[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: rares20012000
Forum Index » Profile for rares20012000 » Messages posted by rares20012000
va multumsc frumos pentru sfaturi o sa vad ce pot sa fac , pestii inapoi nu o sa ii pot dau
in momentul in care am inceput dupa 3 saptamani am fost la un pet shop ( locuiesc in uk) si mi-au dat o substanta ( stabilizator ) ca sa pun in apa , timp de 7 zile apoi apoi de fiecare data cand schimb 25% din apa sau de fiecare data cand adaug cate un peste sa mai adaug din aceea substanta .
Testele la apa au zis cei de la pet shop ca sunt ok merg in fiecare saptamana sa imi testeze apa , o sa imi cumpar si eu un kit de testare a apei
da este adevarat ca pesti sunt in display si nu stiu sa mantin apa la o caliatete buna am in ceput sa imi prind urechile
un weekend o sa vad ce pot sa mai fac cu sistemul de filtrare acuma sunt foarte confuz trebuie sa caut un alt sistem de filtrare a apei

va multumesc frumos o zi buna va doresc
Buna Multumesc frumos pentru sfaturi imi sunt de mare ajutor o sa merg in weekend la pet shop sa vad de un skinner si sa mai iau o pompa de facut valuri.
Am uitat sa precizez ca am deja o pereche de clownfish foarte mici si jucausi, mai am un blue regal tang medium , cleaner shrimp, si 3 melci. As vrea sa mai bag inca 2 clownfish si un yellow tang, stiu ca sunt cam multi posibil sa renunt la yellow tang pt ca ii un peste mare pentru acvariu meu, puti sa îmi recomanzi si un sistem de iluminat care poate fi gasit pe eBay sau amazonite rog
Multumesc frumos o zi buna
aicia am pus niste poze cu life rock
buna scuze pentru ca raspund asa de tarziu
stiu ca m-am grabit si am fost si sfatuit gresit de cineva care vroia doar sa isi vanda marfa la un pret mult prea mare , acuma este cam traziu si o sa incerc sa continui si sa ma reorganizez din mers .
sistemul de iluminat este unu normal T5 si am mai cumparat o lumina albastra de la un alt pet shop
, am comandat si astept sa vina un aparat pentru masurat salinitatiti.
o sa cumpar in scurt timp si testele de care spuneai in momentul de fata merg la un pet shop unde imi verifica apa si tot de la iei cumpar si apa de osmoz si apa sarata si pestii
poti sa imi recomanzi te rog un sistem bun de filtrare si iluminare .

Buna numele meu este rares sunt pasionat de pestii marini si am hotarat sa imi cumpar un acvariu apoi sa imi cumpar cativa pestisori marioni de la inceput va rog sa ma intelegeti daca pun intrebari gresite sau daca zic ceva gresit
acvariu are 80lungime x 35latime X 40inaltre (112litri) stiu ca este micut pentru pestii marini dar pentru inceput este ok cred
Accesoriile care el am sunt
- o pompa JBL cristalprofi greenline e701
- un termostat JBL pro veterm s150
-o wavemaker 1500
-un termometru
Am cumparat nisip , 12 kg life rock , si apa sarata , pentru inceput mi sa spus de la petshop sa las apa sa circule timp de 1-2 saptamani apoi sa merg cu o monstra de apa ca sa o testeze iei si sa imi zica ce si cum sa fac apoi .daca apa este ok iei imi ziceau ca sa pun un pestisor apoi sa astept 5 saptamani pana cand incep sa mai aduag alti pesti .
Intrebarile mele pentru inceput sunt .
1) Cati pestisori mici asi putea baga in acest acvariu ?
2) Ce pestisori imi recomandati pentru acest acvariu ?
3) Care sa fie primul pestisor introdus in acvariu ?
4) Lumina trebui sa mearga 24 ore ?
5) La cat timp se schimba apa ?la pet shop imi zicea la 3 saptamani sa scot un sfer din cantitatea de apa si sa o inlocuiesc
Va multumesc pentru ajutor si va doresc o zi buna papa

Forum Index » Profile for rares20012000 » Messages posted by rares20012000
Go to: