[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: pc.ciprian
Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
din pacate nu am nici un fel de alge in refugiu, cred ca tre sa ma apuc de cultivat, am ceva Chaetomorpha pe acasa dar sta intr-o cutie de mai bine de un an nu stiu cat de sanatoasa mai este

este valabila si negocierea bineinteles, sunt deschis si la schimburi cu vietati (pesti corali CUC etc)
si pentru cei ce nu ma au ca prieten pe fb

el e noul meu prieten

saracul momentan roade roseata de pe pietre, nu stiu ce alge rosii sa ii cumpar si de unde poate l-as corupe asa, De la vanzator am primit si clip si garantia ca haleste nuri , dar de la selgros, aia de megaimage nu ii place
Asa cum spune si titlul imi vand lampa de la bazinul vechi
Carcasa este din aluminiu cu capace laterale din fier ce ar necesita o vopsire, este o varianta chinezeasca la care initial au fost puse doar profile cu leduri, dar in final am ajuns la hibrid.
Si anume se pot monta 4 neoane de 39w cu aprindere din drosere osram si un singur profil de led central cu 6 leduri de 10 w 4 albastre 2 albe, plus alte 4 leduri de 1w pentru moonlight.
In momentul de fata lampa nu este in cel mai estetic moment al ei, are ceva depuneri de sare pe ea dar se poate curata foarte bine de o mana dibace .
Vine cu :
- sistem de prindere pe marginea bazinului reglabil pe lungime
- sursa 30A pentru aprinderea ledurilor (se pot suplimenta ledurile in ideea ca cele actuale au consumul real cca 10A)
- controller in 3 canale pentru aprinderea separata a 2 pozitii de cate 2 neoane si a ledurilor separat (se poate vinde si fara)

Lampa in sine este extrem de performanta (cel putin pentru mine a fost) la un bazin de 100x60x45h , puteti vedea evolutia sa aici fara nici un fel de suplimentare la lumina. Combinatia finala daca imi aduc bine aminte a fost 2 ati blue plus 2 coral plus . Poze cu lampa si transoformarea ei in hibrid in acelasi topic mai la inceput
Neoane nu am/nu va ofer caci tot ce am avut pe lampa au fost peste 1 an vechime

pret
800ron completa
700ron fara controller
600ron fara controller si fara sursa
am 4 pungi disponibile, sigilate, neatinse pret 40ron/punga
140 toate 4
Se vinde pompa din titlu

2500 l/h (40 l/m) h maxim 2.6 m

mai multe detalii : http://www.aqua-medic.de/manuals/oceanrunner%20OR%20series-E_13099496240.pdf

pompa este curatata functionala si-a facut treaba cu succes in bazinul trecut, a stat pe bara aproape un an ,
pret 200ron

in constanta la romstal nu o sa gasesti mai nimic )
acanu ala il vreau eu ))
nene Marti nu te consuma foarte tare, de aiptasii si de viermalai nu o sa scapi, nu prea poti sa faci un bazin inert din punctu asta de vedere
O sa vezi ca la un moment dat o sa te incante sa ii vezi prin bazin, eu unu am noroc cu un tomentosus care haleste aiptasiile si toti viermii de prin bazin
foarte misto euphilia, de la cine o ai? mai are de dat? sau... e de dat?
merci ocean
gasim gasim alcool voi sa veniti

aurecj ....bine ai venit ...sa zic asa mai bine aflii mai tarziu decat niciodata
nene koala ....cam asa stiu ai mei sa manance alge )).....si cam asa arata bazinul .... live sa zicem , needitat netratat, doar am inlocuit zgomotul pompelor cu cel bonus youtube

ce colori domne, vezi ca ma abonez si eu la ceva "fragi"
zi mersi ca nu au fost cu curu'n sus , sa vezi atunci ce faceai yoga in fata monitorului
ptiu ptiu ptiu ce grasani fromosi, si cand ma gandesc ca eu le dau 2 cubulete congelate pe zi sau la 2 zile....hmmmm tre sa incep sa bag mancare in ei
Marti ne auzim fara probleme

Blue14 vorbim, mai ales ca esti in zona sigur ne putem vedea

Sebi .... PLM zic eu .... un fel de PartyLaMine )

edyr de ce nu e corect?

elis daca ai drum la malul marii te astept sa te convingi

byla88 bineinteles

Dane nu fac parte din politic, nici nu as vrea sunt doar designer/decorator

koala .... place? am langa pus la pastrare si niste vin de Panciu

Edit: Dan, la mine asta e la birou ....e a 2-a casa sa zic asa , unde imi petrec mai mult timp decat .... acasa ...atunci oare nu o mai fi ... a 2-a?!
si ca sa mai pun sare pe rana .... cine vine la o cafea, ceai.... vorba ....d-astea
Din cauza colegului Ionut , am reusit sa ma "motivez" si eu si sa termin hardscape-ul .... personal sunt foarte multumit de ce a iesit, din pacate frumusetea si proportionalitatea nu se vede atat de bine in poze .... poate cat de curand va aparea si un clip

ei bine .... dupa ce s-au mai "murdarit" pietrele noi puse ... arata cam asa:

image

image

image

vor urma in viitorul apropiat si ceva macro , dar sa ne mai revenim dupa cianobacterie si dereglarile mari

si cu pozele astea am ajuns sa gasesc si punctul cel mai nasol al bazinului meu ..... nu poate fi fotografiat in toata splendoarea lui din cauza proportiilor
ce ma bucur ca ai starnit atatea reactii pozitive si ca intr-un final te-ai hotarat sa scrii

neaparat trebuie sa vin sa ii tragem o filmare si niste poze .... NEAPARAT

Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
Go to: