|
Deci cand am cumparat acvariul am luat la pachet cu filtru si incalzitor, in acelasi carton au fost toate puse.
L am ciclat cu pesti in el, toatul a devenit normal dupa vreo 3 saptamani, iar problema asta a inceput de vreo 3 zile. Am schimbat in urgenta ieri seara in jur de 40% din apa( acum a devenit mai clara dar mirosul de mucegai persista). Filtru si plantele le am spalat doar in apa din acvariu.
In schimb nu stiu ce sa zic de plantele naturale, respectiva doamna a zis ca un acvariu cu plante naturale la un incepator este foarte greu de intretinut.
O sa incerc sa triez din puieti( imi este cam mila sa ii arunc)
Pe partea curateniei, il aspir la 2- 3 zile.deci nu am foarte multe resturi.
Stau in Paris, nu gasesc unde sa intru in profil.
Multumesc pentru sfaturi!
|
|
Buna seara!
Am un acvariu de 80l de aproximativ 1 luna jumate- 2 luni. Precizez ca dupa achizitionare nu am last acvariul sa se cicleze, si am introdus direct 8 guppy. In a 2 saptamana apa a devenit tulbure, dar am rezolvat cu schimburi de apa. Pe parcurs am mai adus 4 platy, 2 moly si un sanitar ceva nu stiu cum se numeste exact. Guppy sau inmultit o data in prima zi si acum vreo 2 saptamani iar. Am in jur de 30 puieti in acvariu.
Acum problema este ca apa a devenit iar tulbure si are un miros de mucegai si au murit 2 pesti iar al 3 lea lam bagat in carantina. Asta sa intamplat dupa ultimul schimb de apa.
Care credeti ca ar fi cauza? Si daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi.
Multumesc.
|