| Message |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Eheim zice ca e un plutitor
|
 |
|
|
|
Daca merge, nu-l repara.
|
 |
|
|
|
Ce e asa special la el? Adica ce ar trebui sa ma convinga sa-l cumpar si sa nu-l fac la comanda?
Eu mi-am facut un acvariu cu sticla optiwhite la Nevertebrate si iesit impecabil. Plus ca se poate customiza dimensiunea.
|
 |
|
|
|
Nu stiu daca exista cineva pe forum care sa fi avut un acvariu de la firma respectiva (sau sa fi auzit de ei).
De ce as da bani la straini, cand pot face la comanda la Nevertebrate cu acelasi pret?
|
 |
|
|
Dr Nano wrote:Eu nu prea am facut schimburi de apa.
Nici nu se fac in perioada ciclarii. Cu ce va fi diferit de data asta?
|
 |
|
|
Dr Nano wrote:De cand au aparut problemele nu-mi mai place. Nu m-am ocupat de el cum trebuie.
Cum ti-au spus si colegii, problemele care au aparut sunt parte din ciclul normal.
Resetul nu te ajuta la nimic.
|
 |
|
|
|
In primul rand, acvaristica e un hobby, sa nu uitam asta. Mi se pare ca metoda trial and error aduce mai multe satisfactii personale decat calculele matematice si formulele din chimie.
Ani de zile am uns scoala cu slanina, in speranta ca vin cainii si o mananca..
|
 |
|
|
Samy wrote:
Debit ,putere uzura etc
Gravitatie mica
|
 |
|
|
paradoxx wrote: Vezi ca vine Norvegia si ti.i ia
Cum iau legatura cu ei?
|
 |
|
|
Ci-co, ca nu servesc alcool
|
 |
|
|
Flash wrote:
Dan afirma sa nu mai bag manutele in acvariu....chiar ca nu vreu, dar se vede foarte urat
Dan zicea altfel, dar s-a obisnuit sa citeasca lumea in diagonala.
A zis ca e ok sa ai mazga pe sticla si ca o poti sterge si sa eviti sa bagi mana in bazin pe cat posibil (adica mai mult decat e necesar).
|
 |
|
|
narcis wrote:Pentru ca a fost mutat si a omis sa il blocheze. Daca posta de la inceput la rubrica de vanzari, era inchis automat.
Exact.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Asa cum esti tu poluat cu mancare, la fel si plantele necesita poluarea cu fertilizanti
|
 |
|
|
Sticla acrilica ar fi o solutie?
De curiozitate, cati 5 metri o sa aiba acvariul?
|
 |
|
|
|
La echipamentele de la marin foloseam otet pentru curatare - face minuni.
Poti sa gresezi cu vaselina pentru expresoare de cafea (nu e toxica)
|
 |
|
|
|
Cel mai bine e ca in urmatoarele 2-3 saptamani sa eviti sa mai faci ceva la acvariu. Da-i pace, sa se aseze, sa-si faca ciclul normal.
Buretii din filtru poti sa ii speli, chiar si la chiuveta, atata timp cat lasi in pace restul materialelor (matrix si ce mai aveai prin filtru).
Mazga de pe geamuri e normala la inceput. Poti sa o stergi cu o racleta, sau cu un burete. Idem cu mucii de pe lemne, ii poti aspira cu un furtun subtirel.
Stiu ca e tentatia mare la inceput sa stai cu mainile in acvariu, dar evita pe cat posibil asta.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|