Message |
|
reducere de pret : 200 ron + cablul cu capete specifice
|
 |
|
reducere de pret : 220 ron + cablul cu capete specifice
|
 |
|
rog inchidere thread.
multumesc!
|
 |
|
rectificare :
am trecut numarul gresit > imi cer scuze !!
0740.870.997
|
 |
|
salutare,
am spre vanzare 16 blyxa japonica > pret 20 ron
predare:
city mall (l-d dupa ora 18) sau
timpuri noi (l-v ora 8-8.30)
alte detalii pm sau 0740.870.990
multumesc
|
 |
|
bonus: cablu cu cele 2 capete specifice > pentru a putea fi conectat;
in ultima instanta accept si schimb cu o butelie de 2 kg co2.
multumesc.
|
 |
|
salutare,
detin un e700 din aprilie. a fost luat din hornbach cu vestita pagina galbena (cea prin care eram atentionat ca e posibil sa fi fost testat de producator inaintea comercializarii).
- din pacate la 2 sapt > a inceput calvarul cu rotorul (facea un zgomot de parca aveam bile in lacas)
- am apelat la furnizorul din brasov > kronstil (ei amabili mi-au trimis un rotor de e900 ! care se potriveste perfect la e700 >> singura diferenta fiind marimea palelor)
- eu fiind totusi nedumerit am luat legatura cu JBL Germany > si cei de acolo au raspuns peste asteptarile mele >> mi-au trimis un rotor de e700 care difera in mod total fata de cele comercializate la noi !!
la + as remarca relativa silentiozitate (pe care am "amplificat-o" plasandu-l in dulap pe 3 straturi de folie izolatoare pt parchet)
la - rapiditatea cu care se colmateaza in si out-ul (furtunele)
|
 |
|
salut,
timp de un an am avut de nou un Tetratec Ex400 > fiind la inceput de hobby am fost f incantat de produs. Apoi am inceput sa gasesc feedback negativ despre firma.
in cazul meu pot spune ca a mers f bine, silentios, o singura data a picurat pe la o clema de stangere, frecventa de curatare fiind cam 3 luni, partea cu robinetii imi dadea impresia de fragil la manipulare.
|
 |
|
salutare,
am spre vanzare un balast Blau aquaristic >> a fost utilizat impreuna cu lampa, de fostul proprietar, aproximativ 9 luni
- la probele efectuate de mine functioneaza perfect (ca atare accept orice fel de test)
- acesta e produsul:
- produsul fiind raportat la o pagina A4
- dimensiuni aproximative:
~ L: 19 / 21 cm (cu tot cu gaurile de fixare)
~ l: 10 cm
~ h: 5,5 cm
- pret 250 ron (in contextul ca unul nou e 600 ron)
detalii:
- 0740.870.997
- PM
multumesc
last edit:
- atentie ! in ciuda afirmatiilor tehnice ale producatorului NU functioneaza cu becul de 70w ci numai cu cele de 150w !!!
|
 |
|
toata cantitatea vanduta !
rog inchidere thread !
multumesc frumos !
|
 |
|
restul de 3 poturi sunt rezervate.
daca se schimba ceva > anunt !
multumesc !
|
 |
|
2 poturi rezervate pt user donpisote
|
 |
|
salutare !
in urma unei rearanjari in acvariu am spre vanzare 5 poturi de marsilea (aprox 10x10 cm)
1 pot = 10 lei
alte detalii 0740.870.997
pcte de livrare:
- timpuri noi ( L-V in jurul orei 9 am)
- city mall (L-D dupa ora 1
multumesc
|
 |
|
cred ca a intrezarit stilul acvariului (am vrut sa fie un iwagumi, cat de cat) > si ca atare se referea la limnophila
|
 |
|
djphazer wrote:...Am vazut niste poze acasa la alex (shakw0n), care ti-a facut suportii aia din plexi
ce mica e lumea !
|
 |
|
cirotariu wrote:Salut, claudiu, frumos acvariul. Imi place ideea de DIY cu lampa, da o lumina frumoasa. Si imi plac si alte DIY-uri facute la alte acvarii, mai mici... multumesc
salutare  ,
lampa este Blau si am adaptat-o (fara sa o modific) pt a sta hang on 
|
 |
|
alber wrote:Salutare
....Cu toate ca o carcoteala tot am. Mi se par cam mari unele plante pentru acel aranjament...
asa e > le-am pus ca sa mai stabilizez bazinul >> cu timpul scot limnophila si las doar proserpinaca pe fundal
|
 |
|
alexacv wrote:Niste date despre el nu ne dai?
Substrat ai doar Manado? Fertilizare?
Arata foarte bine plantele 
- dimensiuni 50x40x35 Lxlxh
- substrat aquabasis + manado
- fertilizare lichida fe, pps pro, easy carbo
- iluminare hqi 70w/830/6600lm 9 ore
- co2 2bps
- filtrare externa jbl e700
-flora: marsilea, staurogine,m eleocharis parvula,blyxa jp, proserpinaca si limnophila aromatica
|
 |
|
salut,
chiar daca sunt de ceva timp pe forum, nu m-am prezentat inca.
ca atare, o fac acum:
- ma numesc Claudiu aka solomonking
- am acvariu (acvarii) din mai 2009 > si de vreo 2 luni am dezvoltat un proiect (cel mai important, so far) exact dupa dorinta si asteptarile mele
asa arata acvariul meu in clipa asta
bafta tuturor.
|
 |
|
rog inchidere thread !
tranzactie incheiata !
multumesc frumos !
|
 |
|