Dragii mei din anumite motive

aşa cum spune şi titlul lichidez acvariul şi deci scot la vânzare tot felul de accesorii

.
Deci:
-acvariul 750L-380l-500h sticlă de 6 feţele mari, 8 lateralele, 10 fundul, cu filtru extern home-made şi capac tot de mana mea din placi PVC după ideea lui akademika79 (scuze dacă te botez /sper că nu) şi bineînţeles masa pe care stă şi pentru care l-am făcut (se poate renunţa la masă dar nu şi la capac)
-ca accesorii ar fi un filtru intern mini de la Aqua-El (de 1 an) două încălzitoare SICCE de 100 şi 150 watt (de 1 an juma') un filtru extern (din comerţ) super practic la acvarii mici, aerator Resun cu doua pompe (un model nici vechi nici nou)
-ar mai fi o anubie
frumoasă(varietatea "normală") buturugă/creangă cu anubia nana prinsă frumos pe ea

şi o buturugă de mahon cu jawa moss pe ea
Doritorii sunt aşteptaţi la mine acasă să vizualizeze produsele

după ce işi fac programare la 0256-481134 sau 0727375699 sau 0727769683. Cumpărătorii vor primi bonusuri din restul plantelor care nu era cazul să le precizez la vânzare şi poate nişte guppy dacă fac presiuni

.
Preţul acvariului cu filtru şi capac (neon SunGlo de 18W) pietroi
superb şi pietriş la 150 RON (include doar o parte din materialul folosit: sticla costa vreo 130 RON, PVC-ul 50 RON+++++)... şi daca e cazul masa solidă şi
estetică la 50 RON. Accesoriile nu au încă preţ dar
vreau să le vând deci sunt super negociabile în funcţie de pachetul care se vrea a fi cumpărat

, iar la plante acceaşi poveste.... veniţi la YO că nu aveţi ce pierde.
PS: erau nişte poze pe vechiul site.... dacă le găsesc le bag pe aici pe undeva.