| Message |
|
|
|
Pentru aripioare poti pune niste sare pentru muraturi in apa, preventiv. 1 gram/litru nu-i prea mult.
|
 |
|
|
Inceputul mi se pare exceptional  . Felicitari si fotografului  .
|
 |
|
|
Daca vrei te pot ajoota coo niste blesteme  ....... trebooie doar sa-ti doresti  .
|
 |
|
|
Parca as vrea niste muschi si mai spre dreapta lemnelor  . Sa stii ca jubilez cind vad Eleocharisu' in partea dreapta  .
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Loominatia ta, merci, dar imi lipseste talentoo.
Feloo' in care ai aranjat lemnoo' te tradeaza ca moostesti de talent si te obliga  .
Si sa stii ca apreciez si sper ca cel mic, scoort si doolce sa devina mare, loong si ....... doolce  .
|
 |
|
|
Mini-feriga mi se pare ca are mare potential  .
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Bazinul va fi amenajat fix atat cat sa-mi placa mie, fara a respecta reguli si canoane impuse.
Poate vei impune tu noi reguli si canoane in Aquascaping  .
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Buna pisy, te scot la o tuica?
Gabi C wrote:Acu io sper ca topicu meu sa nu ajung? un fel de topic de facut posturi..... 
Speranta moare ultima  .
Facem un Poll daca sa scoti nisipu' alb  ?
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Eu nu mi-as face griji pentru Ancistrus. Agresiv n-o sa fie iar sa transmita alte boli decit cele deja existente in acvariu nu cred. Tropheusii sint pesti rezistenti daca sint tinuti in conditii bune ....... iar conditii au  .
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Clar, e mai pe gustul meu. Dar cum gusturile nu se discuta.. 
Si mie imi place MULT mai mult cu nisip negru peste tot  .
In rest nimic de circotit, asteptam sa treaca saptaminile  .
|
 |
|
|
georgemonda wrote:de dimensiunile urmatoare: L=143, l=75, h=70
Cind am citit dimensiunile mi-am zis instantaneu: " am belit-o"  , apoi a urmat un atac de panica: iar hamaleala  da' mi-a trecut repede.
Peti nu poate scoate asa ceva din magazin => nu va exista nici o hamaleala  .
|
 |
|
|
Nu m-ar crede  da' fii sigur ca in caz de nevoie de idei geniale vei fi primul consultat  .
|
 |
|
|
O sa urmaresc sa vad cind urmeaza sa se intimple ....... sa am timp sa creez pretexte inteligente si credibile sa ma sustrag  .
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Potoliti-va, ca il cocosati pe bietul Peti
Da, potoliti-va, daca ma cheama la hamalit va blestem  .
|
 |
|
|
N-am mai vazut si nici n-am mai auzit asa ceva  .
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Gabi C wrote:cum am zis daca se umfla aia e, il vind si ma las de pesti ......  .....
Atita-ti trebe  ....... pune 3-4 valve de sens una dupa alta, n-o sa te pacaleasca toate.
Daca se intimpla o inundatie din cauza toaletei n-o desfiintezi  . Io zic sa-i acorzi aceleasi drepturi si acvariului  .
|
 |
|
|
|
Cred ca e Ophiopogon. Daca e asa ....... e planta terestra, nu creste submers.
|
 |
|
|
Bogdan_g wrote:Porcu - multzam pt ramforsari
Cu placere, se pare ca erau obligatorii  .
|
 |
|
|