spate.
Oare o sa-l afecteze cumva? Ce pot face?
Multumesc
|
 |
|
Avariul pe care il am acum este de 24 litri... Înainte s? cumpar pestisorii am intrebat la petshop cati pesti pot avea iar ei au spus ca 3...o sa cump?r unul mai mare....aveti idee de ce caraselul negru se cam decoloreaza?? Multumesc mult
|
 |
|
Filtrul pe care il am A fost inclus în acvariu...
|
 |
|
Înainte s? iau pestisorii am dat detalii despre acvariu si miau spus cei de la petshop c? pot tine 3 carasei in el pana mai cresc. Pietrisul lam cumparat inainte de a lua pestii ,am ciclat acvariu 3 zile inainte de a baga pe?tii. Mancare momentan am fulgi care am auzit ca nu este prea buna pentru carasi , dar tot de la petshop mia fost recomandat? si ea...leam dat maz?re fiart? si decojita, iar în a doua zi castravete dat pe razatoarea mica ...cum pot schimba toat? apa cu tot cu pietri? sa nui afecteze prea mult pe ei??
|
 |
|
Ei sunt frumuseii mei
|
 |
|
Acvariu meu
|
 |
|
Imi este teama cu caraselul negru pentru ca înoat? foarte greu ,sta numai pe la fundul acvariului si este speriat...si parca i sa schimbat putin culoarea...nu vreau sa-l pierd va rog!!!
|
 |
|