[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ghita21
Forum Index » Profile for ghita21 » Messages posted by ghita21
acvariul este de 300l si am in el xipho moly si gupy

asa arata filtrul
image

si asta e in el
image

stefan e la fel ca si al tau daca in loc de bilele alea de plastic as baga burete ar ajuta la cv?
salut

am un filtru Resun SP-2500L

debit apa 1400 l/h

acvariu recomndat 400 l

putere 18 W

as vrea sa stiu daca a mai avut cineva si daca materialul filtrant din el este suficient ? nu stiu intreb mie mi se pare ca fata de alte filtre nu e suficient si as vrea sa stiu daca e os sa mai bag burete in el sau nu.
intreb si eu ca si un incepator ce sunt...nu e bine ca filtrul sa bage bule daca am plante? reusesc plantele sa faca atata oxigen fara o aerare suplimentara?
Buna ziua,

Ma numesc Vasile am 27 de ani si sunt din bihor. Experienta cu acvariile a inceput acum 6 luni cand un prieten ma intrebat daca nu vreau si eu un acvariu de la un alt prieten care sa plictisit de el si nu il mai vrea. Am fost de acord sa il iau desi nu stiam mare lucru nici despre acvarii nici despre pesti dar dupa ce l-am adus am inceput sa citesc si sa ma documentez ce si cum se face si mi-a placut. Am inceput cu un acvariu de 40 de litri si cu niste xipho dupa ceva timp mi-am mai luat cativa xipho niste molii si gupy si fara sa vreau si sa stiu reusit sa scot un rand de pui. Dupe vre-o 3 luni mi-am mai luat inca un acvariu de 40 l in care am crescut puii. De curand am achizitionat un acvariu de 330 de litri care este acum singurul activ in care am vreo 10 gupy 20 black moly si 50 xipho .

Acum cateva luni nu credeam ca pot sa il numesc un hobby dar acum chiar imi place si am decis sa ma alatur acestei comunitati din care am avut multe de invatat si care care de multe ori ma ajutat cand am intampinat o problema si sper ca si eu la randul meu sa ajut la randul meu prin experienta acumulat.

Forum Index » Profile for ghita21 » Messages posted by ghita21
Go to: