[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: vio b
Forum Index » Profile for vio b » Messages posted by vio b
Donez pui de ancistrus... oferta nelimitata ... dar in limita bunului simt
Sal...
... vand 2 ancistrusi cca 6 cm (baietzel + fetitza ) "bruni" 10 RON
si inca 2 mai maricei (femela galbena si bortzoasa) 15 RON
ztunoi2 wrote:cred ca te pot bucura cu un papagal mascul de aprox. 10 luni cu colivie...

ztunoi ID meu de yahoo sau 0721894346, 0721894347, 4605870

Nu cred ca s-a dat deja pe zburatoare... e vorba de peste papagal. Ar mai fi varianta ca tu sa numesti colivie un acvariu
ce plante vrei ???.....nu vrei o buturuga ?... una mare
....tzi-am dat ieri un pm cam ca am acv cam gol.... daca nu corespund profilului de posesor ai pestilor tai da-mi macar un raspuns
.... pe tine te-a prins rau acvaristica asta
mai una ?? .... mai mare ??
Dragii mei din anumite motive aşa cum spune şi titlul lichidez acvariul şi deci scot la vânzare tot felul de accesorii .

Deci:

-acvariul 750L-380l-500h sticlă de 6 feţele mari, 8 lateralele, 10 fundul, cu filtru extern home-made şi capac tot de mana mea din placi PVC după ideea lui akademika79 (scuze dacă te botez /sper că nu) şi bineînţeles masa pe care stă şi pentru care l-am făcut (se poate renunţa la masă dar nu şi la capac)

-ca accesorii ar fi un filtru intern mini de la Aqua-El (de 1 an) două încălzitoare SICCE de 100 şi 150 watt (de 1 an juma') un filtru extern (din comerţ) super practic la acvarii mici, aerator Resun cu doua pompe (un model nici vechi nici nou)

-ar mai fi o anubie frumoasă(varietatea "normală") buturugă/creangă cu anubia nana prinsă frumos pe ea şi o buturugă de mahon cu jawa moss pe ea

Doritorii sunt aşteptaţi la mine acasă să vizualizeze produsele după ce işi fac programare la 0256-481134 sau 0727375699 sau 0727769683. Cumpărătorii vor primi bonusuri din restul plantelor care nu era cazul să le precizez la vânzare şi poate nişte guppy dacă fac presiuni .

Preţul acvariului cu filtru şi capac (neon SunGlo de 18W) pietroi superb şi pietriş la 150 RON (include doar o parte din materialul folosit: sticla costa vreo 130 RON, PVC-ul 50 RON+++++)... şi daca e cazul masa solidă şi estetică la 50 RON. Accesoriile nu au încă preţ dar vreau să le vând deci sunt super negociabile în funcţie de pachetul care se vrea a fi cumpărat , iar la plante acceaşi poveste.... veniţi la YO că nu aveţi ce pierde.

PS: erau nişte poze pe vechiul site.... dacă le găsesc le bag pe aici pe undeva.

Forum Index » Profile for vio b » Messages posted by vio b
Go to: