Message |
|
De vânzare pe?ti Peacock Gudgeon, zi?i ?i Peacock Goby.
Pe?ti crescu?i de pui în apa din re?eaua Bucure?tiului. Se preteaz? ?i la nano acvarii (eu am început cu 4 exemplare într-un nano de 9 litri). Evident, cu cât acvariul e mai mare cu atât mai bine. Cu ace?ti pe?ti nu v? ve?i plictisi niciodat?. Toat? ziua masculii se înfoaie unii la al?ii ?i curteaz? femelele, care le r?spund la avansuri ?i îi înso?esc sub un lemn sau alt element de decor unde depun icre. Dup? depunere, masculul p?ze?te icrele timp de 7 zile pân? eclozeaz? puii. De obicei, masculii se limiteaz? la provoc?ri ?i intimid?ri (vezi poza 3), dar uneori se mai iau ?i la b?taie, îns? niciodat? nu î?i provoac? r?ni grave. Peacock Gudgon nu sunt pe?ti teritoriali, ocup? tot spa?iul acvariului. Nu sunt agresivi cu alte specii. Sunt foarte rezisten?i, ?in aceast? specie din vara lui 2023 ?i nu a murit niciodat? niciunul.
Poze reale cu exemplarele vândute. În ultima poz? e tat?l cu puii. "N?scu?i" la sfâr?it de octombrie 2023, deci sunt pe?ti tineri ajun?i la maximum de dimensiune fizic? a speciei.
Pentru film?ri cu ei de la stadiul de pui pân? la cel adult accesa?i canalul meu de Youtube: https://www.youtube.com/@acvaristicacudichis
Pret: 20 lei
Tel: 0774.610.785
|
 |
|
Vand endleri Black Bar N Class, veniti in Romania pe filiera Fabian (tatanka), import 2008 de la Adrian Hernandez (AdrianHD).
"Grade A “Best in Breed”: The black bars are a bold deep black, thick / wide, and curve from under the eye to just under the dorsal fin in a smooth curved line. The black bar is not broken or globular in shape and is symmetrical on both sides of the fish (i.e., the bars on both sides of the fish match). The dorsal fin contains color (not clear). The tail displays a thick black outline along most of the top and bottom of the tail. Next to the black outline is a strip of color, usually red/orange, with some whitish blue near the tips. They are also generally larger than grades B & C."
Endlerii sunt niste pesti vivipari deosebit de rezistenti si activi. Datorita dimensiunilor reduse, acestia pot convietui cu crustacee (shrimps), si pot fi acomodati in acvarii mici, sau in asa numitele nano acvarii, cu schimb saptamanal de apa, sau in acvarii mari, cu schimb de apa din an in Paste. Ca fost crescator de betta, peste care poate supravietui intr-un bol, apreciez amprenta biologica a endlerilor ca fiind mult mai redusa, undeva la o treime sau chiar mai mica decat a unui peste betta.
In masura timpului disponibil, asigur transport la domiciliu, pe raza municipiului Bucuresti, stabilim telefonic ce si cum. Pestii se vand in perechi (20 lei perechea).
Pret: 10 lei
Tel: 0774 610 785
Nota: pozele imi apartin, si sunt protejate de legea romana a drepturilor de autor, asadar va rog sa nu le folositi fara acordul meu expres.
PS: mai am si endleri blue star, lime green si mystery.
|
 |
|
Salut,
Vand femele Betta rosii (extended red), varsta 3 luni (in poze sunt mai tinere). Adaug si si o poza cu un fratior si una cu parintii.
Probabil ca nu trebuie sa mentionez, dar, spre deosebire de masculi, femelele pot fi tinute in acelasi acvariu (betta sorority). De altfel asa si locuiesc acum.
Alti pesti betta pot fi gasisti pe toti pe blogul meu dand click pe pe rubrica "www" din josul acestui post.
Predare personala in Bucuresti, telefon 0774.610.785.
|
 |
|
Salut,
Fete betta de vanzare, tinere si focoase, eclozate la inceputul lui februarie. Ultima poza e facuta pe cand erau scrisoare de dragoste iar in penultima poza e un fratior.
Probabil ca nu trebuie sa mentionez, dar, spre deosebire de masculi, femelele pot fi tinute in acelasi acvariu (betta sorority). De altfel asa si locuiesc acum.
Alti pesti betta pot fi gasisti pe toti pe blogul meu dand click pe pe rubrica "www" din josul acestui post.
Predare personala in Bucuresti, telefon 0774.610.785.
|
 |
|
Salut!
Vand femele betta extended red (rosu din varful botului pana in varful cozii). Sunt "nascute" pe 3 februarie 2016 (primele doua poze), restul pe 13 februarie 2016 deci sunt tinere si cu toata viata in fata.  Pozele sunt facute pe cand aveau varsta de 5 saptamani (respectiv 5 + 10 zile).
Ca idee, asa arata un fratior (la varsta de 5 saptamani, inainte de separare).
Iar astia sunt parintii.
Predare personala in Bucuresti, telefon 0741.063.424.
|
 |
|
Salut!
Au mai ramas urmatorii masculi betta A4:
A4M17 royal blue mascat superdelta mascul (momentan rezervat)
A4M33 halfmoon (momentan rezervat)
A4M2 mascat metalic halfmoon = 30 lei
A4M30 mascat metalic superdelta = 30 lei
Femelele lor arata cam asa:
Royal blue superdelta.
Si in varianta metalica.
Ar mai fi masculul A4M45 superdelta DT geno = 30 lei
Femele pentru el am in varianta simpla superdelta.
Si DT geno superdelta.
Mai vreau sa donez un mascul rosu plakat pe l-am cumparat pentru ca era tinut in acelasi acvariu cu alt mascul. Il am de vreo saptamana, mananca bine si pare sanatos.
Mai am si alte exemplare care v-ar putea intersa, le gasiti pe toti pe blogul meu dand click pe pe rubrica "www" din josul acestui post.
Multumesc!
|
 |
|
Excrementele cum arata?
|
 |
|
Faci poza sau mai bine poze, le urci pe un site gen http://postimage.org/ si pui link aici.
|
 |
|
Cand un betta nu baga in seama mancarea inseamna ca si-a cam incheiat socotelile cu lumea.  De ce nu pui o poza cu ea?
|
 |
|
Stai asa. Nu a mai mancat pentru ca nu i-ai dat sau refuza hrana?
|
 |
|
Salut!
Am pesti betta SD de vanzare, masculi si femele.
Mascul A4M39 = 25 lei
Mascul A4M35 = 35 lei
Mascul A4M2 = 40 lei
Mascul A4M49 = 30 lei
Mascul A4M45 = 40 lei
Mascul A4M9 = 20 lei
Femela A3F31 fancy marble = 20 lei
Femele A4 SD royal blue metalice / mascate = 25 lei
Femele A4 SD green (turquoise) metalice / mascate = 25 lei
Femele A4 SD / DT geno red fins cu irizatii = 10 lei
Am mai multi betta dar nu incap toti aici. Ii gasiti pe toti pe blogul meu dand click pe pe rubrica "www" din josul acestui post.
Multumesc!
|
 |
|
Salut!
Vand betta tineri, in plina explozie, masculi si femele, forma superdelta, dar am si cativa halfmoon.
A4M2 superdelta, metalic, mascat = 40 lei
A4M56 superdelta, non metalic/fara masca = 35 lei
A4M5 superdelta, metalic, mascat = 30 lei
A4M3 superdelta (aproape hm) metalic, mascat = 35 lei
A4M29 superdelta, metalic, mascat = 35 lei
A4M53 superdelta, metalic, mascat = 35 lei
A3M33 halfmoon, metalic, mascat = 50 lei
Femele superdelta non metalice, fara masca = 10 lei
Dupa numerotare va dati seama ca sunt mai multi, dar nu am spatiu sa-i insir pe toti aici. Ii gasiti pe toti pe blogul meu dand click pe pe rubrica "www" din josul acestui post.
Multumesc!
|
 |
|
Salut!
Ultimii masculi din generatia "A3" ramasi disponibili.
A3M42 marble superdelta = 25 lei
A3M3 si A3M39 cellophane = 15 lei fiecare (sau amandoi, daca ii vrea cineva in echipa)
A3M14 red delta = 20 lei
Se pot da si masculi tineri, proaspat separati, pentru cei care prefera bobocii.
Am masculi generatie "A4" multicolori red-blue superdelta DT geno. Un exemplu:
Si A4 metalici mascati superdelta urmatoarele culori:
1) albastru
2) verde
3) albastru rosu
4) verde rosu
Preturi intre 15 si 25 lei, in functie de exemplar, inca ii pozez si etichetez. Ii gasiti pe toti pe blogul meu dand click pe pe rubrica "www" din josul acestui post. Multumesc!
PS: dau si femele. ;)
|
 |
|
Salut,
Mai am cateva femele de vanzare.
Preturi gen zece lei mandra. Daca va place vreuna, dati-mi de stire.
Pentru poze individuale (eventual si de masculi) dati click pe rubrica "www" din josul acestui post.
Telefon 0741.063.424, predare personala in Bucuresti. Multumesc!
|
 |
|
Vand cativa betta, masculi si femele, dupa cum urmeaza:
Mascul A3M16 = 30 lei
Mascul betta A3M3 = 25 lei
Mascul A3M38 = 30 lei
Mascul A3M39 = 15 lei
Femela A3F33 piebald non-red marble = 15 lei
Predare personala in Bucuresti, telefon 0741.063.424. Pentru oferta completa dati click pe rubrica "www" din josul acestui post. Multumesc!
|
 |
|
Salut,
Topicul de saptamna asta debuteaza cu A3M11 "Black Orchid" = 30 lei
Vipera asta cu reflexe otelite este A3M16 = 30 lei
Pentru 25 de lei, A3M12, un mascat, va asteapta la cotitura.
A3M3 pare un cellophane, dar e de fapt un albastru mascat muscat de gena crazy marble.  25 de lei si pleaca.
A3M26 costa 30 de lei pentru ca a inflorit intr-un frumos superdelta.
A3F33, o femela non-red mascata cu un delicat pattern butterfly, costa 15 lei.
Predare personala in Bucuresti, telefon 0741.063.424. Pentru oferta completa dati click pe rubrica "www" din josul acestui post. Multumesc!
|
 |
|
Salut,
In topicul de "saptamana asa" cativa betta masculi, dupa cum urmeaza:
A3M28 black orchid = 20 lei
A3M39 yellow marble = 20 lei
A3M15 mustard gas = 30 lei
A3M18 blue red wash = 20 lei
A3F24 (asta e o domnisoara) = 10 lei
|
 |
|
Exemplific cu cateva vietati, toti sunt baieti.
A3M1 = 25 lei
A3M16 = 15 lei
A3M13 = 10 lei
A3M14 = 20 lei
A3M22 = 15 lei
A3M10 = 30 lei
PS: am si femele. ;)
|
 |
|
Vand cateva prospaturi cu solzi:
A3M15 Betta masked mustard gas mascul (non red, DT geno)= 25 lei
A3M12 non red blue full mask mascul (non red, DT geno)= 20 lei
A3M27 blue red wash fara masca (cap negeu) mascul (DT geno) = 15 lei
A3M36 pineapple yellow plakat mascul (non red, DT geno) = 25 lei
A3M37 black orchid plakat mascul (non red) = 5 lei
A3F13 metalica, masca partiala femela = 10 lei
|
 |
|
Urmatorii betta sunt scosi la produs.
A2M14 mable delta mascul = 20 lei
A2M6 fancy marble doubletail mascul = 15 lei + A2F21 fancy marble doubletail geno femela = 10 lei pentru cei care vor sa incerce o linie de betta fancy marble doubletail. Se dau si separat, bineinteles.
A2F20 DT geno femela = 10 lei
A2F13 non-red NR2 (orange) DT geno femela = 10 lei (in poza e cea de sus)
B1F6 cellophane pastel femela = 5 lei
Femela XL = 10 lei (cred a e limpede la care jivina din poza ma refer  )
|
 |
|