| Message |
|
|
|
Si as mai avea o intrebare de incepatoare. Am cumparat 2 melci Helena din locuri diferite si acum ii tot vad unul peste altul. Alti melci nu prea mananca si imi e teama sa nu se manance intre ei. E posibil asta sau in ceva timp o sa fiu mamica?
|
 |
|
|
|
Solzii de pe partea stanga a pestelui par putin "dezordonati" si din fata sunt mai albi. Pe burtica le-au aparut prima data...
|
 |
|
|
|
Revin cu o poza mai concludenta pt ca pe siteul de mai sus am gasit cel putin 3 boli asemanatoare cu ce am eu.
|
 |
|
|
|
In prima sapt au fost complet negrii...
|
 |
|
|
|
Asa arata
|
 |
|
|
|
Buna! Am cumparat acum 2 sapt o pereche de Black Molly si 3 Cory. De o sapt mi-am mai cumparat 5 Molly marmorati ( 3 femele si 2 masculi) plus 2 Cory. In prima sapt cei 2 Molly negri erau vioi si se plimbau in tot bazinul. Acum femela sta numai intr-o planta si masculul iese cand le dau sa manance. De cateva zile au aparut si niste pete albe pe ei si imi e frica sa nu fie bolnavi. Mentionez ca unul dintre pestii noi cumparati ii cam ciupeste...pe toti. Sunt black molly bolnavi sau celalalt peste trebuie sa dispara? Multumesc mult!
|
 |
|
|