Message |
|
Si o poza!
|
 |
|
Buna ziua! Am din august un acvariu de 54l cu 2 guppy (1 femela si 1 mascul), 4 neoni, 1 kuhli, 1 cory (aveam 2, dar, din pacate, unul a murit pur si simplu)-dar o sa mai iau unul, ca stiu ca se simt mai bine mai multi- 1 molly negru, un crevete si cativa melci. De 2-3 zile am observat un neon ca inoata in pozitie diagonala, si as vrea sa stiu daca ar trebui sa ma ingrijorez! Multumesc anticipat!
|
 |
|
Oricum...azi de dimineata l-am g?sit ...
|
 |
|
M-am gandit sa-l izolez putin ca sa pot sa-l îngrijesc mai bine! Poate in maternitate, ca am una destul de mare! Ce zice?i?
|
 |
|
Ok! Mul?umesc mult! Nu mi-ar fi trecut prin cap! Dar ii mai dau si vin si ceilal?i pe?ti care se hr?nesc la suprafa?a ?i le m?nânc?!
|
 |
|
Da, nu le dau chiar zilnic granule care se scufunda imediat (pt ca ma lupt un pic cu o alga), dar le dau si, oricum, am urm?rit ?i cade destul de multa mâncare pe substrat!
Oricum, o sa las alga in pace deocamdat? ?i o s? le pun granule zilnic! Mersi de sfat!
|
 |
|
Si din alt unghi!
|
 |
|
Buna ziua! Am din luna august un acvariu Diversa de 54l brut, populat cu 2 guppy (1 mascul ?i 1 femela), 2 sanitari corydoras, 4 neoni, 1 molly negru, 1 crevete, 1 kuhli si niste melci neritina zebra si al?ii! Precizez c? am ?i câteva plante ale c?ror nume nu le stiu si ca acvariul a fost (zic eu) bine ciclat! De ceva timp am observat ca unul dintre cory nu se prea misca, iar azi când am ajuns acas? am observat ca st?tea pe o parte, parca mort, dar respira si inca respira! Stie cineva ce ar putea avea, urgent!
|
 |
|
Ok, merci mult!
|
 |
|
M? cam îndoiesc, c? am doar un exemplar!
|
 |
|
Am doar o scoica in acvariu (mi-a placut ideea cu planta in scoica) si, din cate m-am informat înainte sa o bag in acvariu, nu creste duritatea decât cu putin! Melci am Nertina Zebra si Physa Marmorata! Pesti am: 2 Cory, 4 neoni, 2 guppy, 1 molly negru, 1kuhlii si un crevete!
|
 |
|
Bun? ziua! Am un acvariu de 54l cu apa dulce! Azi, dupa ce le-am dat pestilor de mancare, am stat ?i m-am uitat mai atenta si am vazut pe o scoica niste puncte bej! Cred ca ele nu erau acolo cand am introdus-o in acvariu! Ma pute?i ajuta cu o parere?!?!
|
 |
|
Da, a f?tat in urma cu jumatate de ora!  Oricum, mersi!
|
 |
|
Hey! Stiu ca aceasta tema a mai fost abordata de cateva ori, dar am si eu o pereche de guppy de aprox. o luna! De cand i-am luat femela are, din punctul meu neexperimentat de vedere, burta cam mare si o pata neagra pe la capatul acesteia! Si acum tot asa e, dar de dimineata a mancat, ca de obicei, dar nu mai iese dintr-o planta care e putin "cocosata" la suprafata apei! Nu a mai facut asa si acum masculul incearca sa vina la ea si ea il goneste! Credeti ca e gestanta, ca eu am incercat sa ma tot informez, dar peste tot apar poze complet diferite (si ea nu a înotat de sus in jos si invers cum am citit ca fac ele)! Pun si 1/2 poze cu ea ca sa ma puteti ajuta!
P.S.: Imi cer scuze ca mai aduc inca odata vorba despre asta, dar sunt foarte entuziasmata (dar si nedumerita)!
|
 |
|
Ok! Multumesc de informatii si Doamne ajuta!!!
|
 |
|
Eu zic ca in acel acvariu ar fi de asemenea ok doi molly. Sunt pestii care, daca tragi degetul pe geamul acvariului, il urmaresc, ceea ce ar fi destul de dragut, avand in vedere ca ai o fetita de 4 ani! Si nici nu costa mult...la Maxi Pet e 2.99 lei unul de marimea S! Nu stiu, asta e parerea mea, avand in vedere ca nu sunt foarte, foarte experimentata. Daca vrei bine, daca nu, nu! Alta combinatie care imi vine in minte ar fi 2 masculi de guppy si un kuhlii. Din nou, doar ideile mele (poate un acvarist cu mai multa experienta decat mine are alta parere). Sau, daca doi molly pot creste prea mari pentru acvariul tau( pana undeva la 6 cm, din cate stiam eu), poti incerca un molly si un kuhlii! Poti jongla cu aceste specii, depinde si cam ce vrei tu! Astea sunt speciile la care m-am gandt imediat cand am citit ca ai si 30 grade in acvariu; astea si betta! Sper ca te-am ajutat si daca nu, sper macar ca nu te-am bagat mai rau in ceata!
|
 |
|
Deocamdata nu s-a lasat cu victime  . Oricum, stau sub o planta mare din mijloc, unde nu prea pot fi vazuti de alti pesti. Eu zic ca o sa supravietuiasca, nai ales ca au destul de multe locuri, dupa parerea mea, unde sa se ascunda!
|
 |
|
Ok! Deci nu o sa le mai dau! Pe langa cei doi creveti, mai o femela si un mascul de guppy, un molly negru, 4 neoni, 2 corydoras si un kuhlii!
|
 |
|
Buna ziua! Ieri am adaugat acvariului meu de 54l brut doi creveti (nu stiu exact din ce specii fac parte deoarece vanzatorul de la pet shop nu a stiut sa-mi spuna exact; unul este rosu si celalalt este transparent spre gri-banuiala mea este ca unul este amano, iar celalalt este Super Red Sakura, dar nu stiu sigur). Nelamurirea mea este legata de intoleranta lor la cupru si, mai exact, inainte sa ii bag si pe ei, eu hraneam pestii cu doau tipuri diferite de mancare, una dintre ele continand ,,E4(Cu) 2.0mg". Acum ma intreb daca nu poate omori crevetii! Ce ziceti, sa le mai dau sau nu din mancarea aceea???
|
 |
|
Mul?umesc mult! Sper sa reusesc!
|
 |
|