[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C

image
La asta mi place atmosfera mult.

image
Suna bine Silviu. Si multam de apreciere.
Inca o serie .

image
Si una cu reflexia pestelui in bula .

image

skija wrote:Ar fi timpul sa-ti schimbi bazinul si cu ocazia asta il faci si mai lat si open top si cu ocazia asta iti schimbi si iluminatul )

Ar merge sa stii . Tot am zis ca o sa fac o perioada pauza si nu are rost sa bag bani in el .

Sper ca nu va fac cu capu prea tare de la pozele mele cu bule . Am facut acu seara iar citeva faine .

image
rodoselada wrote:Felicitari pentru Black Panther, si feilicitari pentru schita, arata beton, deci trebuiesc aglomerate ambele laturi din fata cu fernuri iar partile din spate cu plante gen rotala, foloseste riccardia la partea de jos iar partea superioara spyke moss

Multam tare de felicitari.
Sper sa iasa scapele cum trebuie. Nu prea ma ajua bazinul . Nu e foarte adinc. Sper sa pot totusi sa dau adincime .

Mersi de idei. S-a notat tot .
Silviu Man wrote:Cind te apuci de treaba? Poate reusesc sa-ti trimit Fissidens-ul in timp util. Ar sta bine pe ... arcade.

PS Eu la balamale bag Diflex. De la briu in jos functioneaza!

Maestro cred ca prin toamna asa sa incep . Nu stiu daca merge fissidens aici . Da multam . In schimb merge coral moss ...
Am facut o schita cam cum vad urmatorul proiect ( daca ma mai tin balamalele ). As folosi doar monte carlo si citeva specii de moss. As face ( pentru prima data ) o carare dar ceva mai wild asa . Ici colo ceva tripartite peste lemne . In rest moss. mult moss. Poate in plan indepartat adaugate ceva crengute.

image

......

image
Si inca ceva bule .....m-am mai jucat acu seara putin .

image
Multumesc frumos !
Cu permisiunea dumneavoastra :

https://radioromaniacultural.ro/audio-sapte-romani-au-participat-la-realizarea-productiei-black-panther-pantera-neagra/

Si iertati de off topic .
smilie smilie smilie

Am spus-o si o mai spun . Este cel mai frumos bazin olandez care l-am vazut la viata mea .
Si inca una care mi-a placut .

image
Un trio ..... nu stiu ce lucreaza ei acolo ...

image
Nu m-a lasat de tot memoria. Pestii aia sint Danio malabaricus. Cu siguranta ii stii nea Koala.
Aia am vrut sa zic si eu. Erau pestii aia de le ziceau " jandarmi ". Imi scapa numele lor. Un cird de din aia si aia e.
Daca pui si Marsilea iti recomand ( daca nu ai decis deja asta ) sa pui si sol fertil. Eu am crescut Marsilea doar cu sol fertil de la JBL , schimburi partiale de apa si carbon lichid . Fara nici o alta fertilizare .
Daca ai sa pui doar moss va creste fara probleme doar cu schimburi partiale de apa. Poti insa avea si o fertilizare usoara daca doresti.
Fain Rodo .

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: