[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: jedja
Forum Index » Profile for jedja » Messages posted by jedja
Oricum n-ar fi ajuns la el. I-am dat in ordinea in care s-a raspuns la mesaj.
Nu. Cand am vazut postarea ta, m-am gandit ca omul e combinator si nu-mi doream sa ajunga la cineva care sa-i ruleze, ci la cineva care chiar sa aiba grija de ei.
S-au dat toti.
Donez 6 neoni, 3 cory panda,un ancistrus si un botia. Trebuie sa plec din tara si nu are cine sa-i ingrijeasca . Ah... mai sunt si 2 melci asasini.
S-au dat toti. Se poate inchide.
Si noi avem neoni. Te asigur ca n-au nici o problema. Convietuiesc frumos impreuna.
Ultima donatie este inca valabila. (nu stiu ce burtica mai au femelele).
Mai donam un mascul, doua femele si vreo 3 puiuti.... (femelele cred ca au "burtica").
Mai avem cativa puiuti, daca mai vrea cineva.
N-am inteles, le-ai rezervat deja? Daca nu, le vreau eu.
Cred ca ajungi mai repede in Hornbach... Eu de acolo mi-am luat cu vreo 3 saptamani in urma. Costa 7 lei bucata.
Primii puiuti s-au dat. Mai urmeaza o serie spre sfarsitul saptamanii, daca mai vrea cineva!
Puiutii au cateva zile... din pacate noi nu-i putem tine (depasesc cu mult capacitatea acvaiului nostru).
Ma puteti contacta prin mesaj privat. Pot fi ridicati din sectorul 3 (fizicienilor).
Am nevoie de ceva date de contact, in caz ca nu functioneaza. Nu de alta, dar nu mai am nici un e-mail cu care sa pot crea un alt cont.
Nu stiu cum ati rezolvat, din 2 conturi nu ma puteam loga cu nici unul....

Forum Index » Profile for jedja » Messages posted by jedja
Go to: