| Message |
|
|
dupa cum am promis...
Uploaded with ImageShack.us
si mai pun si doua clipuri...
http://www.youtube.com/watch?v=VJavpSqv0q8
http://www.youtube.com/watch?v=TKh7mLZOHFg&feature=related
nu e stralucita filmarea dar...daca setati 480p se vede binisor...
|
 |
|
|
uite maine am sa pun cateva poze in diferite unghiuri... 
|
 |
|
|
|
sergiu...stiu la ce vrei tu sa zici cu asta...ma refer la pasarile calatoare...intradevar ai dreptate dar totusi..nu mi se pare ceva normal...sau..nu stiu ce sa zic...
eu tot asta am in cap..daca acolo e apa..atunci pesti sa fie...;)
daca ne uitam mai departe in imaginatia noastra atunci ai perfecta dreptate...vivipara nu ar avea ce sa caute acolo...daca as vedea asa peisajul atunci as scoate vivipara..si as face un backgroud ceva de genu cum e al tau...alb cu neon in spate sa dea senzatia aia de cer senin...nu zic ca nu ar fi mortal..dar...mno..nu se stie pe viitor daca n-am s-o fac si pe asta...vedem..oricum multumesc de idee..;)
|
 |
|
|
da mai bobi..la asta nu m-am gandit vezi?
ma bucur ca exista unii ca tine care ne mai deschid ochii
trebuie sa vin sa-l vad pe baby shaq...ca mi-e dor de el 
|
 |
|
|
|
sincer ai mei nu prea merg in banc doar cand sunt speriati...
intradevar cand am avut si discusii in acvariu stateau mai mult in banc...pt. ca erau mai speriati...
|
 |
|
|
Cibserg..stai sa ne intelegem...stiu la ce te referi tu...sa fac un tablou ca si cum ar fi munti...in cazul asta ai avea dreptate...dar eu nu vreau sa fac un tablou cu munti...eu vreau sa fac un tablou subacvatic cat mai natural...stiu ca toti se lupta sa faca tablouri din natura...munti..paduri..gradini...tot felu de raulete in miniatura...ei bine eu nu vreau asa ceva..nu mi se pare normal sa faci un astfel de tablou intr-un acvariu... si printre munti si copaci sa inoate pesti...deci...NU (ti-ar place sa mergi pe Transfagarasan si sa te trezesti cu un card de neoni pe langa tine asa...zburand?)
Dupa cum am mai spus eu vreau sa fie un tablou subacvatic...sa fie ceva cat mai natural...si cred ca am reusit desi mai am eu ceva idei...;)urmeaza sa le pun in practica...
P.S. daca ar fi sa fac un tablou din natura ...unu din cele care le-am zis...atunci as goli acvariul de apa si as tine altceva..tarantule...soparle...serpi...sau chiar si ceva vaci clonate care sa nu creasca mai mari de 10 cm...  )
|
 |
|
|
da..ai dreptate...multi chiar ar dispune de partea financiara dar le lipseste altceva 
|
 |
|
|
|
humbert; ma bucur ca-ti place, intradevar nu e usor de realizat asa ceva...am avut si tufe inainte dar sincer e mult mai greu sa faci asa ceva....
P.S. mai e drum lung pana sa comparam cu Amano...desi sunt constient ca singurul lucru care ne impiedica pe multi e numai partea financiara...
|
 |
|
|
fertilizare bag macro (no3 si po4) DIY de la un prieten Claudiu Truta din Cluj...iar micro iau de la Marian...foarte multumit cum merge treaba cu ele..
o poza recenta..
|
 |
|
|
mersi andreea...si ma bucur ca-ti place...sincer...si mie-mi place
|
 |
|
|
ceva poze mai noi...cu mici modificar...
am scos parvula ca mi-au terorizat-o melcii maidanezi..si am tuns putin vivipara...;)
azi am bagat si asasinii in acvariu...sper sa ma scape de maidanezi ;)
|
 |
|
|
mariane mie nu-mi place...deloc...eu zic sa-l mai modifici un pic...  )
=)) glumesc mai...e beton ..lasa-l asa nu-l mai tot modifica ca deja cred ca o sa incepi sa urasti setup-ul asta cata bataie de cap ti-a dat..  )
|
 |
|
|
lasa-l asa...l-ai nimerit mai bine de cum a fost.. 
|
 |
|
|
|
da mariane...in sfarsit l-ai nimerit ;)
chiar arata bine ,nu mai modifica nimic inafara de ingropatul pietrelor alea din fata..bafta cu el..
|
 |
|
|
|
eu si vad ultima poza plina de parvula...pfuai...minunat ;)
|
 |
|
|
ultima mariane...ultima  )
|
 |
|
|
|
vreau sa-i trag o tunsoare si nu stiu exact cum sa o fac...daca aveti niste idei luati o poza de aici de pe topic si trageti niste linii pe ea sa-mi fac o idee...
oricum vreau ceva deosebit...
|
 |
|
|
|
mersi dane..
cirotariu...in spate e negru dar poate asa a reflectat lumina...si pare o tenta de albastu...
|
 |
|
|
|
scoate macrandra...scoate valisneria...tunde hc si replanteaza-l in zonele mai goale...si ..parerea mea...stancile alea nu prea au ce cauta varf in varf...dar ma rog...asta depinde deja de gustul fiecaruia...bafta
|
 |
|
|
|
salut doggy....ma bucur ca te vad...si mai ales ma bucur ca-ti place cum a iesit setup-ul...
cat despre vivipara...ce sa zic...nu cred ca o sa fie in regula fara ea...poate ca o sa fie mult mai frumos cand o s-o tund sa-i dau o forma asa frumoasa dupa stanci...dar asta o sa fie mai incolo...pana atunci mai este...
P.S. ne vedem pe 29
|
 |
|
|