[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: solomonking
Forum Index » Profile for solomonking » Messages posted by solomonking
reducere de pret : 200 ron + cablul cu capete specifice
reducere de pret : 220 ron + cablul cu capete specifice
rog inchidere thread.
multumesc!
rectificare :

am trecut numarul gresit > imi cer scuze !!

0740.870.997
salutare,

am spre vanzare 16 blyxa japonica > pret 20 ron

image

predare:

city mall (l-d dupa ora 18) sau

timpuri noi (l-v ora 8-8.30)

alte detalii pm sau 0740.870.990

multumesc
bonus: cablu cu cele 2 capete specifice > pentru a putea fi conectat;

in ultima instanta accept si schimb cu o butelie de 2 kg co2.

multumesc.
salutare,

detin un e700 din aprilie. a fost luat din hornbach cu vestita pagina galbena (cea prin care eram atentionat ca e posibil sa fi fost testat de producator inaintea comercializarii).

- din pacate la 2 sapt > a inceput calvarul cu rotorul (facea un zgomot de parca aveam bile in lacas)
- am apelat la furnizorul din brasov > kronstil (ei amabili mi-au trimis un rotor de e900 ! care se potriveste perfect la e700 >> singura diferenta fiind marimea palelor)
- eu fiind totusi nedumerit am luat legatura cu JBL Germany > si cei de acolo au raspuns peste asteptarile mele >> mi-au trimis un rotor de e700 care difera in mod total fata de cele comercializate la noi !!

la + as remarca relativa silentiozitate (pe care am "amplificat-o" plasandu-l in dulap pe 3 straturi de folie izolatoare pt parchet)
la - rapiditatea cu care se colmateaza in si out-ul (furtunele)
salut,

timp de un an am avut de nou un Tetratec Ex400 > fiind la inceput de hobby am fost f incantat de produs. Apoi am inceput sa gasesc feedback negativ despre firma.

in cazul meu pot spune ca a mers f bine, silentios, o singura data a picurat pe la o clema de stangere, frecventa de curatare fiind cam 3 luni, partea cu robinetii imi dadea impresia de fragil la manipulare.
salutare,

am spre vanzare un balast Blau aquaristic >> a fost utilizat impreuna cu lampa, de fostul proprietar, aproximativ 9 luni

- la probele efectuate de mine functioneaza perfect (ca atare accept orice fel de test)
- acesta e produsul:

image

image

image

image

image

- produsul fiind raportat la o pagina A4
- dimensiuni aproximative:
~ L: 19 / 21 cm (cu tot cu gaurile de fixare)
~ l: 10 cm
~ h: 5,5 cm
- pret 250 ron (in contextul ca unul nou e 600 ron)

detalii:
- 0740.870.997
- PM

multumesc

last edit:
- atentie ! in ciuda afirmatiilor tehnice ale producatorului NU functioneaza cu becul de 70w ci numai cu cele de 150w !!!
toata cantitatea vanduta !

rog inchidere thread !

multumesc frumos !
restul de 3 poturi sunt rezervate.

daca se schimba ceva > anunt !

multumesc !
2 poturi rezervate pt user donpisote
salutare !

in urma unei rearanjari in acvariu am spre vanzare 5 poturi de marsilea (aprox 10x10 cm)

image

1 pot = 10 lei

alte detalii 0740.870.997
pcte de livrare:

- timpuri noi ( L-V in jurul orei 9 am)
- city mall (L-D dupa ora 1

multumesc
cred ca a intrezarit stilul acvariului (am vrut sa fie un iwagumi, cat de cat) > si ca atare se referea la limnophila
djphazer wrote:...Am vazut niste poze acasa la alex (shakw0n), care ti-a facut suportii aia din plexi

ce mica e lumea !
cirotariu wrote:Salut, claudiu, frumos acvariul. Imi place ideea de DIY cu lampa, da o lumina frumoasa. Si imi plac si alte DIY-uri facute la alte acvarii, mai mici... multumesc

salutare ,

lampa este Blau si am adaptat-o (fara sa o modific) pt a sta hang on
alber wrote:Salutare
....Cu toate ca o carcoteala tot am. Mi se par cam mari unele plante pentru acel aranjament...

asa e > le-am pus ca sa mai stabilizez bazinul >> cu timpul scot limnophila si las doar proserpinaca pe fundal

alexacv wrote:Niste date despre el nu ne dai?
Substrat ai doar Manado? Fertilizare?
Arata foarte bine plantele

- dimensiuni 50x40x35 Lxlxh
- substrat aquabasis + manado
- fertilizare lichida fe, pps pro, easy carbo
- iluminare hqi 70w/830/6600lm 9 ore
- co2 2bps
- filtrare externa jbl e700
-flora: marsilea, staurogine,m eleocharis parvula,blyxa jp, proserpinaca si limnophila aromatica
salut,

chiar daca sunt de ceva timp pe forum, nu m-am prezentat inca.

ca atare, o fac acum:

- ma numesc Claudiu aka solomonking
- am acvariu (acvarii) din mai 2009 > si de vreo 2 luni am dezvoltat un proiect (cel mai important, so far) exact dupa dorinta si asteptarile mele

image

image

image

image
asa arata acvariul meu in clipa asta

bafta tuturor.
rog inchidere thread !

tranzactie incheiata !

multumesc frumos !

Forum Index » Profile for solomonking » Messages posted by solomonking
Go to: