[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: pc.ciprian
Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
din lipsa de timp pentru repararea sistemului meu ato DIY sunt in cautare de un sistem functional, bun, ideal daca ar putea sa se lege direct la osmozor
pt oferte aici pm sau 0724110062
multumesc
nenea koala, dupa aproape 4 luni de absenta pe forum am intrat ieri intr-o mica pauza de vreo juma de ora pe forum de curiozitate sa vad care ce cum mai face. Am ramas perplex
Asa cum zicea si Severus, ma doare sufletul, si cred ca esti terminat , eu unu asa as fi.
Iti urez putere psihica, rabdare, si tutun, important e ca tu esti sanatos , si capabil de a reface tot de la zero

Un sfat daca imi permiti ... nu da echipamentele , mai ales ca nu depinzi dpdv material de ele. In momentul de fata cochetez cu ideea de a da drumu la un plantat si imi dau cu testla in oo ca am dat tot... Nu se stie viitorul incotro te va duce

Fii tare batrane
nene shubi cand mai bagi foarfeca sa ma ai si pe mine in vedere cu 37 32 31 8 3 2
asta era bazinul de acasa, tomentosus il am de pe vremea respectiva
asa voi face

in alta ordine de idei acum vreo 2 sapt am bagat in bazin 2 colornii de zoasi ....zoasi ce au ajuns sa fie inchisi, aproape ca "se topeau" ...pana cand am sesizat ca pe colonia de zoasi rosii se vad ca niste muscaturi , am laut frumos cele 2 colonii si le-am bagat in sump.... ei bine au inceput sa se deschida
Astfel astazi in urma unei mese copioase cu vreo 10 cuburi de hrana congelata am reusit sa il print pe tovarasu tomentosus ce a ajuns in sump.
La xenia am inchis ochii .... dar el e nenorocitul ce mi-a nimicit toate coloniile de zoasi din bazinul de acasa, si m-a facut sa nu mai pot tine nici un fel , sper sa nu apara pe viitor viermi/aiptasii ... daca apar il bag la loc ... iar il scot si tot asa, sau il vand si iau altul )
la momentul introducerii in bazin au fost vre-o suta intre timp s-au mai imputinat, sau sunt prin spatele pietrelor, astept sa se incalzeasca afara sa mai bag o serie, isi fac treaba de minune prin spatele pietrelor
Multam, baieti si eu abia astept sa mai bag corali si pesti in el , e un musai

si sa mancam din nou ..... o alta perspectiva
Salut as fi interesat de costica, cleaner, melci ?i ceva zoasi

Si cred ca te scap ?i de matrix ?i denitrate
merci de aprecieri baieti, sper sa se faca si ale voastre cel putin la fel de mari si de populate

mugurel .... hai!
bah niste nopox de-asta am si eu la birou....
da ce bine arata....hai mai tare!
dan.pavelescu wrote:Am zis eu ca nu-mi place?

Dimpotriva, imi place prea tare si eu n-o sa am asa ceva niciodata

Dane, never say never....daca imi spunea acum 2 ani cineva ca o sa am mastodontul asta, ii umpleam frigiderul si ii ziceam ca sa treaca pe la balaceanca

CreatoR multam
mai am unu pe fir .... sa il pun....sa nu il pun?
cine zicea ca naso nu mananca?!
ora mesei....ieri ....astazi o sa fie alt clip
35 punga
120 toate 4
700ron completa
600ron fara controller
500ron fara controller si fara sursa
incluse 4 neoane 39W ATI folosite 4 luni (2coral plus 2 blueplus)
tre sa ma apuc sa cultiv nene mugurel, sau sa astept sa se incalzeasca sa ma apuc de tuns prin mare
In aceasta dimineata, am ajuns la birou, am bagat niste alge (de megaimage) si mare surpriza ce-am avut Asta bineinteles dupa ce peste weekend in fiecare zi au avut alge aruncate prin bazin prinse de diferite chestii

am observat ca ai mei tangi, yellow si hepatus nu prea mai pun botu pe carne de cand cu zarzavaturile in bazin ....
Sambata a mai aparut la interval si un scopas , care a fost luat in primire de flavescens .....flavescens ce si-a capatat niste cicatrici de toata frumusetea. Inca sper ca nu e un fatality cu timer ....

Naso are burtihanu plin, inoata prin bazin extrem de curios si ciuguleste tot ce prinde ....hip hip horray for me deocamdata

cam asa arata cicatrizatu duminica .....

image
image

image
image

inca se mai alearga, ma bucur ca mananca....
nu este din ultraclara este din float, singuru mod in care iti dai seama este daca te uiti pe lungimea acvariului, adicatelea in aia 2m, si vezi apa verzulie, altfel, nu e sesizabila diferenta (atunci cand ai un bazin aproape plin de vietati sa zic asa)

Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
Go to: