[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mihai.k
Forum Index » Profile for mihai.k » Messages posted by mihai.k
Da e de Florida ...m-am interesat lamfacultatea de agronomie aici la Cluj si ele hiberneaz? ...de aceea am scos-o din iazul de Pe?ti fiindc? st?tea pe fundul bazinului nemi?cat? de 2 zile ...ini?ial am crezut ca e moarta ...de aici si amenajarea acvariului sau terariului in regim de urgent?. Momentan se plimba prin casa f?r? griji si face baie intr-o covata mare unde si m?nânc? dar asta nu e o solu?ie pina la prim?vara când o repun in iazul cu Pe?ti care nu e mare deloc dar e mai ok pt ea ....deci solu?ii !!...am luat sticla de 6mm si bison glass pt lipit care urmeaz? azi sa le lipesc final va fi pe interior aproximativ 838/438/450 mm cu desp?r?itur? pe la mijloc de 150 mm pe în?l?ime unde va fi apa in rest ma gandeam sa pun nisip si pietre unde sa stea. Am luat si o piatra de la exo Terra care se înc?lze?te ....a?tept sfaturi vis-a-vis de acvariu ...broasca ?tim de care e
Inculpata
Cred ca e de Florida din câte am v?zut in poze ...nu ma pricep defel ...are doua dungi rosiatice pe gât deci cred ca e de Florida si e de apa
Buna ziua, de curand am gasit o broasca testoasa probabil abandonata de cineva si vine iarna.......in curte am un bazin f mic cu pesti in care am bagat broasca dar se pare ca incepe sa intre la hibernare si as vrea sa o "cazez" pina la primavara in casa. Deci am nevoie de ajutorul vostru. Am taiam sticla de 6 mm 850/450 mm cu h450 mm...am nevoie de indrumare pt amenajarea acvariului pt broasca testoasa.

Forum Index » Profile for mihai.k » Messages posted by mihai.k
Go to: