[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: orio
Forum Index » Profile for orio » Messages posted by orio
Ca tot mi-am schimat lampa si nevasta-mea imi zice ca e la fel ca inainte

@kirucd ... imi dai si mie aparatul dupa ce-si termina excursiile?
Ai PM
Ce ai demoastrat cu printscreen-ul?
Scria ca pana pe 21 este oferta? A venit pe 21 prietenul meu sa ia produsele? Nu scria nicaieri ca la ora 00.00 21.11.2016 se termina oferta.

Pe mine m-a deranjat dimensiunea pestelui Era un peste de S, deci tb sa platesc 200 pe el. Eu venind la spartul targului nu mai erau pesti mari...dar puteai sa zici, M nu mai avem dar va putem oferi un S. In poza nu se poate diferentia dimensiunea cu pare de rau.

Iar pe forumul aceste noi ne spunem parerea, nu facem reclama negativa. Cu siguranta ati vandut o gramada de pesti in perioada aia ca sa nu va puneti problema pentru cativa clienti nemultumiti.

Pe mine nu ma fac cativa lei si de asta in discutia asta nu mai continui sa ma bag. Fiecare cu politica lui de management a afacerii. Nu am intrat eu pe forumul asta sa ma tiganesc cu nimeni

Lasa ca va revansati voi de Black Friday - ul urmator

Melcule, o arzi verde?
Nu mai este
orio wrote:A ramas doar acvariul cu suportul lui.

De asemenea vand 6 reflectoare T5 143 cm. 3 noi + 3 folosite .... 35lei/buc

Reflectoarele se reduc la 30 lei daca le ia cineva pe toate 6
O lampa este rezervata.

Cine vrea a 2a lampa ca erau destul de multi doritori
Si eu am luat teapa de Black Friday
Nu sunt omul care sa se planga pe forum cand si-o ia, dar acum zic si ce mi s-a intamplat sa nu credeti ca @alexiumihai a fost singrul patit.

Pe anunt scrie: "Oferta este valabila pana la data de 21.11.2016."

Luni pe 21 il trimit pe un amic sa-mi iau un peste din oferta si cand a ajuns acolo i-a spus ca oferta a fost pana la ora 00.00
Mi-a fost rusine sa ii spun ca nu mai iau pestele ca batuse drumul pt placerile mele un amic. Eu daca ma duceam nu il mai luam, cand nu imi pare ca nu e corect nu mai iau si gata! Ii zic sa-mi ia un Zebrasoma Desjardini M ca sa nu mai astept sa creasca si plm pt 35 lei nu era bai. Dar culmea cand ajunge pestele la mine era S

Dubla teapa: Black Friday inexistent + pret de M achizitionat S.

Vad ca oamenii astia sunt tare ranchinosi (wow l-au dat afara din grupul de pe whatup )si nu vor sa isi dezvolte o afacere durabila. Cand piata saratelelor se invarte la cateva zeci de acvarii (hai poate 1-200 ) e cam ciudat sa iti faci o astfel de reclama.... de la un client nemultumit pierzi alti 5-10 clienti, ca pasiunea asta merge pe incredere iar eu ca si amicii de pe forum avem incredere unii in alti . Iar cand unul se frige ceilati invata dupa greselile lui.

Oricum eu am inteles un lucru, care e general pt toate magazinele din tara: NU EXISTA REDUCERI!!!! Daca e redus e defect, are componente lipsa, are performate scazute, e bolnav sau e aproape expirat!!!
Daca vreti magazine ca afara, comportativa ca niste clienti ocidentali.

P.S: Ma bucur ca pestele e sanatos, mananca si acum asteptam sa creasca
P.S.S: A 2a zi m-am dus la tropheus sa iau un fox si cand vad un ditamai Zebrasoma Desjardini la acelasi pret am inebunit smilie
Cumpar cardinali (Pterapogon kauderni)

Contact PM
Vezi ca am eu 2 l?mpi pe led care s-ar potrivi la acvariul t?u. Vezi anuntul
Salut,

Vand 6 reflectoare T5 (3 noi + 3 folosite) 143cm (pt neoane de 80w) Incluse clipsurile de prindere

Pret: 35lei Bucata.

Detalii PM
A ramas doar acvariul cu suportul lui.

De asemenea vand 6 reflectoare T5 143 cm. 3 noi + 3 folosite .... 35lei/buc
s-a dat clovnul
Vand urmatoarele:
- acvariu home made 81L cu compartimentari in spate +un suport pentru lampa DIY care tb curatat si vopsit - 170LEI
- skimmer REEF OCTOPUS NS80 folosit 1 an - 120lei
- 1 clovn - 50 lei

Ma puteti contacta pe PM

image
Vand 2 lampi cu led Cree de 72w fiecare. Au controler, simuleaza apus/rasarit, cica poti sa faci o o furtuna

Au fost folosite cred ca maxim 3 luni.

Specificatii tehnice:

Wattage: 24x3watt CREE LED chips

LEDs: 6*CREE Royal blue 450-455nm

6*CREE Cool white 8000-10000K

4*CREE Blue 460-470nm

4*CREE White 6500K

1*CREE Red 660nm

2*CREE UV 420nm

1*Cyan 520-530nm

Input: AC85~265V

Product Size: 220x160x60nm

Packing Size: 300x200x100nm

Weight: 2.7kg/pc

Pret: 1300lei pt amandoua sau schimb cu o lampa ATI 6x80 sau 8x80w

image
image
johnny wrote:Vand pompa sau schimb Jebao ac 8000 folosita in jur de 1 luna .

Care e pre?ul ei?
frindmanni s-a dat?
Cumpar Matrix sau siporax folosit, ciclat.....

Astept oferte pe PM
atar wrote:
Berghiile mele din acvariu, de 3 saptamani nu s-au atins de nici o aiptasia

Mai traiesc?

Mai baieti...daca aveti o piatra de curatat va ajuta baiatul ca am un chelmon tare pofticios
Berghia face minuni.

Crevetele nu prea te poti baza pe el

Forum Index » Profile for orio » Messages posted by orio
Go to: