Message |
|
Se poate închide
|
 |
|
Ofer 5 Clown Killifish adulti, 3 masculi si 2 femele.
Doar livrare personala in Bucuresti, se pot ridica din zona Barbu Vacarescu, Strada Dambovicioarei.
Contact doar aici.
|
 |
|
Se poate inchide
|
 |
|
Donez aprox 15 pygmy cory, 3 sunt adulti iar restul au cam 2.5 luni. Doar predare personala in Bucuresti. Contactati-ma prin mesaj privat aici, pentru inceput.
|
 |
|
Cei care erau disponibili au fost dati. Daca cei pe care i-am pastrat se inmultesc, o sa mai donez
|
 |
|
Donez creveti red cherry. Am cateva zeci diferite marimi, tocmai i-am scos din acvariu intr-o punga, regula e primul venit, primul servit si as prefera sa ii dau pe tot aceleiasi persoane. Se pot ridica din zona Dristor, Strada Racari.
|
 |
|
Inca mai am cativa melci asasini de donat. Si am si 5 zebra verzi(i-as da ca sa fac loc pentru un grup de neoni pe care urmeaza sa ii primesc).
Daca e cineva interesat de zebra verde sau melci asasini, imi puteti scrie aici
|
 |
|
Pestii sun rezervati pana luni seara. Melci am mai multi, cine vrea ma poate contacta.
|
 |
|
Se pot ridica din zona Dristor-Vitan/ Strada Racari.
Pt detalii, trimiteti-mi mesaj privat.
|
 |
|
Se poate inchide, multumesc
|
 |
|
Deocamdata sunt rezervati toti pana maine.
|
 |
|
2 femele platy tuxedo, mature
1 mascul platy rosu cu coada neagra, matur
4 pui platy tuxedo de aproximativ 3-4 saptamani.
1 mascul molly negru lyretail, matur
1 femela molly galben, matura
1 femela molly white lyretail, matura
3 pui molly white de la femela de mai sus, probabil sunt tot lyretail dar nu imi dau seama. Au cam 6-7 saptamani
Motivul este ca s-a cam aglomerat acvariul si vreau sa raman doar cu guppy + cory in el. Mai am si pui de guppy green cobra si blue moscow, dar sunt prea mici acum. Pe viitor o sa donez si din ei
Se pot ridica de pe Strada Racari, zona Dristor-Vitan. Ma puteti contacta prin PM
|
 |
|
Se poate inchide, multumesc.
|
 |
|
Donez 2 SAE, au in jur de 5 cm. As vrea sa ii dau impreuna, sa nu raman cu unul singur in acvariu.
Bucuresti, zona Dristor-Racari, dupa 6:30 PM .
Detalii prin PM.
|
 |
|