[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ewu2030
Forum Index » Profile for ewu2030 » Messages posted by ewu2030

Eu sunt Sergiu si nu am absolut nicio legatura cu acvaristica (momentan, dar de asta sunt aici). Sunt din Bucuresti, deci nu ar trebui sa am probleme sa gasesc diverse pe la magazinele de specialitate
Ieri (13 februarie), pentru a scapa de dorintele nestavilite ale prietenei, am decis, dupa multe insistente sa ne luam un animal, sa achizitionez un acvariu. Si pentru ca nu m-am documentat inainte, m-am grabit ca fata mare la maritat.
Am cumparat un acvariu bol, cu capacitate de 6.8l, cu iluminare led, am vazut ca are si filtre si pompa de apa, iar apa filtrata se intoarce in bol printr-o mini-cascada care aersieste apa.
Acvariul arata asa (modelul)
image
Am cumparat si niste nisip pentru el (unul multicolor, la recomandarea celor din magazin, ca nu necesita asa multa intretinere), o planta pentru decor din plastic (tot ei au recomandat-o, eu ma uitam la cele naturale), niste tratament (la fel, dat de ei) si evident un peste care este un Betta si care am inteles ca traiesc foarte bine singuri.

In fine, o sa fac un thread separat si cu acvariul actual si cu ce vreau sa construiesc, ideea e ca m-am speriat putin dupa ce am citit recomandarile. Preferabil era ca cei din magazin sa fie mai deschisi si sa imi spuna ce si cum, si mai ales sa-mi recomande eventual un acvariu mai mare.

Mai jos e si o foto facuta dimineata cu acvariul si pestele (care sper sa supravietuiasca pentru ca l-am cam mutat din punga in acvariu repede, si fara sa aiba aceeasi temperatura apa, plus ca apa de la mine e din put si cred ca e cam dura)

O sa revin spre seara sau maine cu noul topic si cu mai multe detalii despre ce am facut si ce vreau sa fac pe viitor (sper sa supravietuiasca pestisorul momentan)

Forum Index » Profile for ewu2030 » Messages posted by ewu2030
Go to: