[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: andreibeni
Forum Index » Profile for andreibeni » Messages posted by andreibeni
Nu prea ma pricep cu forumurile asa ca scuze, da in acvariu o sa am 15 ciclide,multumesc pentru sfatruri si mai astept si altele, si daca e ok sa pun bec uv sau nu, multumesc de intelegere
Buna, va rog sa imi recomandati un filtru pentru un acvariu L120xl40x30h, sa nu fie bun nu mega scump, sa invarta bine apa multumesc
Ms koala ca ai reparat titlu scriu de pe tel, si din graba am facuto, prima data sa fie gata scvariu la cumpart ciclide nu ma grabesc ca as vrea sa fie cat mai colorate, cat de diferite se poate, sper sa fac ceva frumos
Acuma inca un pic te mai stresez si gata di multumesc de indrumari, cat zici u sa ciclez acvariu nou, un fltru bun sa imi recomazi, sa folosesc bec uv sau nu, si alte ideei daca mai ai ms mult.
Ok se poate face 100L 50l 50h nu e mult mi se incadreaza spatiul din apartament, asa o sa fac da cu ciclide din malawi 2 famili
Nu vreau sa par comod da cred ca niste sfaturi de la cineva cu experienta practica face mai mult.decat unu cu teorie asa ca calin te rog zimi de cat trebe sa fie acvariu sa fie ok.
Multumesc mult, ma bucur ca ma ajutati, vreau ciclide altceva am.avut sunt fascinat de ciclide timpu nu imi permite sa le studiez foarte mult desi imi dau silinta, acuma intrebarea mea e pentru doua famili de ciclide ce dimensiuni trebe sa am la.acvariu la mbune ma refer sa fie ok. Multumesc inca o data, vreau ciclide.
Multumesc, e vorba de africani si o sa fac un acvariu de 100L 40l 35h pana la urma si o sa pun 12 ciclide in el, un filtru bun, daca stie cineva da sa imi invarta apa cum trebe si alte sfaturi daca mai aveti sunt bine primite, recomandari, multumesc inca o data pt raspunsuri si mai astept pareri.
As vrea cateva sfaturi in ceea ce priveste acvaristica, vreau sa imi fac un acvariu cu ciclide, vreau un acvariu 90litri cate pot tine ?multumesc

by koala: Am "reparat" titlul, pentru ca ma zgaria pe ochi.

Forum Index » Profile for andreibeni » Messages posted by andreibeni
Go to: