[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Delix
Forum Index » Profile for Delix » Messages posted by Delix
Ok, mul?umesc de sfaturi. Ast?zi le am dat câteva musculitze si le au halit imediat. Am crezut c? îi baloneaz? sau alte chestii d?un?toare pt pesti dar le voi da în continuare
Ca mâncare vie..
Am si plante care le mai fura din spa?iul de înot.
ok, multumesc am sa incerc sa ii hranesc cu cea ce hranesc si puietul de guppy, adica cu fulgi .
(intre timp am aflat despre filtru ce si cum)
Buna ziua, astazi icrele au eclozat si acum am mormoloci de sanitari, cand pot începe s? le dau hrana si ce fel de hrana?
Pe langa intrebarea de mai sus mai am înc? una. Am un acvariu cu guppy 35l 4 guppy si 5 sanitari deocamdata si un filtru aquael fan filtre mini plus din când în când trebuie curatat? Plus ca am în?eles c? trebuie schimbata o anumit? piesa.
Ok, le am pus separat în 3 l cu o plant?.Intradevar erau depuse pe perete, plante si unul dintre filtre.Sper s? ias? m?car 5.??
Multumesc frumos pentru sfaturi am acavriu de 45L filtru (FAN FILTER MINIM PLUS) guppy sunt gestanti si sanitari au depus icre Urmeaza sa le mai cumpar pietris ( au deja aerisire)
Increle trebuie tinute la o anumita temperatura si cam dupa cat timp eclozeaza?
https://imgur.com/gallery/PmuVh
Ok, multumesc eu le schimbam apa 25% pe saptamana
Ok, multumesc de recomandari. Am aflat ca nu carasul este devina ci o bacterie.Pestii noi cumparati nu au nicio problema cu acesta bacterie. Au cozile slabite si acestea de rup pe bucati ce ,,medicament" le pot da? si care ar putea fii sursa?Planta noua pe care le am luat-o? Unul dintre pesti sa fii adus bacteria?
ok maine voi lua acvariul nou, carasul il va adopta cineva, in legatara cu filtrul sunt dispus sa iau unul nou si bun. Daca imi puteti spune cateva marci (nu foarte scumpe).
Am acvariu de 5 ani acelasi nr de pesti si pana acum nu au patit nimic.
Are doar 15 L urmeaza sa imi iau unul de 40L saptamana viitoare toti masculii au plipsa din coada, mananca si sunt ca de obicei acvariul il am de 5 ani de cand sunt sanitarii am mai avut guppy inainte. Acestia care ii am acum sunt a doua generatie ( nu am intlnit probleme pana la aducerea carasului si a celor 3 femele) Ph este 6.8-7 am o planta reala si melci pe langa pesti. Eu cred ca carasul e devina dar dc au sarit sanitarii la guppy cand acesta a picat?
Poze: https://imgur.com/gallery/q3J46 sper sa se inteleaga ceva (ignorati obiectele din jur)
si eu am intampinat probleme de cand am carasul nu stiu daca el este devina dar 2 dintre guppy sunt in ,,coma" si o femela nu mai are un colt din coada
Buna ziua, am niste guppy 9 in total, si niste sanitari Corydoras Albino si Bronze corydora+un caras auriu! Astazi dimineatza am vazut un mascul de guppy stand cu burta in sus pe una dintre plante, am bagat plasa sa il scot si am vazut ca inca este viu si l-am lasat in acvariu cu restul. Astazi dupamasa a picat jos si 2 sanitari au sarit la el. Dupa vreo 5 minute a picat altul si nu s-a putut ridica dar l am scos la timp punandul intr-un alt acvariu singur. Pe langa ei o femela de guppy are un coltisor mic din coada rupta! Masculii si femele cu coada sunt de 2-3 ani. Atunci cand pica nu se mai pot ridica la suprafata! mancarea nu a fost schimbata de cand ii am! Acum recent am luat 3 femele care sunt gravide toate una a si nascut deja ai impreuna cu ele am luat un caras care isi vede de treaba lui! (Am vazut ca o femela gravida luata recent se pune langa filtru si nu lasa sa se aproprie alte femele de ea)
Care ar fii problema si cum sa procedez? P.S Ambii sunt vii inca poate fii vreo sansa sa ii salvez?
Nu au sanse zic eu am 9 guppy un caras si 5 sanitari îmi voi lua un acvariu mai mare dar il voi pastra si pe cel actual.
Când vor fii prea multi am sa dau din ei.
Salut am niste pui de guppy de exact o saptamana pusi deocamdata intr-un acvariu de 2 l (cu plante si putin pietris) acum sunt doar 14 dar, mai am o femela care asteapta si ea pui! este vreo problema daca pun puii (noi) in acelasi acvariu cu cei de o saptamana? sau dupa ce naste sa ii pun intr-un recipient separat (3-4L)?)recipientul este confectionat dintr-o sticla de AQUA pe care il pun langa acvariu principal la fel cu cel de 2L pentru a se vedea pui cu restul pestilor! Cum sa procedez?

Forum Index » Profile for Delix » Messages posted by Delix
Go to: