Message |
|
cumpar Dennerle External Skimfilter urgent va rog... astept mesaje...
|
 |
|
vind Juwel Lido 120 folosit 6 luni ,. Motivul vanzarii - m-am orientat catre ceva cu lungimea mai mare, Lido nefiind exact ceea ce imi doream. Acvariul include toate accesoriile. + neon rezerva 2 buc hranitor automat juwel , este inca in garantie...
Pret 700 RON + taxe de transport. Mai multe detalii la telefon 0749964817
|
 |
|
l0ngh0rn wrote: Am eu eco pro 130 si prefiltru sun sun care functioneaza super OK impreuna. Cel mai bun randament am observat ca a dat la cubul de 36 litri cu creveti si la limita maxima a lui la bazinul de 54 litri. La 120 litri filtrul asta aproape ca este o gluma, JBL e901 ar fi un minim la bazinul asta si pesti putini
Parca ai zis ca ai luat eheim 2426 (Mul?umesc ptr sfaturi am cump?rat eheim 2426 urmeaz? pestii )?
multumesc ptr indrumare , te rog sa imi spui cum ai procedat , te rog ...
am doua acvarii unul de 120l si 60l , filtru extern ecco pro130 il folosesc la cel de 60 l celalalt il folosesc la 120l ( experience 350)
|
 |
|
vand EHEIM ecco pro 130L folosit 1 luna de zile are garantie luat de la hornibach bucuresti...
pret 350 lei
|
 |
|
Antecume wrote:
soryn20 wrote:da este pus pe IN exact cum scrie in manual si pe youtube ... am incercat toate variantele nu are putere sa traga .... am facut si amorsarea si cand dau drumul nu functioneaza .... problema este cum rezolv sa pun un prefiltru si care model ca sa scap de umblat la filtru extern....o varianta ?
Ai deschis ambii robineti ai prefiltrului?
DA totul ca la carte
|
 |
|
Gabi C wrote:Din ce vad nu ai mai tinut cont de recomandarile colegilor.
la ce te referi gabi?
|
 |
|
Antecume wrote:
soryn20 wrote:am incercat cu SUNSUN PREFILTRU HW-602A dar nu merge deloc ...nu are putere
Cum adica nu are putere? Sper ca l-ai pus pe IN-ul de la filtrul extern. Pompa filtrului extern trage apa si prin prefiltru.
Vrei sa spui ca iti reduce prea mult debitul de la filtru?[/quote
da este pus pe IN exact cum scrie in manual si pe youtube ... am incercat toate variantele nu are putere sa traga .... am facut si amorsarea si cand dau drumul nu functioneaza .... problema este cum rezolv sa pun un prefiltru si care model ca sa scap de umblat la filtru extern....o varianta ?
|
 |
|
BUNA
am cumparat un filtru extern eheim ecco pro 130 , am descoperit ca trebuie sa il curat in fiecare saptamana asta inseamna o uzura mai mare ,ce prefiltru imi recomandati la acest flitru extern in asa fel incat filtrarea mecanica sa o fac prin prefiltru si restul prin filtru extern sa fie legate amandoua .... ce material filtrant biologic folositi ? am incercat cu SUNSUN PREFILTRU HW-602A dar nu merge deloc ...nu are putere
|
 |
|
da de aceea m-am hotarat sa schimb filtru sa am loc mai mult in bazin scap de filtru mecanic, de incalzitor.... sper sa nu regret mai ales sa vad cu merge filtrarea biologica ....va multumesc pentru sfaturi ...au fost de folos..
|
 |
|
eheim este cu materialul lui + matrix si la oase este materialul lui nimic adaugat ...multumesc ptr sugesti si sfaturi
va multumesc
|
 |
|
buna
va rog sa ma ajutati am de schimbat un filtru extern eheim cu un filtru extern oase , cum se procedeaza in afara de faptul ca inlocuiesc aparatele. ma refer la bacteriile din ele , daca voi schimba ce se va intampla cu apa din acvariu , am pesti in el (molly gupy , xipho,) un sfat este bine venit , trebuie sa introduc bacterii in filtru cel nou? ce anume?
|
 |
|
cumpar ph controller ptr sistem co2 diy d501
astept oferte...va rog...
|
 |
|
Este cu neon este vorba de balast ,este cineva care a schimbat sau cum trebuie schimbat sistemul de iluminare , sistemul la juwel este 569 lei este prea mult are cineva o idee
|
 |
|
va rog sa ma ajutati , sistemul de iluminare de la un acvariu JUWEL LIDO 120L este ars , nu mai functioneaza exact acum la inceput cind sa fac setup la un nou acvariu .Cum pot sa il repar sau sa fac altu , are cineva o idee? cine a intimpinat aceasta problema ? cum pot rezolva problema ? dupa cele citite pe forum este dus sistemul din interior .
multumesc
|
 |
|
Mul?umesc ptr sfaturi am cump?rat eheim 2426 urmeaz? pestii
|
 |
|
Mul?umesc ptr sfaturi am cump?rat eheim 2426 urmeaz? pestii
|
 |
|
multumesc deci trebuie sa aleg din cele doua variante experience 35 sau clasic 600 ?
|
 |
|
multumesc skija asta asteptam .... am sa merg pe 350 experience
|
 |
|
multumesc ptr sfaturi voi merge pe gama experience dar... care sa aleg ?250 sau 350? am vasul de 120 L care imi trebuie ca sa am o buna filtrare si sa fie corecta acest lucru nu inteleg ....
|
 |
|
buget 600 lei
|
 |
|