[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Porcu
Forum Index » Profile for Porcu » Messages posted by Porcu
Pentru aripioare poti pune niste sare pentru muraturi in apa, preventiv. 1 gram/litru nu-i prea mult.
Inceputul mi se pare exceptional . Felicitari si fotografului .
dan.pavelescu wrote:Nu-i exclus, sa mai am o runda de pierderi in Bat-reef si sa vezi ce oaza de verdeata fac acolo

Daca vrei te pot ajoota coo niste blesteme ....... trebooie doar sa-ti doresti .
Parca as vrea niste muschi si mai spre dreapta lemnelor . Sa stii ca jubilez cind vad Eleocharisu' in partea dreapta .
dan.pavelescu wrote:Loominatia ta, merci, dar imi lipseste talentoo.
Feloo' in care ai aranjat lemnoo' te tradeaza ca moostesti de talent si te obliga .

Si sa stii ca apreciez si sper ca cel mic, scoort si doolce sa devina mare, loong si ....... doolce .
Mini-feriga mi se pare ca are mare potential .
dan.pavelescu wrote:Bazinul va fi amenajat fix atat cat sa-mi placa mie, fara a respecta reguli si canoane impuse.

Poate vei impune tu noi reguli si canoane in Aquascaping .
dan.pavelescu wrote:Buna pisy, te scot la o tuica?

Gabi C wrote:Acu io sper ca topicu meu sa nu ajung? un fel de topic de facut posturi.....

Speranta moare ultima .

Facem un Poll daca sa scoti nisipu' alb ?
Gabi C wrote:Clar te a corupt Batman.

Nici gind, senzatia ca ma deranjeaza nisipu' alb am avut-o din prima, cind am vazut poza. Iar cind am vazut ca si Batman are aceeasi viziune am inceput sa am sentimente fata de el .
Eu nu mi-as face griji pentru Ancistrus. Agresiv n-o sa fie iar sa transmita alte boli decit cele deja existente in acvariu nu cred. Tropheusii sint pesti rezistenti daca sint tinuti in conditii bune ....... iar conditii au .
dan.pavelescu wrote:Clar, e mai pe gustul meu. Dar cum gusturile nu se discuta..

Si mie imi place MULT mai mult cu nisip negru peste tot .

In rest nimic de circotit, asteptam sa treaca saptaminile .
georgemonda wrote:de dimensiunile urmatoare: L=143, l=75, h=70

Cind am citit dimensiunile mi-am zis instantaneu: "am belit-o" , apoi a urmat un atac de panica: iar hamaleala da' mi-a trecut repede.
Peti nu poate scoate asa ceva din magazin => nu va exista nici o hamaleala .
Nu m-ar crede da' fii sigur ca in caz de nevoie de idei geniale vei fi primul consultat .
O sa urmaresc sa vad cind urmeaza sa se intimple ....... sa am timp sa creez pretexte inteligente si credibile sa ma sustrag .
dan.pavelescu wrote:Potoliti-va, ca il cocosati pe bietul Peti

Da, potoliti-va, daca ma cheama la hamalit va blestem .
N-am mai vazut si nici n-am mai auzit asa ceva .
Gabi C wrote:Acu de renuntat nu renunt, am zis o la nervi si frustrare.

Gabi C wrote:cum am zis daca se umfla aia e, il vind si ma las de pesti ...... .....

Atita-ti trebe ....... pune 3-4 valve de sens una dupa alta, n-o sa te pacaleasca toate.
Daca se intimpla o inundatie din cauza toaletei n-o desfiintezi . Io zic sa-i acorzi aceleasi drepturi si acvariului .
Cred ca e Ophiopogon. Daca e asa ....... e planta terestra, nu creste submers.
Bogdan_g wrote:Porcu - multzam pt ramforsari

Cu placere, se pare ca erau obligatorii .

Forum Index » Profile for Porcu » Messages posted by Porcu
Go to: