Message |
|
Cu multa placere,sunt haiosi si activi,merita sa-i ai pe acolo  Sa te bucuri de ei.
|
 |
|
Ok,se poate inchide,ultimii 30 de melci vor ajunge intr-un acvariu populat cu discusi.Cred ca se vor simti foarte bine acolo,n-o sa le ia nimeni dumicatul din gura cum se intampla cu severumul meu  )
|
 |
|
Cu placere si multumesc de urari
Toti ceilalti care mi-ati scris,v-ati razgandit?
|
 |
|
Scuze,am avut multa treaba vreo cateva zile,dupa cum se vede si dupa ora la care am apucat sa va raspund aici 
|
 |
|
Cu placere,sa te bucuri de ei si sa-i faci mari 
|
 |
|
Sper ca am raspuns tuturor,daca am ratat pe cineva imi cer scuze si va rog sa-mi scrieti din nou.Dupa toate mesajele,cred ca am cereri pentru vreo 30-40 de melci,asa ca mai raman suficienti disponibili.Nu trimit in tzara,imi pare rau pentru cei care si-ar dori si stau in alt oras,dar in primul rand nu cred ca ar supraietui transportului pe frigurile astea si in al doilea rand,sunt destul de lenes ca sa-mi bat capul cu pungi cu apa,ambalare,cutie,posta,curier,etc.Predare personala,cu cea mai mare placere.O sa scriu aici cand nu mai am de dat.
|
 |
|
Ok,am primit mesajele pe privat,ma apuc sa va raspund pe rand.Vreau sa precizez ca melcii sunt inca pui,va trebui sa aveti ceva rabdare cu ei sa mai creasca
|
 |
|
Am aproximativ 80 de melci pomaceea,intre 0,5 si 1,5 centimetri marime.Donez cel putin 50 dintre ei,asa ca astept mesaje pe privat.Maine plec din Bucuresti,dar voi raspunde tuturor celor care imi scriu si peste o saptaman,cand ma intorc,ne putem vedea.
|
 |
|
Acum inteleg de ce furnizorul de la nevertebrate nu-si bate capul cu sexul ciclidelor.Mi se pare imposibil sa iti dai seama la un severum de 6-7 centimetri ce sex are,le lipsesc toate semnele distinctive...
|
 |
|
Severus wrote:Prenotari Red spoted Severum
Am vorbit cu Dan si mi-a confirmat ca toate prenotarile vor fi onorate, dupa ce se va incalzi vremea (probabil in primavara).
Doresc sa mentionez ca eu am mare incredere in promisiunea lui.
PS Vremea s-a racit mult si cred ca nimeni nu doreste sa dea o gramada de bani pe niste pesti rari si sa-i primeasca bolnavi sau in stare proasta. Si eu sunt nerabdator sa-i vad, dar putina rabdare nu o sa ne strice.
Perfect adevarat,asteptam primavara. Daca are atatea recomandari pozitive,o sa-l contactez si eu atunci pentru un rotkeil...femela,pentru ca "fetita" mea s-a umplut de pistrui  ) Cel putin stiu ca merita sa astept sa-l linisteasca pe ancistrus si sa preia sefia acvariului.
|
 |
|
Foarte tare,asta chiar e bine de stiut...si cu asta m-am decis,raman cu rotkeil,o sa incerc din primavara sa formez o pereche la mine in acvariu,chiar daca red spotted se pare ca sunt mult mai rari.
|
 |
|
Sa inteleg ca am mut si eu aici cu a mea singura bucata de severum?  ) Totusi postul se numeste Jack Dempsey
|
 |
|
Le-am vazut,super frumoase ciclidele tale.Am citit post-ul zilele trecute de la cap la coada.Sper ca la un moment dat sa reusesc sa fac un bazin de vreo 500 de litri in care sa pot sa bag toate frumusetile astea 
|
 |
|
Planuri am si eu,dar pe de alta parte,sunt constient ca investitiile pe care mi le pot permite sunt sub cantitatea de apa pe care mi-as dori-o...Inca sunt mititei,mai ai ceva timp de upgrade.Eu nu cred ca voi creste dimensiunile bazinului in urmatorii 2 ani,sper sa fie destul pentru o pereche de rotkeil si piticaniile de pe langa ei.Ma rog,ancistrusii nu sunt chiar piticanii,dar na...
|
 |
|
Pai acum am luat femela rotkeil in loc de perechea de red spot,l-as contacta,dar nu mai am ce sa-i cer. Nu cred ca se deranjaza pt un rotkeil nici cat s-a deranjat pentru comanda anterioara 
|
 |
|
Eu inteleg ca e posibil sa nu aiba,sau sa nu poata onora comenzile.Dar am o problema cu "te sun eu" si pe urma sa treaca o luna si sa tot astept degeaba.Daca stii ca uiti,sau nu poti,sau n-ai chef,zi-i omului sa te sune peste x timp.Asta cu "te caut eu" imi pune capac si tind sa tai de pe orice fel de lista lista pe oricine care imi face asa ceva.
|
 |
|
Dan P wrote:E cineva la Iasi care aduce/are
Daca e vorba despre Dan,am vb cu el inainte sa comand de la nevertebrate...vroiam de la el o pereche de red spot.L-am sunat de 2 ori,mi-a spus ca pentru 2 saptamani e full de comenzi,dar ma suna peste 3 saptamani,cum ar veni,sa-mi dea datele bancare sa-i fac plata.L-am adaugat si pe mess,i-am spus ca imi poate scrie si acolo,l-am intrebat de 2 ori daca are toate datele ca sa ma poata contacta,a zis ca e totul in regula.Ne intelesesem la un pret mai mare decat la nevertebrate,dar imi era ok asa,crescator,de incredere,se pricepe,merita costul suplimentar.Din pacate,telefonul lui n-a mai venit niciodata,nici nu mi-a mai scris si n-am vrut sa-l mai deranjez.
|
 |
|
Am vorbit la Nevertebrate,am dat comanda,dar din pacate nu mai trimit anul acesta.E de inteles,e si frig si drumurile asa cum sunt,nu pot garanta supravietuirea si sanatatea pestilor.Dar mi-ar fi trimis un rotkeil si un anubias fara probleme.a ramas comanda pt la anul.In schimb problema este ca furnizorul lor nu sexeaza ciclidele.Mi-au spus ca ei pot cere mascul/femela,dar nu au control pe ce li se trimite.Asta ca detalii pentru cine mai doreste sa cumpere cate ceva de la ei.Oricum,imi place ca sunt promti si profesionisti,se lucreaza bine cu ei,n-a durat 10 minute de cand am dat comanda pana am fost sunat.
|
 |
|
Severus wrote:Avand in vedere ca fetita de Rotkeil este pasnica si in curand o sa-i apara si rosul acela frumos pe cap, eu cred ca merita sa iei si un baiat pentru ea. (Daca or sa-ti faca pui o sa iau eu o parte sa-i cresc  ).
Cred ca poti sa iei masculul de la acelasi furnzor de la care ai luat si femela - sunt sigur ca vor fi mult mai atenti de data aceasta si nu or sa mai apara probleme.
Iti doresc mult noroc si sper sa aud vesti bune in curand.
Apreciez oferta,o sa apelez la tine atunci cand vor scoate pui  Nu e totusi o problema cu transportul pestilor pe frigul asta,daca dau comanda?Mi-e ca vin toti plini de gris de la frig,asta daca supravietuiesc temperaturilor.Baiatul care mi-a adus primul colet a ramas absolut siderat cand l-am deschis in fatza lui si am scos 2 pungi cu pesti  ) (2 pentru ca am comandat si danio cu acelasi transport).Oare cate suturi si zdeuncinaturi si-o fi luat coletul ala,chit ca scria pe el "fragil"...
|
 |
|
marcusyon wrote:Fauna este formata din scalari, sajica, red parrot, severum, pleco, botia, green terror ( inca sunt mici ) si thorichthys ellioti. Pana acum nu avut absolut nici o problema 
N-am de spus decat "incredibil de frumos".Chiar vreau sa urmaresc evolutia acvariului tau pe masura ce cresc si ceilalti.Ce dimensiuni ai acolo,500 de litri?Stai la curte sau la bloc?Imi pare rau,dar arata prea bine ca sa nu cer mai multe detalii 
|
 |
|