| Message |
|
|
|
Asa se face un refugiu gravitational, ca sa nu toci microfauna la retur in acvariu cu o pompa.
|
 |
|
|
|
Sunt faine bilele, eu cu doua in filtru am schimbat nisip si piatra vie in Fluval Edge marin si desi am introdus piatra si nisip uscate, nu se vede diferenta.
|
 |
|
|
|
Eu am orbit cand m-am uitat la pietrisul ala.
Pariez ca e inca un acvariu neciclat cu volum prea mic pentru pestii din el si cu un filtru insuficient? Ca daca e asa, coada aia e a unui peste muribund, similar cu restul din acvariu.
|
 |
|
|
|
Daca e acvariul acela, recomand calduros JBL BioNitratEx, o punga la trei luni, cu o saptamana overlap. Producatorul recomanda si carbune activ dupa BioNitratEx, ca sa eviti apa albicioasa. Efectele le vezi cam la doua saptamani, iar plicul se schimba cam la trei luni, cand o sa observi o crestere a nitratilor.
Daca ai un filtru foarte lent, am vazut ca dureaza mai mult, dar trece pe mecanism anaerob cu hidrogen sulfurat.
|
 |
|
|
|
Koala, eu zic sa gasesti o a doua sursa pentru inca opt pui, mixezi gene si produci urmasi mai sanatosi si mai rezistenti.
|
 |
|
|
koala wrote:Nu vreti sa stiti cat de frumosi sunt pestii lui Dan!
PS: Da, am si "cafelit". Dane, multe multumiri pentru primire!
Da, asteptam poze.
|
 |
|
|
|
Trist momentul cand te forteaza nevasta sa mentii standardele de mentenanta.
Interesanti pestii, admirabil ca-i ai de atat de mult timp
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Pana la urma ce lampa ai luat?
Eu ma uitam si am vazut lampa asta:
Zetlight Lancia ZP4000-F-1200-46W
Length: 1200mm
Width: 60mm
Power: 46w
Aquarium dimensions (when using supplied brackets)
Minimum Aquarium Length: 120cm
Maximum Aquarium Length: 140cm
Lumens: 4100LM
White Colour temperature: 6500K (98 LED's)
Blue wavelength: 465-470nm (21 LED's)
Red wavelength: 620-630nm (28 LED's)
|
 |
|
|
|
Hugh Hefner, seful de la Playboy, intrebat daca a facut vreodata sex cu un barbat, a spus ca orice trebuie incercat macar o data in viata.
|
 |
|
|
Poate ca era un exemplar tanar, virgin.
|
 |
|
|
Koala stie, sunt consateni de-ai lui.
Sa fie rotile atunci?
|
 |
|
|
elven wrote:nu cred  ultima poza e imposibila
Din cauza crocodilului?
|
 |
|
|
CreatoR wrote:
O sa rog pe altcineva sa puna pana atunci o poza cu (.)(.)  nu de alta dar sunt la servici si keylogger functioneaza 
Scuze, abia acum am vazut
|
 |
|
|
|
Plm
|
 |
|
|
|
Apoi, vine pe forum si se plange ca n-a dormit toata noaptea.
|
 |
|
|
|
Si reactia rapida (a uitat sa-si mai puna manusi):
|
 |
|
|
|
Chiar ma gandeam ca e ceva in neregula.
Uite-asa picura sub sump:
|
 |
|
|
|
La recirculanta ai nevoie de un duck bill care sa-ti raspandeasca jetul larg si difuz.
Ai dreptate ca debitul se ajusteaza la cum il simti.
Am mai spus-o: nu exista niciodata suficient, asa ca mergi cu cat de mult iti tolereaza acvariul, pestii si coralii. Daca nu se dau pestii cu capul de pietre si nu ti se smulg coralii din piatra.
|
 |
|
|
Noroc si la mai mare.
Pe cand la unul cu sare?
|
 |
|
|