Si eu am luat teapa de Black Friday
Nu sunt omul care sa se planga pe forum cand si-o ia, dar acum zic si ce mi s-a intamplat sa nu credeti ca @alexiumihai a fost singrul patit.
Pe anunt scrie: "Oferta este valabila pana la data de 21.11.2016."
Luni pe 21 il trimit pe un amic sa-mi iau un peste din oferta si cand a ajuns acolo i-a spus ca oferta a fost pana la ora 00.00
Mi-a fost rusine sa ii spun ca nu mai iau pestele ca batuse drumul pt placerile mele un amic. Eu daca ma duceam nu il mai luam, cand nu imi pare ca nu e corect nu mai iau si gata! Ii zic sa-mi ia un Zebrasoma Desjardini M ca sa nu mai astept sa creasca si plm pt 35 lei nu era bai. Dar culmea cand ajunge pestele la mine era S
Dubla teapa: Black Friday inexistent + pret de M achizitionat S.
Vad ca oamenii astia sunt tare ranchinosi (wow l-au dat afara din grupul de pe whatup

)si nu vor sa isi dezvolte o afacere durabila. Cand piata saratelelor se invarte la cateva zeci de acvarii (hai poate 1-200

) e cam ciudat sa iti faci o astfel de reclama.... de la un client nemultumit pierzi alti 5-10 clienti, ca pasiunea asta merge pe incredere iar eu ca si amicii de pe forum avem incredere unii in alti . Iar cand unul se frige ceilati invata dupa greselile lui.
Oricum eu am inteles un lucru, care e general pt toate magazinele din tara: NU EXISTA REDUCERI!!!! Daca e redus e defect, are componente lipsa, are performate scazute, e bolnav sau e aproape expirat!!!
Daca vreti magazine ca afara, comportativa ca niste clienti ocidentali.
P.S: Ma bucur ca pestele e sanatos, mananca si acum asteptam sa creasca
P.S.S: A 2a zi m-am dus la tropheus sa iau un fox si cand vad un ditamai Zebrasoma Desjardini la acelasi pret am inebunit