[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: floriun.hambaras
Forum Index » Profile for floriun.hambaras » Messages posted by floriun.hambaras
Pentru a putea posta in aceasta categorie, trebuie sa cititi si sa urmati "Regulile ariei vanzari".

Administratia
Zilele astea imi voi lua un gailea bt-700, am pus o perdea de aer dar ma cam enerveaza pompa asta zgomotoasa si noaptea o opresc si cred ca nu e chiar tocmai ok pentru pesti...
un filtru gen Kaskada ar fi ok? si in legatura cu acel spray nu prea inteleg adica nu am auzit pana acum am cautat sa vad dar nu prea inteleg la ce e eficient.
Mersi de sfat, problema e ca acum nu am sa investesc prea mult intrun filtru extern, as avea undeva la 100 de lei ceea ce nu o sa gasesc. Deocamdata dai autocolantu jos sa nu mai am probleme din punctul asta de vedere.
un pic mai explicit te rog in legatura cu filtrul? care ar fi bun sau mai indicat... extern intern sau daca ai un link ceva
imi poti spune sau arata cateva filtre biologice te rog?
din testele de apa arata doar nitrati si nitriti ridicati, kh ridicat maxim, ph 8,5 ridicat, si Gh soft 4,2
poza
poza
poza
Precizez ca de 2 saptamani am cump?arat autocolant negru sa pun in interiorul acvariului ca fundal e asta o posibila cauza a mortalitati?
O sa postez mai imediat, esti ciclat adica se vede la suprafata ca se misca apa, teste am facut o sa postez si poza cu testul. Setul l-am facut de vreo o luna cam asa.
Buna, am un acvariu de 150 litri 15 ciclide, zebrate galbene albastre ( nu stiu exact denumirea) 2 pleco,2 sanitari, filtru aquael fan 2. Problema este ca ciclidele stau la suprafat nu sus sa isi ia aer ci la suprafata acvariului sunt agitate se misca in continuu dar pe loc... dimineata am vazut unul mort.. cel mai mare si mai frumos, azi le-am pus multicura de la easy life, precizez ca acum 4 zile le-am schimbat 20 l de apa, dar am bagat imediat dupa filter medium de la easy life. daca ma poate ajuta cineva cu ceva sfaturi va rog smilie

Forum Index » Profile for floriun.hambaras » Messages posted by floriun.hambaras
Go to: