[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: zetu
Forum Index » Profile for zetu » Messages posted by zetu
Donez/ schimb 2 femele mature xipho cca 8cm, rosii;o pereche de molii negre ?i un hipessobrycon flammeus. Pe?tii se ridic? personal din sectorul 6 , Crangasi
Hoplo matur, sanator, 10-12 cm, nu stiu daca e mascul sau femela, se poate ridica din Crangasi, sector 6
S-au dat, se poate închide.
Nu vrea nimeni zebre????
Salut,

Zebrele sunt alb cu negru. Nu am ce face cu ciclidele ca mi-i mananca pe cei din acvariu .

Sper ca nu le faci fast food

Te astept sa le iei !
Salut,

Donez 4 zebre mature (cred), au 5 luni, perfect sanatoase, chiar prea sanatoase la cat se agita

Se pot ridica din zona Crangasi, sector 6, Bucuresti
Salut,

Nou fiind prin ale baltoacelor de apartament, am cumparat in septembrie(cand am cumparat si acvariul) 2 buc ancistrusi mici de la Hornbach. Acum, dupa 4 luni au deja 15 Cm si nu mai sunt chiar sigur ca sunt ancistrusi... pun o poza si cineva mai experimentat ca mine sa imi zica ce sunt si ce sex au. Ideea e ca ambii au mustati destul de mari, unu e mult mai decolorat decat celalalt. Mai greu cu pozele ca nu sunt fotogenici si fug de aparat

Forum Index » Profile for zetu » Messages posted by zetu
Go to: