Salutare din nou. Revin din nou cu un set de intrebari. Ce sa fac, trebuie sa ma documentez inainte, nu-i asa?
Am decis sa iau un acvariu de aprox 20 de litri (36x22x26 cm) si din considerente de spatiu (nu pot sa pun mai lat de 20-22 cm) Sau poate unul de 40x20 cm.Am pus ochii pe asta:
http://www.aquariumprest.ro/acvarii/boyu-acvariu-open-space-20l-36x22x28cm.html . Sau poate imi recomandati voi unul mai...ok.
1. Va rog sa imi recomandati un filtru super silentios (si nu exagerat de scump) si cu consum de energie mic. Si cat mai mic ca sa nu ocupe mult spatiu. As prefera unul intern pt ca cele externe mie mi se par inestetice.
2 La un filtru de aer se pot conecta si alte accesorii, cum ar fi o piatra de aer?
3.Ce specii de pesti pot sa pun si care sa nu se inmulteasca, sau sa nu se inmulteasca usor? As vrea cat mai multe specii, sa pun din fiecare cate unul, macar vreo 6-7. Sau sunt prea multi?
4.Daca pun mai multe specii, pot sa pun printre ei si o femela betta? Sau mascul ?
5 Daca bag si vreo 2 plante (mai mult pt aspect estetic) am nevoie si de neon, sau ajunge lumina din timpul zilei?
6 Daca imi vine acvariul pot sa pun in aceeasi zi pesti in el? Nu cred ca am rabdare sa il ciclez