[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Angel
Forum Index » Profile for Angel » Messages posted by Angel
Donez melci pomacea (mari, galbeni si frumosi) din roada lunii martie si daca imi mai aduceti si niste plante voi fi foarte incantata. Zona Unirii-Nerva Traian
gata, i-am schimbat
Ambii au niste 'mustacioare' dar mai aproape de ochi...
daca ma invatati sa-i recunosc va spun ca de altfel eu chiar nu stiu
2 Ancistrusi adulti pe plante sau ancistrusi mici - zona Timpuri noi-Unirii
Anunt pentru toti cei interesati: 'apreciatul' Potgroung se gaseste la floraria de langa Gradina Icoanei! Si eu care imi faceam griji :-)
Acum sper ca imi va rezolva problema... fiindca in feng shui starea acvariului reprezinta starea banilor si la acest capitol trebuie totul sa fie in regula... ceea ce va si doresc!
Am impresia ca sigur e de la turba fiindca la toate plantele nu s-au mai dezvoltat si s-a topit radacina, cu toate ca am si un strat de nisip...

Si turba Potground pe unde se vinde?
Salut la toata lumea!

Mi-am schimbat substratul acum vreo 2-3 saptamani si practic mi-am pierdut toate plantele!!! Am pus 1 cm de turba pentru acvariu cumparata din Obor, un strat de nisip si un strat de pietris! Eu cred ca probabil turba nu a fost buna, altceva nici nu-mi vine prin cap. Oricum mi-am schimbat substratul prima data asa ca poate nu am facut ceva bine. Voi fi foarte recunoscatoare pentru sfaturi cum se schimba substratul si de unde sa iau ce-mi trebuie pentru el.

Cele bune!
P.S. Am vrut sa dau un search pe aceasta tema, dar se pare ca pe forumul acesta nou nu mai exista...

Forum Index » Profile for Angel » Messages posted by Angel
Go to: