[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: solomonking
Forum Index » Profile for solomonking » Messages posted by solomonking
rezervat pana pe 15.10.2010 userului cirotariu
salutare,

problema rezolvata !

multumiri > celor care mi-au explicat cum sta treaba.

rog inchidere thread !!
salutare,

am spre vanzare un aquael pearl 40 (partea frontala semirotunda):
https://sklep.aquael.pl/webapp/wcs/s...roductId=11305

- produsul a suferit upgrade la lumina si a fost adaugat un ventilator in capac
- initial a fost doar cu un neon PL de 11W > a fost adaugat inca un PL de 11w cat si un neon de 8w philips (ansamblu)
- din cate l-am inspectat nu am descoperit zgarieturi pe nici o latura de sticla

image

image

image

- capacul are 2 decupari in partea din spate (pe unde intra furtunele de la un filtru extern) > modificarea fiind insesizabila in conditiile capaculul inchis

image

- are si background din plastic

image

* pret 150 ron !! discutabil !!
* nu are filtru si nici incalzitor
* livrare only in Bucuresti
* volum 26 l
* pentru detalii PM sau tel 0740.870.997

multumesc
uite 1 interesanta !

http://www.okazii.ro/catalog/42705819/Vand-Butelie-Co2.html

ps:iar cu posta o rezolvi, daca vrei !!
vrei neaparat ca butelia sa fie din bucuresti ?
salut !

de ce nu incerci direct la centrul de incarcare CO2 de la Pieptanari ??

imposibil sa nu aiba aia ceva !
rog inchidere > rezolvat

multumesc frumos
nobody ???

salutare,

daca cineva este dispus si se pricepe, va rog, dati-mi pe PM oferte pentru un acvariu cu urmatoarele caracteristici:

* dimensiuni 50x35x40 (Lxlxh)
* sticla de 6 mm
* margini cantuite (nu doar "luate la piatra")
* de preferat silicon transparent

multumesc frumos si anticipat.

cu stima
uite si aici zic "baietii" ca merge 70/150w

si lampa (cum am spus si in descriere) a venit si merge perfect cu becul 70w/12000k...
pai...am repus la test becul de 70W/12000k chiar azi > a mers 3 ore fara intrerupere !
din pacate balastul si lampa le am la munca abia luni pot atasa o poza
LaBocaDellaVerita wrote: Sa-i spunem din experienta

pai te rog > impartaseste si cu mine faza > macar sa nu mor nelamurit > ca sunt in pragul nebuniei !

LaBocaDellaVerita wrote:O problema des intilnita si cunoscuta foarte bine de importator .
Balastul e de vina . N-ai alta solutie decit inlocuirea lui .

serios ? de unde stii ?
luci92050 wrote:diferenta dintre cei 12.000 k si cei 5000k respectiv 6500k.... cred ca e ceea ce face diferenta...
probabil ca a fost pus cu un scop psobilitatea de 70/150 w

balastul nu are posibilitatea de alegere > pur si simplu functioneaza in cele 2 plaje
salutare,

se dau datele problemei:

1 bucata lampa blau aquaristic plus un bec soclu G12 aceiasi marca de 70w/12000k care functioneaza perfect in lampa !
1 bucata bec aceiasi marca 70w/6500k plus alt bec philips avand aceleasi date tehnice ca cel blau (amandoua noi !!!).

* se schimba becul blau de 70w/12000k cu celalat bec blau 70w/6500k > incepe sa fileze (la propriu) si dupa 10 sec se stinge > facand apoi acelasi lucru la un interval de 5 min
* se trece la becul philips de 70w/5000k, se moteaza pe lampa > acesta fileaza la fel > dar din pacate se si arde definitiv si irevocabil !

precizez ca:
- lampa are balastul original > blau > electronic
- lampa este second si a fost testata cu becul initial > cel de 70w/12000k si a functionat perfect timp de aproximativ 6 ore
- iar la primul bec testat > baietii de la reef au fost atat de amabili si m-au chemat cu lampa la ei > unde am pus alt balast si am avut acelasi efect > filarea si stingerea becului nou
- tot la reef au pus un bec de 150w > care paradoxal a mers bine-mersi
- in datele tehnice > se precizeaza ca balastul suporta 2 alternative de bec > 70w si 150w !

va rog , cine are idee ce se intampla ?? deja imi vine sa arunc totul...

multumesc anticipat
din pacate nu ma pot orienta catre cei 2 producatori ! pt ca blau aquaristic au ales sa fie mai cu mot si au pus la lampa pe care o am doar soclu G12 ca sa isi creeze nisa de vanzari.
salutare,

am o problema, ma aflu in imposibilitatea sa gasesc (deocamdata) un bec single ended hqi blau aquaristic 865 (6500k) si am gasit pe piata variante philips 830 sau 942.
ca atare, intrebarea mea este : care dintre cele 2 "rele" e de preferat sa il utilizez pt moment ?

Cod culoare: 830
Denumire culoare: Alb cald
Indicele de redare a culorilor: 84 Ra8
Temperatura de culoare: 3000 K
Flux luminos: 6600 Lm

Cod culoare: 942
Denumire culoare: Alb rece
Indicele de redare a culorilor: 92 Ra8
Temperatura de culoare: 4200 K
Flux luminos: 6600 Lm

multumesc anticipat.

salutare,

am gasit prin navigarea mea pe net un articol interesat despre cum se poate face un cover for open top :

http://www.reeflounge.com/showthread.php?t=31685

poate e de folos.

bafta
sau te uiti aici, poate cine stie !

succes

Forum Index » Profile for solomonking » Messages posted by solomonking
Go to: