| Message |
|
|
|
|
 |
|
|
Acum serios vorbind, daca vrei sa-l plantezi am o tufa de micranthemum si cateva fire de staurogyne si alternathera, lumina sa ai ca la fertilizare stai bine
|
 |
|
|
Salut,
da-mi mie nitratii sa nu mai cheltui bani pe ei, si iti dau ceva plantute in schimb .
|
 |
|
|
Gabi C wrote:Ma intreb cum ar arata fara piatra incercuita , sau daca i ai schimba orientarea. In rest cred ca e perfect.
Se vede ca ai ochi de artist
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Adica pestii vor face tumbe ca rufele in masina de spalat,
la acvariul tau se preteaza un filtru cascada plin cu material filtrant biologic si cu burete la intrare.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
A plecat la Resita
|
 |
|
|
|
Ia in calcul si ca lampa pe care ai pus ochii are neon de 15w, care e cam mic fata de volumul acvariului tau (28.5 l ?), mai ales daca pui unul special pt plante, care are putere mai redusa fata de unul daylight (ex: Osram Fluora 77 - 400 lm, fata de Osram lumilux 865 - 900 lm).
O lampa de 60 cm, desi mai lunga fata de acvariul tau (50 cm), mi se pare mai potrivita si pt. ca are o putere ceva mai mare (18w), si pt. ca diferentele de 5 cm de la capetele lampii sunt zone moarte (nu lumineaza) ocupate de suporti si de capetele neonului.
|
 |
|
|
|
Este nedesfacut, 50 ml, dozaj 5 ml la 200 l apa.
Predare metrou titan / complex potcoava, sau prin posta.
mesaj pm
|
 |
|
|
Din lista ta, as alege prima varianta, desi nu stiu nici ce lungime nici ce putere (lumeni) are lampa.
Eu mi-as lua asa ceva:
http://www.aquariumprest.ro/sisteme-de-iluminare-lampi/sistem-iluminare-acvariu-super-bright-t8-1x18w-60-cm.html
|
 |
|
|
|
Liv, ai trecut la Masterline dar ce aveai inainte? Ma bate si pe mine gandul sa schimb fertilizarea. Masterline e mai bun ca Den. ?
|
 |
|
|
|
rezervate
|
 |
|
|
|
Predare metrou Titan / C-tin Georgian
|
 |
|
|
|
Mi se pare foarte luminos acvariul la 11w/30L, cred ca becul D. are un randament excelent, sau nisipul alb reflecta, nu-mi dau seama.
Daca bomba n-are presiune schimba-i "incarcatura" veche cu drojdie & zahar, vezi sa nu pui multa drojdie ca ai doar 30L.
|
 |
|
|
|
altul:
Reporterul TV:
- Ai auzit, mamaie, c-am intrat in UE ?
O batranica:
- Lasa, mama, c-o sa trecem si peste asta ...
|
 |
|
|
|
Pare a fi GSA, nu dauneaza grav sanatatii, e un dezechilibru fosfati-nitrati.
|
 |
|
|
|
@ Aquatica
vezi ca Anubias si Microsorium nu se planteaza in substrat ci pe un lemn sau o piatra, rizomul trebuie sa stea deasupra substratului
|
 |
|
|
|
Experienta mea:
am avut 2-4 mm, se aspira usor dar se imbacsea mai in profunzime, fiind cristalele mai mari.
Acum am cuart negru 1-2 mm (din asta ordinar, nu din ala rotunjit de la Dennerle), la aspirare se ridica f. usor si trag o gramada in galeata, noroc ca in fata am gazon si nu ajung direct la el, in partea din spate nici nu mai aspir.
Parca m-as intoarce la 2-4 mm ...
|
 |
|
|