Message |
|
ACVARIU Kit complet EHEIM Aquapro 126l
Este un acvariu sigur si de o calitate inalta, este fabricat in Germania.
Specificatii:
Dimensiuni: 80 x 45 x 35 cm = 126L
Grosime sticla: 6 mm
Iluminare: 2 neoane LED(au fost inlocuite cele originale cu unele pe led)
Filtru intern: EHEIM Aquaball 130
Performanta pompei 180 la 550 l / h
Termostat: 100 W Jäger EHEIM
Culoare: negru
Inclus: termometru
-accesorii decor acvariu piatra plutitoare,stanca,ruine,meduza,plane plastic + multe alte accesorii pt curatat si schimbat apa.
-lampa Osaga UVC 7w achizitionata in 2019 cu factura si garantie 150 ron
-pompa aer pentru acvariu EHEIM,37022,200l/h, debit aer reglabil 2x100 l/h, putere 4 w, în?l?ime max. de pompare 2m, 2 ie?iri, 2 difuzoare reglare aer + furtun, 150 ron
Toate sunt incluse in pret!
Pesti(bonus):
-un caras auriu+15 neoni
Totul la doar 650 ron
|
 |
|
Salutare,
Doresc sa achizitionez un card de 4-6 buc. de metynnis silver dollar, de preferat maculatus.
Pot ridica personal din zona Bucuresti-Ploiesti-Targoviste.
Daca stiti pe cineva care vinde si are ceva pe stoc va rog pm!
Multumesc!
Mihai
|
 |
|
Avea anunt pe olx cu 4 buc. tiger 20-25 cm, am sunat si erau dati deja.
Nu am mai intrat in amanunte cu el, cred ca are si exemplare mai mici.daca vrei iti trimit nr. de tel., fiind tot din bv poate rezolvati ceva!
P.s. daca esti interesat de un red mare sunt dispus sa il dau pe al meu si sa incep cu cativa mai mici.
|
 |
|
Citit, citit..mersi!
Am gasit pe cineva in bv care are 4-5 exemplare pe la 20-25 cm , cred ca ma duc cu al meu la el si vedem ce alege??
|
 |
|
bun asa,asta da noroc..sper sa am si eu.
Asta al meu este deja mare la 3 ani si nu stiu cat e de dispus sa accepte "intrusi" in bazin, dar o sa incerc si daca ii mai nimeresc si pereche deja e nebunie.
|
 |
|
Ok, mersi pt raspuns!
O sa merg la risc si sa iau inca unul, poate am noroc si ii nimeresc.
|
 |
|
Ploiesti
Pai tocmai asta vreu sa fac, sa incerc sa-i aduc o pereche dar daca nu stiu ce este...
Nici daca filmez in fullhd si il urc pe youtube nu ajut
?
|
 |
|
Salut la toata lumea,
am si eu o rugaminte la voi..am un oscar de 3 ani, 30-35 cm si am hotarat sa incerc sa ii gasesc o pereche dar problema este ca nu stiu ce este al meu mascul sau femela..am eu ceva banuieli dupa cele citite aici dar zic ca mai bine sa intreb pe cineva care se pricepe mai bine decat mine , acesta fiind si singurul exemplar pe care l-am avut pana in prezent..am pus filmulet!
deci ,ce ziceti, mascul sau femela?
Multumesc anticipat si toate cele bune,
Mihai
|
 |
|