| Message |
|
|
Acvariul a avut momente de glorie, nu am reusit sa i fac o poza decenta, asta e....
Momentan se prezinta asa:
Stiu, am niste poze de tot rasu, da asta e 
|
 |
|
|
Vand bolbitis, pret 30 de ron, toate plantele din imagine! Livrare doar in Bucuresti, zona Universitate, sau seara Buc. Noi.

|
 |
|
|
Felicitari pt noua achizitie, si abia asteptam o reinviere a topicului  E preferatul meu 
|
 |
|
|
|
In Cluj, nu cred ca vine ana in Bucuresti cu ele. Insa cat tine de bucuresti, exista mari probleme in a incarca butelii mici. Gasesti foarte greu pe cineva sa ti le incarce, si te costa cat una de 10 L.
|
 |
|
|
|
scuze ca am raspuns asa greu, insa nu am fost pe acasa in ultima vreme.
Am gasit o sursa de easy carbo, vinde in flacoane de 1 litru, sigilate, eu am luat 1 litru, totul a decurs bine, easy carbo sigilat 1L la 69,99 lei.
Userul este turcu20, rog sa luati legatura cu el. E mai convenabil asa, nici nu ne mai chinuim sa impartim un bidon, iar ca pret iese la fel.
|
 |
|
|
|
Care te bagi la o comanda comuna de 5 litri easy carbo? Pretul iese undeva la 70 de ron litru.
|
 |
|
|
Guppy 5 lei bucata, disponibil 20 buc.
Pt toti 20- pret special- 80 ron.
Poze
Pereche ramirezi electric blue- 60 ron

|
 |
|
|
|
Se poate inchide, multumesc.
|
 |
|
|
|
Bolbitisul tot la 25 de ron!
|
 |
|
|
|
Update
A ramas doar bolbitisul la vanzare.
|
 |
|
|
Tufa 1
Tufa 2
Bolbitis
Toate plantele 50 RON!!!!!
Separat:
Bolbitis 40 ron.
Microsorium 20 ron.
|
 |
|
|
|
Apa e cam calda, prefera o apa mai rece. Un maxim de 20 de grade ar fi bun.
|
 |
|
|
|
Pret 180 Ron!
|
 |
|
|
|
Vand filtrul extern Hydor Prime 30, pentru acvarii 200- 450 L, pompa debit 900l/H.
Robineti, furtune, medii cele originale.
Pret - 200 RON!
|
 |
|
|
|
Cumpar eu ceva didiplis, imi poti trimite o oferta pe pm?
|
 |
|
|
kirucd wrote:
Da' o poza ceva cu stadiul actual?
Momentan nu prea am ce arata, nu am gasit inca plantele pe care mi le doresc. Conteza enorm de mult tipul de plante, asocierea lor, poti foarte usor sa o dai in bara cu o asociere gresita, oricum raman la ideea ca in fiecare acvariu hardscape ul este coloana vertebrala a acestuia. Totul trebuie gandit de la hardscape. Liniile dupa care se face tunderea plantelor trebuie sa urmeze intr un fel piesele de hardscape si sa se armonizeze cu acestea. E mult de vorbit pe tema asta, iar eu sunt pe departe de a mi fi insusit o. Cred ca tine foarte mult de ochiul artistic, de simtul dimensiunilor, de talent, si de ce nu de muuuulta practica. De ceva timp tot citesc multe publicatii ale lui Amano, si am vazut muuulte acvarii amenajate de el, si pentru cine e pasionat de nature aquarium, le recomand! eu am invatat multe de acolo.
|
 |
|
|
kirucd wrote:Inseamna ca m-am luat eu dupa tine cu 2 culori de nisip
Nici vorba, sunt pe departe de a fi primul ce a folosit nisipul decorativ. Pentru mine sursa de inspiratie o constituie conceptul nature aquarium al lui Amano. Deci cred ca de acolo vine, sursa  Oricum nu se vrea a fi doua culori, o sa ramana vizibil doar nisipul din fata. Mie imi place foarte mult genul asta de aquascape, oricum nisipul din fata poate fi inlocuit cu un superb gazon, insa spre rusinea mea nu am reusit niciodata sa am un gazon coolt 
|
 |
|
|
Va fi o piatra, ingropata in nisip un pic, in partea dreapta
|
 |
|
|
|
Astept ofertele dvs, de preferat din buc.
|
 |
|
|
Poate iti faci mana si pe acvariul meu, cu aparatul asta  
|
 |
|
|