[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: euro2me
Forum Index » Profile for euro2me » Messages posted by euro2me
La fel a mers treaba si la locale in Bucuresti, unde PSD-ul a "luat" tot, pt. ca tinerii nu prea s-au dus

Da' nu mi-ai raspuns ce e cu N. Farage ...
Beton, inseamna ca functioneaza !

Ai citit-o pe asta :

"This increases water evaporation, which leads to heat loss. The heat loss from evaporation can decrease the water temperature by 2 – 4 °C. The evaporated water should NOT be replaced with mains water, as this would increase the mineral content (general hardness)[/i] of the water. It is preferable to use water from a reverse osmosis system".
(https://fishkeeper.co.uk/product/jbl-cooler-200) ?

Acuma ce faci, iti iei si osmozor?

pana la urma ... zi-o p-aia dreapta, au vreun efect ventilatoarele sau nu ?
Ce zici tu e in genul

“Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote.”
Benjamin Franklin

koala,

votul cenzitar e o utopie pt. ca nu vei gasi niciodata criterii obiective dupa care sa selectezi electoratul de poolime, cum spui tu.
dupa ce criterii faci selectia: venituri (cum era odata), IQ, nivel de educatie ?

Ideea UE nu e "sa ne avem ca fratii", ci sa ne urmarim interesul comun: dezvoltare economica si stabilitate politica, sa nu mai apara ww3.

P.S.
Politically correctness nu e creatia UE, cica ar veni de peste ocean avand la baza scoala neo-marxista de la Frankfurt. Uite o carte inteersanta:
http://www.librariasophia.ro/carti-Corectitudinea-politic%C4%83-Religia-marxist%C4%83-a-noii-ordini-mondiale-Lind-William-S-;-D%C3%AErl%C4%83u-Andrei;-Bazon-Irina-so-13167.html
um,

1. Ce spui de discursul lui Nigel Farage

http://www.activenews.ro/externe/Nigel-Farage-discurs-TERIBIL-dupa-victoria-Brexit-Sper-ca-victoria-noastra-de-azi-sa-duca-la-prabusirea-acestui-proiect-falimentar-numit-UE.-Sa-ne-bucuram-de-o-Europa-a-statelor-nationale-suverane-134403

sunt multi ca el pe acolo la nivelul omului de rand, sau asta e un fel de vadim de la noi ?

2. Legat de UE, a aparut o teorie cum ca ea ar fost proiectata de la inceput sa se destrame dupa cateva zeci de ani,
dupa ce companiile lor pun mana pe acareturile din tarile sarace. Pe de alta parte e teoria planului globalist (new world order). Ce spun mintile luminate de acolo ?

Tu ingheti la 25 de grade ? La mine asta e temp. maxima pe care o suport in casa.
Daca ai acvariu de apa dulce nu vad care-i problema cu 26-27 de grade, daca ai avea marin ar fi alta treaba.
Poti departa putin neoanele, nu trebuie sa le inchizi.

P.S. Azi sunt Rusaliile, maine e Sf.Treime.
@ Faye

"Filtrul e un Eheim Aquaball 180...in primul compartiment am un burete,in al 2-lea am 2 saculeti cu ceva pietre poroase si ultimul l-am umplut cu roca vulcanica"
in prima poza cred ca e staurogyne, in a doua - hygrophila

saculetii au cam 5x6 cm si sunt plini cu granule de carbune activ, au venit cu un filtru

mesaj pm, predare metrou titan sau trimit prin posta
Piatra are cam 2 cm diametru, e noua, verde, JBL, diferenta fata de poza e ca tubul de intrare e negru

Bonus: un robinet pt. futunul de aer, tot verde

mesaj pm, predare metrou titan sau trimit prin posta

Iti dau eu gratis un KH Aquili, daca vrei,
trimite-mi tel pe pm si te sun maine
Pentru putin,
arata frumos intr-un acvariu mare, decorat de cunoscatori, parca e alta planta,
era pacat sa stea inghesuita intr-un colt

s-au dat, bafta Romania !
@ radu_b

sigur, iti pot da vreo 2 fire, am doua variante:
una mai mica, care creste greu
una mai inalta si cu frunze mai lungi (poate fi porto velho) care creste ceva mai repede

daca poti veni azi la metrou titan pe la 18-19 lasa-mi tel pe pm si te sun cand stiu exact ora.
un fir de rotala verde n-as refuza

Microsorium rezervat
7 fire alternathera rubin 10-15 cm (cele rosii din poza)

o tufa micranthemum (in spatele celor rosii)

o tufa microsorium vindelow (cea din stanga

predare metrou c-tin georgian

mesaj pm

http://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-High-Quality-Co2-Equipment-Regulator-Magnetic-Solenoid-Two-Gauge-Bubble-Counter-DICI-Planted-Aquarium/32608753619.html?spm=2114.01010108.3.10.EJpXKI&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_3_10017_507_401,searchweb201603_2&btsid=728a74d9-7d86-4983-b159-c076d518e3e3

vezi ca melcii ies ziua din substrat si urca pe geam doar cand apa devine nasoala, cu chimicale, medicamente etc.

Au plecat, multumim

Forum Index » Profile for euro2me » Messages posted by euro2me
Go to: